Когато ги пишеш това, няма да мислиш с долната си глава!!! - иначе, наистина подлежиш на бан!!!
Аз отбивам тук, вашите...ама направо дивашки обиди, а ти не знаеш, какво е да си дивак?...А НПК знаеш ли? - там пише че незнанието на закона, не те оправдава, че си го нарушил!!!
20 от 40! - може би са малко, предвид задачата ми да ви култивирам? - вярвай ми, тежка задача е...и не само тук, в този форум!
Кои това - тия със сюнет в село Дръндар?
и оранжево ти е дупето...поради некои случки, но като изсинее, обади се да го почервеним отново ;)....
Не може!!! - не си изяснил, кой модел ОПЕЛ ще е, а препратката ти към "Партизани", директно накърнява другаряТ Борисов и неговите бухалкаджийски отряди!!!
Та тихо, да не ти дойдат на гости партизаните ;)...
Ти, що не го направиш? - аз не бих го направил!!!
Как така някои ще ядат и пият, а аз ще им покривам масрафите????????
Да се сезира прокуратурата и да си търси парите то длъжниците!!! - но това ако бяхме правова държава...а не тъпа ченгесарско левскарска държава!!! - начело със светлия им Вожд....
Глей ся, дори след като те направих теб, в една пиянска вечер, после...е виновен съм! - има още много пиянски вечери, в които чука де що ми падне и глей ся що левскари като теб се народили...И всичките плод на моите пиянски вечери
:):):)
хииииихииииии пак уефскарско скудоумие, като оня призив "бий чорбата по главата" а пък нямало чорба, а ловеч...не ти дойде акъа в...тиквата?
и ся, ко парим ся? -0 имаме Цитекс, т.е. обединение м/у ЦСКА и Литекс, нали?
Значи, моето момче, почнало да бягаш от час, още в първи-втори клас, имаме 31 + 4 равно на?...айде ще ти дам бонбонче, ако успееш да направиш сметката!....
боже-боже, ела си прибери вересиите....не ти трябват? - разбирам те...
Гришааааааа, събери си ловешките остатъци и ги дай на Община Ловеч да си направи нов...бе къщичка за птички бе!!!
ЦСКА не се нуждае от тях!!! - не тормози Ицко и непобедимия му отбор!!!
Да се връща целия отбори да мачка наред!!!
А от Гришата, таковата - некой ще ми каже ли, коя е тази..."емблема", в дясно от Гришата, щото...ма много ми харесва за...бе всякаква емблема! - дневна...нощна...бе по всяко време ;)
:)
Е, според законите на философията и относителността, зависи кое говедо го е изсрало! ...
:):):):) боже господи, как ме кефи вашия...Бойчоиден простоизъм....
Алоооу, заклетия глупак, най ме кефи да си кореспондирам с така заклети глупаци куту теб ;)
:):):)
Споко - ще ми стигнат и въшките на дядо ти, дето се отказа от теб, защото не знам и едно левскарско мрънкало да има да взема нещо от ЦСКА! - дядо ти ми каза, у кръчмата, след като си беше взел фатмашката пенсия...
Аааааа, сети се - дядо ти редовно се прибира без пари, но ти разправя как ги изпива с готини цесекари и ти от това си бесен? - ми стани и ти цесекар, та да си живееш живота бе!!! - не ти и омръзна да си заклет глупак?....
Има тази огромна вероятност, ако всички в левски се окажат зеклети глупаци като теб! - т.е. ако напуснете първенството, ще играете все с "напуснали" отбори ;)
:):):):)
Като се върнеш от цирка, ако не си дете, обичащо циркове, заповядай да поговорим, относно реалността.
За другото...имам и близалки да предложа на децата ;)
:)
Моля левскарите на които по някаква причина им се дължат пари от ЦСКА, да направят един списък, но като за пред синдик! - ще изплащам стига да е реално дължимо.
НО, компенсации за голям брой, пореден бой - на терена!!! - там ще ви...накомпенсираме ;)
Навити?
и на теб, колко ти дължи ЦСКА? каква ти е сметката?...виж там, колко ракии си пи за бог да прости ЦСКА и можа да ти покрия сметката, както и да те черпя едно житце, за бог да прости мечтите...на "някои" ЦСКА да спре да съществува ;)
Гришааааа, хубаво бе, ама мани си селските ловешки ритнитопковци от изградения отбор на ЦСКА!!! - не вярвам Ицко да ги е поискал и да не е повярвал на непобедимия си отбор....
И Дарков да не ни пробутва носърчета!!! - стига с тази стара отвратителна практика...
Искаме си нашия, българския непобедим ЦСКА!!!
А не, пак да ми падаш от Спартак Пл и айде всичко отначало, след като си завоювал Купата на България...Защо бе???????
Айде стига с тази скапана нашенска действителност, преекспонирана година след година!
ТЦ - пак си оплескал сметките, ма то щото си младо ;)
ЦСКА 1, си е ЦСКА!
ЦСКА 2 е Литекс, основан през 1991 г. поради невъзможност Гришата да се вреди тогава за ЦСКА 1!
А ЦСКА 3, е Лудогорец, поради невъзможност Домуса да се вреди, пред Титаните!
И те така ;)...
А кога ще видим някой свестен проект на левскарин? - изключаю Левски-Раковски София, от А окръжна група? ;)...
Предлагам, наистина да напуснете първенството, да се прегрупирате, да се стегнете и да се върнете в Първа ига, като много силен Динамо София!!! :)
Ей, бегайте от тук че...да де - не знаете че сте само за смях...
...вие двамцата, под мен, поне да се бяхте опитали да кажете нещо...
Аааааа, сети се! - Лиска Етрополе-"Левски" София 3:0! И о ужас - та не бяха Лиски...Циски...Миски...Писки...и все бой над вас! - бягайтеееее :):):)
Един виц по този случай:
Македония води война - едно време. Нещо губи войната и военоначаника казва на македонския цар: "Царю, губим! - да се предадем?"
А царя, намръщено отговаря: "Македонец не се предава! - да бегаме!"...
Ке бегате ли мори? ;)
:):):):)
Елементарно може - плашат 10% "таксичка Бойчо" и си готов!!! - от такава сума и 10% са достатъчни, щото от други суми, ГЕРБ искат и до 60%!!!
А утре, отиваш и пак гласуваш за светлия си Вожд и ...се озоваваш в светлите зари на КомунизЪмът (не комунизма ;))...ай направи разликата ако можеш;)...и си готов!
Ама готов да ревеш, "Кой ми сра в гащите?" ;)....
Честито ви сега!!!
Ей старозагорци, споко - ще отстраните Радник в Биелина и това ви го казвам аз, цесекаря, който ви каза че нямате шанс срещу ЦСКА!
НО, въпросът е за по-нататък...Може би да си върнете Хубчев?...но и по него време не умееха футболистите да си вкарват положенията!!!
Какъв е този...провинциален манталитет, с който и Петьо не можа да се справи, да не разберете че сте гранд и втори по сила отбор, след Лудогорец - не знам!...
Вижте там...искайте среща с отбора и им кажете че стар цесекар е казал, че днес сте втори по сила след Лудогорец, па ега повярват на някой, който ги е размазал ;):)
Аз залагам на вас - като българин, а не като тотаджия - и ви искам напред!!!
Славия ще отпадне в ответния мач, "Левски" ще отпадне веднага! - само вие сте ни надеждата в ЛЕ!!!
Апропо - не че Маджо не ви е колега, а бат`Венци негов...дърт ;) :) изпълнител ;)
...и аз си търся някой Маджо, ама за сега поучавам селянина от Микре ;)
:)
За мен "Левски" значи Държавна сигурност и КомунизЪмът!...сигурно щото съм живя малко повече от вас...има съм информации, малко повече от вас...познавам ченгетата малко повече от вас...бе щото съм дърт и знам! ;)- нъл тъй бе босче? ;)
:)
Тихо! - тииихичко, че ще извикат за свидетел Цецо Цветонв и той ще вземе да разправи, какво е намери в задната стаичка на фен клуба София Запад и каква търговия се водела там....
пламъче, не си от София, или просто си...твърде малък пламък? ;)
То, В.Левски значи свобода, ама "Левски" значи...чувал ли си за Динамо София и ДС?
:):):):)аз като съм дърт и не помня, ти какъв си та се не помниш? ;)...
Внимавай!...знаеш че не трябва да...
Горкия Ицко - изобщо не изглежда така, както миналата година, когато той редеше отбора...
Мамка му. имам чувството, че ЦСКА се връща в блатото на статуквото, на "А" група, където всеки се мешаше и нищо не беше това, което е!!!
Марков, Ганчев, а оставете Ицко да работи и стига сте му пробутвали селяни и носърчета!!! - искаме си нашия, българския ЦСКА!!!!!!!!! - изградения от Ицко, ЦСКА!
Ице, тежка е твоята...Как са новите селски ритнитопковци от бившия Литекс? - учат ли се на футбол или...един по едни?...по пързалката? ;)...
Бе изхвърли това носърче, Йонсен бе!!! - то, така и така не разбира къде се намира....
Нови попълнения? - надявам се "старите" да бъдат нови ;)....Къде ти е Николай Цветков?....
За сега видях името на Васил Попов и не ми харесва че е във втория отбор, а не в първия, където се подвизават на негово място един куп селски ритнитопковци от бившия Литекс!!!
Но пак добре че Ицко е успял да го запази...
Значи, до тук добре - но от сега нататък, Гришата има да ни направи много бели, сваляйки нивото на ЦСКА до нивото на Литекс и неговата непостоянна и разглезена игра!!!
Да видим, кой ще надделее - футболистът и треньор, Янев или..."борческия дух на Гришата" ;)
Ооооооо, слава Богу, още не сме Булгаристан! - за сега сме един разграден двор, дето не знаем, анклавна територия на ЕС ли сме или бананова република на САЩ...поради което сме или Абсурдистан или Дивия Запад! - само дето забраняват на всички, да са в Дивия Запад и само някои имат правото да отгърмяват де кой не им харесва...Ех, да можеше всички да запашем пищовите ;).-..да видиш каква Америка щяххме да станем! :)
Разберете, не харесвам Ганчев, Бойчо, Цецо, Божков, Маджо, Пеевски, султан Доган и гелосаната му делиорманска мастия, със сюнет в село Дръндар...изобщо, няма как да харесвам която и да било съвременна мутра, докопала се кой-как може до водещо място в държавата ни, но освен нехаресването има и реалности, от които просто не може да се мръдне!
И в тази ни реалност, Гришата спечели битката за ЦСКА, дори да е платил лично на Бойчо или на Кралев!!! - Божков...явно се стиска, с което показва неувереност и незаинтересованост...
А Дорчето, взела да пише ала-бала на министъра...Днес, у нас, да се позовеш на закона, означава че си останал вече без следващ ход!!!
Така е там, по "високите етажи" ;)
За това е казано, че законите са за коне, но не важат за лъвове!
И сега, в Гришата и неговия селски манталитет, най ме дразни селското самочувствие на собственик, с което разби така добре направения отбор на Ицко Янев....А миналата година, не му се месеше...И Ицко успя!
  • 1