Хаха Не татко, а Господи. Превода е леко буквално грешен в цитата...
И аз ти слушах пристрастният коментар по време на мача и с кеф гледах как се плюнчиш когато Лудогорец напълно безапелативно обърна среюата и сега се смея със задните си части как, че още се тормозиш, нервираш и трепериш за това как сам се затапи в ефир. Голям кеф. Чак статия си написал. До следващият мач ;)
В кой век живееш ти бе, остромислико ???... Логика и чудо.
https://controversialislam.wordpress.com/quran-verse-839/ Чети и се образовай. Изкарано извън историческият контекст и пълният смисъл, много неща могат да звучат правдоподобно. Нали, Westboro Baptist казват че Исус мрази педалите....
Едно голямо нищо каза. Какво си тръгнал да разсъждаваш над хорската трагедия бе абдал! Смени си user-a, че само лоша реклама правиш на отбора!
Аз мисля че коментарите му са много обективни- отразяват и хубавото и лошото. Това че някой е написал статия за Лудогорец не го прави пристрастен. Ти си пристрастен, защото не търпиш информация различна от това, което те радва. Лудогорец са все "далече от истината" и на пролет все взимат купата. Не със съдийство. А с игра. Преди да ме контрираш ще те питам дали и Везалов бе подкупен, цялото ЦСКА 2012-та и т.н. Това е като Кличко и Дейвид Хей- Пребиха ме, ама кутрето на левия крак ме болеше. Стига глупости! Nothing worse than a sore looser.
Гонзо, браво! Обръсна веждата по средата и сега почна да предвиждаш вселенски тайни със силата на третото око. Ако почнеш да гледаш на кафе, захар, и яйца, ще събереш кинти да си оправиш селекцията!
ще прощавате правописните грешки от години не съм писал на кирилица. чак ме е срам.
ей, заряди такива като тебе всички мразят лудогорец. Май ти трябва да говориш по-малко. И да си гледаш приоритетите. Бокса изглежда не е един от тях. Кличко не е бил разклащан така както Кубрат го разклати от мача със Самуел Пийтърс. Нито Хей нито Поветкин го цапнаха така както Кубрат го одари. Интерисовай се малко. Има един много готин подкаст в интернет с Али Башир, който много хубаво обесни всичко и каза, че няма кой друг да бие Кубрат в тежката девизия, и че с времето и опита Кубрат ще стане шампион. Всеки се възхити от Пулев. Дори преди мача с Дженингс мисля, че ИСПН говореха как трябва американеца да вземе пример от нашето момче.
Кво те е изложил ти себе си излагаш с импотентни коментари. И аз съм от Разград и съм фен на Лудогорец ама от такива като тебе дето са хванали господ за шлифера като изгледали два мача от шампионска лига на живо, честно се срамувам. Щото повечето от грийн фронт ала бала какви секции сте супер много наглеете. И ето запореден път това се доказа.
Айде весел ден!
Абе не търси под вола тела. Как ги обгрижват- с внимание, комфорт, бътлари и така нататък. Това че Домусчиев е кандидатсвал и е отделил от вниманието и времето си да носи отговорност в институции работещи с българският футбол говори за сериозност и отдаденост. Лудогорец не прави толкова много пари колкото останалите му предпиятия- една тенекиена купа в А група никаква стойност няма на фона на всичко друго. Никой не се замисля за тези неща. Сега ще ме контрират - че там си пере парите. И това е простотия- защото клубът има официален бюджет от неколко милиона евро. Кви пари са това, че да ги переш по този начин. Стига вече конспирации. Гледайте останалите отбори. Левски, ЦСКА, Литекс, Морето, Ботев- аз разбирам да са някакви колоси с брилиянтни методи на работа. Ще има мафия ако отбор колкото е слаб Левски в момента или всеки един от останалите които изброих да печели А група.
хахахахах Киро "гела" не е тъп... На тебе толкова ти се иска "Лайногорец" да не пука отбора ти от пердах, чак мечтаеш на глас. Има една група създадена от научно фантастичен автор, в която ще се впишеш перфектно. Scientology, пич, ще променят живота ти!