Дисципа са се престарали. При спряна игра наказанието е 2 мача. Пенев пак ще реве.
Ревльото спомена ли нещо за плюнката Бодуров, или за петте "втори" жълти на Антов, или за сечта на Турчев с/у Паулиньо? Или пак си реве като коза за пръч?
Запис от мача може да се намери в Порнхъб, секция самозадоволяване с елементи на прекаляване.
Играчите на Локо Пд са се били помебду си? Или тези от Славия само са яли шамари и подлагали и другата буза? А кой гостува в Пд на 24.11?
Еклерите са селски отбор, със селски манталитет и селски номера. Виждаше се ясно, че теренът е мпрекалено мек и футболистите на Левски не бяха много устойчиви. Явно не бяха подготвени с местната особеност, че в цяла България може да не на вали, но над селската дупка тича се лее порой.
Днес не. На 9.09.2016 се гътна цска.
Литекс винаги са играели трудно извън Ловеч. Дори и срещу братовчедите от Олимпик Тетевен-Галата.
А Джон Смит Йевтич коментирал ли е отново най-добриат отбор, иле този път се е съсредоточил върху собствената си комедийна трупа?
Къде е Кирчо? Техните го търсят за да го бият,
@FootBalera Не за червен картон, ами направо за затвора беше Цвятко. Не го е срам, да влиза на шпагат и спира атака на заводското отборче.
Следствие и Прокуратура ще се запитат ли как се дава кредит от 8 милиона на фирма с 500 лева капитал и нулева дейност, както и с какво е обезпечен този кредит?
Знам, че Александров не е сила в математиката, но първата титла на Ловеч е от 90-те. Как ги сметна тия 70 ходини?
@mslavov , и аз не разбирам защо МСА? Защо не MGM? Все щеше да е невярно и непрофесионално. Сдве думи - гонг стил.
Има официално опровержение от страна на Левски, но в гонг се интересуват само от жълтини.
Да. Както трябваше да бъде изгонен космонавта за изнлъскването при спяла игра и Лясков когато разби зъбите на Галин Иванов. Бъдете журналист, колкото и трудно да е за припознавачите сред вас.
Гризман по-добре да мълчи. Изключително гнусно, противно, лъжливо копеленце. Дано скоро рекрати кариерата си.
На последното изречение трябва да се смеем или да плачем? Главният художесвен ръководител на този сайт не е, повтарям не е припознавач.
Авторът и двамата коментирали под мен, едва ли знаят и 10 имена на активни тенисисти, но си позволяват да коментират Григор. Играч от топ 5 в света! За сведение на автора, в топ 5 не се влиза зашото някой е издал заповед (както той за изписване името на тирето само с ЦСКА), а на база постигнати резултати.
Изчакайте първо Глигор Ганчев да се наиграйка и да реши да се върне на село, а после ще смените формата за да вкарате новия отбор за припознаване от "винаги верните" на интереса :)
Анаказание за бездарното продажно реферче Кабаков? Или поне талон за преглед за очила.
Изцепването "Бяха забравени от Господа и ние ги почетохме" не е леко намигване, а направо деклариране на просташката същност на един отдавна самозабравил се субект.
Лъжливо овчарче е Херо. Най-хубавото е, че е далеч от Левски.
Местат за Левски в сектор А са разпродадени
Толкова силно обичат любимия си отбор, че оставиха едно комплексирано човече, разследвано за измами с ДДС и контрабанден внос, да го унищожи, опита да прекръсти на фк лупи, а накрая натресе микренско-етрополския франкеншайн на неговото място.
Вие просто не може да сте реални.
Драги тирета, да ви припомня, че вашия любимец от покойното цска Ибрахима Гай направи дори по-ужасно влизане на новия ви любимец от наскоро преместилия се на Софията Литекс (ребрандиран като онава с тирето по средата) Стойкас Стоилас. Което доведе до срещата на Стойкас със старшината от резерва Мечев и барутната случка. Това според мен по прилича на заговор и ОПГ.
Тези са нереални. Това е тъпо дори по занижените стандартни на клубната им легенда Величко Дихонов.
Формированието мигрирало от Микре през Етрополе до София, заради което бе създадена нова лига, което затри един клуб с идеята да не се плащат задължения, което ползва всякакви номера да не плаща парите за емблемара, говори за феърплей?
Гърмяното сигурно е предрусало щом е видяло само три атаки на Левски.
Такъв дето печели купи.
Дуче леко си ги слага на самолетоносача такива жалки изрусени журналистчета като Гено и псевдофенчета като теб.
Нормално е г-н Сираков да величае жожето и личьекс. Само че е пропуснал да започне с "Благодарности за нашите спонсори"
Г-н Александров, много моля за вашето разсъждение по следния въпрос. Според видният специалист по спортно, търговско, крпоративно и всякакво друго право, и заместник шеф на БФС Атанас Фурнаджиев, който плати емблемата той става ЦСКА. Нека не се задълбочаваме колко абсурдно е това, но следвайки неговата логика - без плащане клубът преместил се през Етрополе в София и играещ на Българска армия не е ЦСКА. Побе според БФС. Следователно няма 70 години, няма юбилей, няма 31 титли, няма полуфинали, няма го и голът на Ду Драгао. В тази връзка, каква е тази истерия и всекидневно облъчване за 70 годишен юбилей? Някой знае ли кога ще се плати емблемата?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
  • 1