Треньорът на волейболния Левски Христо Илиев коментира темата около картотекирането на новите попълнения на тима, в интервю за Спортно шоу Гонг.

"Съобразно сроковете на федерацията, ние трябва да се съобразиме това да стане в регламентирания срок, това създава малко напрежение, защото е свързано с документи и процеса върви. Ще спазим изикванията на федерацията и състезателите ще бъдат картотекирани", коментира треньорът. 

"Предполагам, че Владо Николов е реагирал малко превантивно така, че ще извади отбора от групата, емоционално е реагирал. Ще се постараем Левски да има нов облик през пролетта с нови състезатели и да радва синята публика. Феновете трябва да припознаят този отбор, и да бъдат убедени, че пред синия волейбол хоризонтите са добри", допълни той.

"Надявам се, че всички фактори, от които зависи, да бъде помогнато на клубовете, що се отнася до залите. Ние се стараем да използваме зала "Христо Ботев", и засега нямаме проблеми. Пет дни в седмицата ползваме залата и мачовете, аз съм се ангажирал за това, и имаме някаква сигурност", каза още треньорът на "сините".

Левски очаква да картотекира звездните си попълнения - Андрей Жеков, Методи Ананиев, Боян Йорданов, Венци Рагин и пуерториканския национал Стивън Моралес.