Точно затова имаше миналата седмица в Разград арестувани ловешки фенове които биха възрастно семейство на паркинг на магазин в града.
И нека сега всички започнат да обясняват колко достойно е постъпил капитана на литекс
Журналята които много недоволстват от условията на стадиона в Разград сега разбраха ли защо са такива или искат още доказателства.
Хайде сега "журналисти" и т.н. специалисти да обясняват колко са лоши условията за гостуващи "фенове" на стадиона в Разград. Най- много рев изревах точно тези юнаци от днес.
Ръководството показа че знаят какво правят. Сега трябва бързо да си върне формата.
Дано са го играли на ТОТО, в противен случай отива към резил ...
В Българския футбол съдииството е слабо - факт. Кажете обаче кое е на ниво че да искаме съдията да е от топ класа. Във въпросния мач Аз не видях свясно отиграване, комбинация от класа, индивидуално майсторство. Това е нивото - вижда се като дойде лятото още преди август (с изключение на Лудогорец) всички окапват безславно.
Мутренските времена в това отборче никога няма да отминат
Ами не му се играе на човека в литекс
Ти пък сега - остави хората да се разходят. Сигурно повечето не са били в Швейцария, там не е никак лошо.
не че вашия гуру не напълни Ловеч с китайци които работят в завода му за китайски коли
Закона си е закон. Тези покрай гг не са свикнали да го спазват и търсят начин да им излезе на "далаверка" като манипулират хората с технике конспиративни теории - които даде най- добра оферта тои печели. Кредиторите си получават парите. Ако много искаха емблеми и т.н. тези от Ловеч да си бяха оздравили фалиралото дружество тогава никои нищо нямаше да каже - но те не са свикнали да дават.
Докато на това игрище се разрешават провеждане на футболни срещи така ще е
Според мен решението е напълно нормално. За мача в англия който искаше да си купи билет за сектор на домакините искаха документ за самоличност и ако си българин - няма билет!
Чист картон
Втори глас за съдията
Меко казано е селендурса проява да биеш възрастна жена. Убеден съм че феновете на враца са пендели - мъж не би го направил.
На мен лично ми харесва този тип поведение и затова не пропускам мач на Лудогорец. Отивам спокоен на стадиона а не на война. Не разбирам защо футболните мачове (а и др. спортни събития) трябва да бъдат възприемане като място на което може да избиваш комплекси.
Ние ще се радваме накрая :) Напред Лудогорци
Щом се паднахме срещу сърби значи престоят ни в Европа тази година ще е дълъг.
Този лаф малко ми прилича на баснята за лисицата и гроздето ;)
прочетох следния коментар в Спортал
Това се прави сега за да може когато кредиторите разглеждат оздравителния план хората които сега контролират старото дружество (Гриша Ганчев) да имат по- голям дял от дълга и по този начин да приемат техния си оздравителен план. След което ще спрат до го изпълняват и така ще ликвидират дружеството. Ако не съм прав нека някои ми обясни.
Ще се радвам ако имаме повече хейтъри - това означава че ги е страх от нас. Само Лудогорец
Никаква дузпа при такава ситуация. Но с тази игра Левски няма друга възможност да победи
Това което направиха Литекс за мен е глупост НО - съдята ЯСНО демонстрира различни критерии и очевадно щеше да бута Лефски за едно и също нещо нещо на едините вади жълт картон на другите чарвен. ОЧЕВАДНО е че се свиреше в една посока но това не оправдава изваждането на оранжевите. Нита ще е първия нито последния пък и не само в България когато едините се подкрепят за сметка на другите.
Това което направиха Литекс за мен е глупост НО - съдята ЯСНО демонстрира различни критерии и очевадно щеше да бута Лефски за едно и също нещо нещо на едините вади жълт картон на другите чарвен. ОЧЕВАДНО е че се свиреше в една посока но това не оправдава изваждането на оранжевите. Нита ще е първия нито последния пък и не само в България когато едините се подкрепят за сметка на другите.
Няма Купа Няма Титла само синя тишина
Прочетох цялото изявление и нищо не разбрах.
Като е толкова голям защо не каза каквото имаше - нали така постъпва
Все едно че от тройчо се е учил как се реве
  • 1