Отговор на въпрос от MyVoice

Здравейте! Въпросът ми вече е към всички журналисти, а не само към г-н Н.Александров (него го питах два пъти и той изобщо не ми отговори). Въпросът ми е: Защо никой (журналист, спортно издание) не иска да каже ясно на феновете на ЦСКА една проста истина - когато дружеството (ПФК "ЦСКА" АД) бъде обявено в несъстоятелност, то престава да съществува и всички негови нематериални активи - титли, купи, отличия, спортни успехи - НЯМА да бъдат наследени от друго дружество, както и да се казва то. Защото и до момента съществува заблудата, че ако се създаде ново дружество, например ФК ЦСКА или ако се извърши преименоване на Литекс в ЦСКА, то ще се запази историята на клуба. Моля, отговорете на въпроса ми, или поне открито публикувайте информация за всички последици от обявяването в несъстоятелност на ПФКА "ЦСКА" АД.
Аз ще отговаря, всъщност ще задам въпрос - дружеството ПФК ЦСКА АД през 1948 година ли е създадено? В този ред на мисли всички футболни клубове са преминавали през различни трансформации през годините под една или друга форма. Преди ФК-ата бяха един вид дружества, после ги задължиха да преминат към АД-та и т.н. Така че твърдението ти не е точно. Последните примери са Ботев (оригиналното дружество на Христолов също е затрито), Берое, та дори Локомотив Пловдив. Във футбола има приемственост под една или друга форма. Това обаче не означава, че толерирам идеи за започване "на чисто" или обединение с друг клуб. Просто излагам факти.

Отговор на въпрос от Scarabee

Здравейте. В секцията за Лудогорец има статия ""Любим" рефер на Лефски в мача с Ботев" и това в кръг в които Лудогорец не участва. Въпроса ми е каква е ролята на тази статия в секцията за Лудогорец? Моето мнение е да манипулира общественото мнение но едва ли ще го признаете. И какво не Ви хареса в съдийството на мача с Ботев или написахте това заглавие - "така за всеки случай". Понякога се държите прекалено фенски за хора с журналистически претенции.
Току що отворих и видях статията. Според мен е грешно позиционирана и не бих казал, че е направено умишлено.

Отговор на въпрос от DrAvalanche

Доста комплексирано прозвуча изказването ти за "някои самозабравили се фенове, които се правели на шефове". За твое сведение тези "самозабравили се фенове" организираха честването на 100 годишния юбилей и събраха около половин милион за спасяването на родния си клуб. А това за което настояват е да се спазват разпоредбите на УЕФА. Ти знаеш ли какво е мнението на УЕФА по този въпрос? А знаеш ли, че има съвместна програма на УЕФА и организация на феновете за подобряване условията на стадионите? Естествено, че не знаеш. Ти си зает да се озърташ за "слънцето", за да си завъртян от правилната страна когато се кланяш.
Съжалявам, че малко късно виждам въпросите, но все пак... Въпреки, че не съм цитирал имена, явно има припознали се. Та.. едно ГОЛЯМО ЕВАЛА за юбилея. Това обаче няма нищо общо с другото. УЕФА има редица разпоредби, изисквания (има изисквания и за свастики) и т.н. и те са насочени към целта - стадионът да се превърне в добро място за прекарване на времето без риск... Няма лошо за това. Няма лошо всички условия да са супер... трибуни, тоалетни, седалчици, хапване и пийване, козирка... всякакви благанки. Но ми кажи честно... колко ще издържат тези неща в сектора за гости? При все, че дори юношките трошат съблекални защото са загубили. Дали сме готови (говоря като цяло) всичко да ни е лъскаво? Не ме разбирай погрешно... Естествено, че всичко трябва да е ток и жици, но ще бъде ток и жици първата, втората седмица и ще се ремонтира през седмица... А за самозабравянето... друга и дълга тема...

Отговор на въпрос от Wrong Decision

Здравейте, След като преди малко видях състава на А националния отбор за контролите с Португалия и Македония съм малко разочарован. Причината е присъствието в него на Кристиян Малинов, Тони Тасев и Янис Карабельов. На младежкия национален отбор му предстои важен квалификационен мач срещу Уелс на 25 март, когато е и контролата с Португалия и лично аз щях да се радвам, ако горепосочените трима играчи не бяха извикани от Ивайло Петев, а от Антони Здравков. Какво е Вашето мнение по въпроса? Поздрави, Крис
Според мен Ивайло Петев и Тони Здравков работят в синхрон и вероятно са се разбрали за тези футболисти

Отговор на въпрос от mainov

КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗАОТБОРА НА БЕРОЕ
Добър отбор, който се гради доста години вече. Постоянен състав с добра скамейка. Изпитва затруднения, когато трябва да гради и да води играта. Поне за мен това е проблем.

Отговор на въпрос от luchev8

Здравейте г-н Вълчев, След като изгледах двата мача от кръга дотук вече на 1000% се убедих че докато в България не се даде път на млади треньори с иновативни идеи и време да ги развият, футбола ни няма как да тръгне нагоре. След 1 загуба на даден отбор се говори за оставка на треньора, а след като спечели даден мач е новия САФ. Колкото и да се говори че няма перспективни млади таланти и т.н., според мен проблема е в треньорите и директорите
Това по-скоро е констатация от ваша страна, а не точно въпрос. Отговарям, за да ви се публикува мнението.

Отговор на въпрос от red maick

Здравейте г-н Вълчев, Въпросът ми е кратък,кога ще може да направите интервю с г-н Гриша Ганчев с цел да сподели от първо лице плановете си за ЦСКА? Благодаря Ви!
Отговорът също е кратък - когато г-н Гриша Ганчев се съгласи да даде интервю и да сподели плановете си. Нали не си мислите, че не правим опити за интервю :)

Отговор на въпрос от belioo

ЗАЩО НЯМАМЕ СПОРТНО РАДИО? А ЕГИПА НА ГОНГ СМЯТА ЛИ СЛЕД ВРЕМЕ ПАК ДА ИМА РАДИО ГОНГ?
За съжаление няма как да ви отговоря на този въпрос :) Въпрос на инвестиции. Екипът на Гонг е готов да работи в спортно радио. Бъдете сигурни в това.

Отговор на въпрос от football83

Уважаеми администратори,и въобще журналисти от сайта и радиото, има ли начин да поясните на аудиторията,че в секцията "ГОЛ НА КРЪГА" се гласува именно за ГОЛ НА КРЪГА,ами не за това кой фен,кой отбор харесва,защото е абсолютно несериозно и меко казано НЕОБЕКТИВНО,футболистът на Берое да е водач в класацията за 20-ти кръг,при положение че голът на Вълчанов,както ицялата атака на Славия,бяха на топ ниво,не само за Българските футболни стандарти,ами за световните такива. Благодаря.
Аз съм на същото мнение, но аудиторията има право да гласува както пожелае :)

Отговор на въпрос от p_bozhiinov_1

Здравейте, във връзка с едно интервю на Аспарух Никодимов (казва :"нека феновете дадът 10-15 млн. и Ганчев ще даде толкова"), искам да ви попитам смятате ли, че само феновете и Ганчев трябва да дават? "Легендите" не трябва ли и те да помогнат, все пак ядоха и пиха на гърба на ЦСКА толкова години,а доста от тях си оправиха и внуците?
Според мен никой, никого не може и не трябва да задължава. По принцип легендите също трябва да дадат своята лепта. Това е сигурно, но всичко е на доброволни начела и любов :)

Отговор на въпрос от BMihaylov

Здравейте,питането ми е следното. Как ще коментирате факта, че до този сезон г-н Домусчиев не "слизаше" от медиите, а към днешна дата говори за всичко, но не /почти/ за футбол? Дали се е "наиграл" или му е казано /от горе/ че тази година няма да е шампион?
До колкото си спомням след случката "Олигофрен" Кирил Домусчиев обяви, че ще говори рядко или почти никога на тема футбол. Прав сте, че интервютата на тази тема липсват. По второто питане - за "наиграване" и "казване", мисля че нито едното, нито другото отговарят на истината :)

Отговор на въпрос от kiril.a.d

Веско, да питам...съжалявам, ама мога да съм ти баща, та за това се обръщам така към теб: - та ти ли си най-обидчивия..."глезеник на днешната съдба", та поради "засечките ми", никът ми е спрян? - ама без никаква информация!!! Това ли ви е днешната...Тодор Живковска реакция на свободата на словото?..... Ще бъде интересно, ти да се застъпиш за свободата на словото... И съм съгласен, че годините не определят...житието и битието, но и ти трябва да се съгласиш, че точно годините определят умствения багаж - макар и не при всички ;)...То пък и сила се иска, да не са ти всичко парите....
Здравейте г-н Д (предполагам с тази буква започва фамилията Ви). Нямам идея какво имате в предвид под "засечки", но разсъждавайки, предполагам става дума за някакви коментари под статии (надявам се да съм прав). Ако е това... Повярвайте - нито ги чета, нито следя кой какво е коментирал и честно казано не ме и интересува. Дори да ги четях едва ли бих си губил времето да се занимавам със "спиране" на ник. Нали наистина не си мислите, че по цял ден стоим,, четем коментари (аз или някой друг от колегите журналисти) и правим списъци за бан? Малко повече си повярвахте. И друго - аз нито имам права да Ви "спирам" ника, а и дори нямам идея кой прави това. Аз съм само автор в сайта gong.bg и за неща странични от моите материали, няма как да Ви помогна. Честно казано нямам и идея каква е процедурата, а и не ме интересува кой знае колко.

Отговор на въпрос от elaizgrey

Здравейте, кога ще направите интервю със собственика на ЦСКА, който да каже кога и какво ще се случи с отбора? Ако ще се оздравява - как ще стане, ако ще се ходи в А окръжна - защо стана така, че загубихме 1 година, ако ще се обединяваме - с кого и как... Изобщо докога с тази неяснота и късане на нерви?
Желание от наша страна има, за момента обаче няма ответно такова....

Отговор на въпрос от Dexteron

Верни ли са публикациите, че Ераносян е разделил Лудогорец на българи и чужденци? Домусчиев много хубаво каза, че е срамно футболистите да сменят треьора с недостойна игра. Но изглежда има и други фактори.
Не, не са верни.

Отговор на въпрос от Maradona79

Здравейте, При кой от треньорите на Лудогорец досега смятате, че отборът е играл най-силно и кой от тях смятате, че е бил незаслужено уволнен въпреки стила и колектива които е бил изградил?
Въпросът е много сложен и не бих казал, че има точен и конкретен отговор. И тримата треньори (не броя Бруно Рибейро) имат своите положителни и отрицателни неща. Всеки е дал нещо на Лудогорец, Лудогорец също е дал много и на тримата (говорим за Петев, Стоев и Дерменджиев). И при тримата е имало силни и слаби моменти. Истината е, че от Петев започна всичко като стил и игра. Стойчо Стоев подобри микроклиматът в отбора, а Георги Дерменджиев показа, че е страхотен тактик. Реално погледнато, на база успехите, и тримата би трябвало да ги броим като несправидливо уволнени, но е факт, че след всяко уволнение се постигаха резултати в последствие. Сега нещата са малко по-различни, но не са неочаквани (поне според мен).

Отговор на въпрос от Dexteron

Първо- поздравления за хубавата и обективна статия за Лудогорец, която вашият сайт публикува. Но на фона на всичко прочетено под статията искам да ви попитам- защо толкова много хора мразят Лудогорец? Вашото лично мнение? Заслужена ли е тази омраза?
Според мен има основания доста от привържениците на другите отбори да мразят Лудогорец. Причините са много - типична българска злоба, завист, грешки, които направиха от Лудогорец - с изказвания, декларации и т.н. и още, и още... Темата е дълга.

Отговор на въпрос от kiril.a.d

Господин Вълчев, -3 точки на Витоша Бистрица, за неявяване на мач, наказание от БФС, по закон, КОГА??? Или въпросът не касае Лудогорец и поради това, няма, пак, да има отговор?... Ама за беля, въпросът, силно касае Лудогорец и...ако у адаша, Кире Домуса, все още е останал акъл, въпреки Делиорманския му фукарлък, не е лошо да се замисли... Щото иначе, Пеевски шампион! ;)
Зоналният съвет на БФС трябва да отнеме автоматично 3 точки от актива на Витоша (това е по наредба). Това е единствено в тяхната компетенция. В тази връзка се свързах със Зоналния съвет, от където заявиха, че са извадили точките от актива на Витоша. Това относно първата част на въпроса... Само не разбрах защо точките на Витоша касаят Лудогорец?

Отговор на въпрос от TheTruth

Г-н Вълчев, добре ли сте със здравето? Да не би последните събития около любимото Ви клубче да са Ви разстроили!? Не се изявявате..Иначе сте активен, сега нито дума за поредния колосален срам от милионната селекция на идола Ви!? Още ли не Ви е дал опорните точки, които да лансирате!?
Много съм си добре със здравето, благодаря за загрижеността. А вие как сте? Да се извинявам? За какво? Ако визирате мачът Локо ГО - Лудогорец... Да! Отпадането на Лудогорец е срамно... друго нещо да Ви интересува?

Отговор на въпрос от nikipi4a00

Здр Веско, гледах на живо мача на живо и съм бесен не трябва ли някой от ръководството на Лудогорец да поеме отговорност и да подаде оставка играта е ужасна купуват се чужденци на кило супер скъпи заплати а качество от началото на сезона няма! Докога? Визирам Петричев и Томанов как мислиш? Благодаря предварително!
След като сте гледали мачът с Локомотив ГО на живо може би имате основание за коментар. Аз нямах възможност да го гледам и се задоволявам само от информацията дошла от нашия кореспондент там. Със сигурност играта и обстановката е далеч от познатото. Кризата е явна, въпросът е да се излезе от нея. Ясно беше, че ще дойде такъв момент - няма отбор, който да е на върха постоянно. Въпросът е кога и как ще се излезе от ситуацията.

Отговор на въпрос от batmari2

Здравейте - моля за някакви подробности около ситуацията в Ботев, с изгонени с Шиляк изобщо ваш коментар за обстановката там ?
Обстановката в Ботев ми е странна и най-вече изборът да бъдат изгонени футболисти, които по някакъв начин са си заслужили мястото в отбора, а за сметка на това да остане Шиляк, който, още с идването си, бе ясно, че е грешен избор...
  • 2