Влезнаха в историята, той търси положителното. И хикс на полувремето при 0:4???? Наглец! Не събличане, линч за тебе, нерез потен!
Вече и булстата пишат, да не стане грешка за кое от всичките иде реч... Хахахах! Мъкааааа
Хахаха...Японците от 10 години нямаха победа с повече от 2-3 гола....
Хахаха...мечтател. С прости фенове - толкова! Не след 2 месеца, другата седмица ще квичите на умряло! Б..си, колко са глупави...
Докато си напиша коментара и вече има ново развитие.. Хахахаха! Даже Лупи, да се свети името му, не се гаври така с розовата "общност". На ГА и НА им се изви свят. Горките, тамън се завъртят насам и хоп-трябват да се наведат натам, пардон да сменят тезите. Няма такъв ЦИРК!
Браво Цвети! Това, което направи заслужава само уважение. Не съжалявай за пропуснатите шансове. Те само показват, че мястото ти в този мач бе напълно заслужено! Почивай хубаво и ще те чакаме на тревата! Благодаря за емоциите!
Навсякъде, но за това време по начина, по койти играеха, Пиронкова можеше да води с 2 или 3:0 в третия сет. Има разлика, нали!
Браво Цвети! Агниешка беше в нокдаун и това спиране определено е изкуствено, с цел фаворитката да се съвземе, при положение че другите продължават да играят. Много харесвам и Радванска, но дано Цвети запази концентрация и успее да вземе мача! Търпение и спокойствие, с теб сме, Цвети!
Дяков, може и да стане. Чудеса стават, но от теб да излезе футболист...едва ли! Набеден си, баце. Не ставаш. По това, че ти си национал, може да разберем колко сме зле всъщност...
Хахаха, чии усти си затворил, цървул! Рита топка по поляните, купиха му една купа и гоУем стана... Смотаняк. Такива като тебе с лопата да ги ринеш. Че и прост като налъм. А група! Ко каза, ко!? Хахаха
И за какво точно го съдят!? Че по другите дела го оправдаха... Че сезира УЕФА за поредната мафиотска врътка!? Хахахохо! Всеки български редовен данъкоплатец следва да подаде сигнали, навсякъде където може! Тези така се овъртяха в далавери, че се чудя как спят. Как живееш като всяка сутрин се чудиш откъде ще ти ударят шамарите...а сега се и самоизяждат. Недостойно, та чак гнусно! Сбогом розови, на никой не му дреме за вас. След месец пак ще квичите, че не сте в А група. И така докато останките ви се размият и изтечете в канала. Заслужена съдба!
Go, Цвети, go!
Е, и!? Разбирам новина, но това го направиха като пристигане на извънземни! Една седмица заглавие след заглавие, бъкви като за слепи...ай сиктир.
Хахаха!
Хахаха...абсолютно прав! Но критериите ти за журналистите са твърде високи :) Това, което си цитирал е висш пилотаж за тях!
Великия клуб умрЕ! А "великите" му привърженици се доказаха като пу**и. Цяла година опити за измами и мишкуване, след цяла ера крадене и наглеене.30 млн. са смешна сума за претенциите, които имаха. 30 млн. да са жалка сума за 1 или 2 млн. фена. Ако обаче си свикнал да си плащаш. Ако манталитета ти е да завличаш и съществуваш на гърба на останалите...тогава 30 млн. са блян. За този клуб и феновете му и 3 млн. щяха да са непостижими. Те са кърлежи и краят им е напълно заслужен. Сбогом, няма да липсвате! Тънете в забрава и гледайте снимки и кадри от старите ленти! Живяхте и умряхте БЕЗ ДОСТОЙНСТВО!
Винаги ме е радвало това момиче. Понякога съм се ядосвал, защото мисля, че с читав треньор щеше да развие таланта си в по-голяма степен. Но въпреки всичко -през всичките тези години, ти Цвети беше нашата емоция по турнирите. Някой път тъжна, друг път радостна. Като сега. Никога няма да забравя Сидни, но не титлата, а следващата година. Когато като шампионка те накараха да минеш през квалификации. Тогава Цвети доказа себе си... Успех!
На 7-ми ще отложат решението пак заради розовите. Ще ги чакат и накрая ще пуснат мелеза в групата. Естествено той няма да има нищо общо с ЦСКА и Гришата го знае. Но не му пука. За него винаги е било важно да лапне терена в Борисовата градина. И след като истинското ЦСКА фалира, няма пречки да го направи. Само розовите фенки не разбраха, че за него всичко е далавера. История, титли..всичко заминава с фалита, който той на два пъти вече иска. А за групата...лошото БФС пак ще си завира главата там къде слънце не огрява и ще пусне новия франкенщайн. Единствената надежда за справедливост е в УЕФА.
Фройди упорито отказва да свали розовите очила и остава единствения върл адвокат на лекето. Сериозно се замислям дали нямате някакви лични...отношения, ако мА разбираш правилно, Фройди. И откога участие на турнирите от шлема вече е успех!?? Говорим за бъдещия номер 1, нали!? Хахаха.. Спри се вече, че се излагаш! В другата статия един колега го е казал -"Царят" е гол! Аз само добавих кавичките.
През седмицата имаше класации от различен тип за тенисистите от тура. Нашият лигльо оглавяваше тази за най-надценени тенисисти. Това според колегите му...Ами това е истината. Всеки с малко хъс от първата 100-ца може да го бие. И го прави! Преди 2-3 години предпоставките бяха други и нещата сега можеше да са различни, но Григор направи достатъчно, за да се превърне в един неудачник. Абсолютен глупак. Няма тото, няма меки топки... Талантът и надеждите са минало. Реалността е тази. Ако не се откаже, гравитация около 50-60-то място. В добрия случай! Епизодични победи и 1-2 кръг на големите турнири.
Успех Цвети!
Смяната е правилна. Дали Петрович е точния избор за момента ще разберем. Но, Стоев не е треньор за клуб от ранга на Левски. Просто няма манталитет и характер на водач и победител. Напротив. Насади у играчи, а и фенове едно примиренчество. Монотонното му мрънкане и оправдаване след всеки загубен мач бе пагубно за клуба. А такива доста, да не ги изброявам. В останалите пък играем за по 1:0. Е, не, благодаря! От 40-на мача 2 или 3 ми хванаха окото. Малко е! Много малко. За състава няма да се правя на експерт, но всеки път когато Прохазка бе десен бек, ме обземаше тиха лудост. За Краев колегите са казали...Нар също получи повече шанс, за сметка на Адениджи и Менголо. Така и не разбрахме те стават ли...Та те така.
Охлюв, само за последните 9 месеца са платени 1,1 млн. Всяко плащане е оповестено публично. Няма да влизам в спорове. Казах и да не ми говориш сега за съд. Какво платихте преди това, за да не стигате до тук. Трябваха ви 800 хил. за лиценза. Платихте ли ги? Защото за да вземем лиценз, нашия отбор не взема заплати 3-4 месеца. И феновете събраха отделно 500 хил. Това са факти. И последно, преди 9 месеца Гришката Ви събра на Армията..Та, кое точно от това, което обеща, изпълни!? И сега Ви хвърля прах в очите. Как може да сте толкова наивни! ... Със здраве, но ЦСКА няма да го бъде докато не прогледнете!
Скоро без дългове...Хахаха..цървул!
Боли ме фара. Ама понеже тук има един Гергин, дето се пеняви как за едни може разсрочено, а за други не, да му кажа. Прасе тъпо, вземания се разсрочват когато длъжникът има с какво да ги обезпечи. Или в краен вариант когато прави частични редовни плащания, показвайки по този начин волята си да се издължи. Вие кое от двете направихте!? Преди да влезе синдика, за да не ревеш, че сега не може! Не сте плащали стотинка по дълговете си от години. Охлюв! Пък и гнома каза, че няма да плаща... Аре у лево! А група, ама...друг път! Нагли свини! И кой точно от другите клубове ще си затвори очите на Вас да се опрости нещо!? Крали, крали, лъгали и пак крали - манталитет! Ама минало бешело! Разбра ли, Гергинчо! Гаси лампата и лапай бибата да не ривеш!
Сега сериозно..Григоре, докара се до положение да предизвикваш само смях и подигравки! Усет нямаш ли, бе човек!? От тук натам имаш само 2 пътя - скриваш се и си налягаш парцалите. Яко труд, без мисли, картинки и т.н. Връщаш се, нижеш победа след победа и си връщаш уважението. Другия път - строши и останалите ракети, братче и ставай модел на бельо. Средно положение няма!
Те по-важни са онези, другите ...топки! Дето у Гъргор ги няма! Хахаха Ами тениските, Гришка!? Клоун
Cocmoakadem - и ти си за лечение!
Гледай си отбора, гном!
Фройди, ко стана, густо май**!? Извади си главата от пясъка и си погледни любимеца! ..Смешници!
  • 1