Един финален щрих на вълнуващо Европейско първенство трябва да постави днес националният ни отбор по волейбол.

Състезателите на Пламен Константинов трябва да излязат на терена в "Армеец Арена", за да си вземат своето - медалите от Евроволей 2015!

От 17.30 България и Италия ще спорят за бронзовите медали, а финалът, който ни се изплъзна драматично снощи, е от 20.45, между Франция и Словения.

КАКВО СЕ СЛУЧИ СНОЩИ В ПОЛУФИНАЛА

Битката на разочарованите - битката за третото място - винаги е тежка, но дава шанс и да се приключи шампионатът с високо вдигната глава, и да облечем в благороден метал едно фантастично представяне.

И без медалите, националният отбор по волейбол заслужи само адмирации за играта си, и за това, че пълни трибуните на "Арена Армеец" в продължение на две седмици.

Владо Николов, Тодор Алексиев, Георги Братоев и съотборниците им вече намериха мястото си в сърцето на феновете, но сега най-редното ще е да сложат до своите сърца по един медал от Европейско първенство, и заедно с 12 000 да изпеят за последно химна.

Битката за бронза е дори по-трудна от финал, но България обича трудните мачове. А тези момчета заслужиха всички места в залата да са пълни и днес, като за финал!

17.30, "Армеец Арена" - за да им покажем, че сме заедно, и в победи, и в загуби!