Сините безмозАчни венци мучат в несвяст и отново търсят кое ЦСКА им е виновно, а не гледат собствения си осран и разпран ОТВЪТРЕ, от свои гъз.
Съдба говежда. Село подуЯми никога няма да роди друго освен донос или идиот. Факт.
Спасе, моля те не пипай Дедо. Молим те всички червени привърженици. И бели и зелени и всички дружно те умоляваме. Остави го да ни забавлява още. Наистина Лефски е отбора на народа - цял народ се забавлява и радва с него.
Всякак погледнато нито един от двата клуба не е наследник на фалиралия, поне докато не плати активите му или част от тях. Оригиналния ЦСКА го няма още от ЦСКА Септемврийско знаме, така както го няма и Левски Спартак. А тези са пълни смешници. ЦСКА не се моли на никого, още по-малко на говедата.
Виж, нашето не беше достойно, но не беше и незаконно. А и ние не сме виновни че ни поканиха в А група, ние си вървяхме от Б нагоре.
Нека видим / пак казвам, не се заяждам и дано не се стигне дотам / кой ще ви придобие Вас и как ще се развият нещата. Едно е ясно-няма кой да плаща криминални дългове каквито както при нашите в ЦСКА са и вашите. Със здраве.
Без да се заяждам с никого защото никой фен не заслужава такава участ на любимия си отбор искам да попитам:

1. След като Левски е във фалит как взе лиценз за този сезон?
2. Ако е във фалит как ще вземе лиценза за следващия сезон?
3. Феновете на Левски на 4 Март ще се самопогребат и самоопеят от собствения си поп или имат някаква друга идея?

Не се заяждам, въпреки че всички говеда заслужават само и единствено презрение за подигравките, с които заляха фалиралия ЦСКА.
Моля, Гонг, специално за Асен пояснявайте за кое ЦСКА става дума. Човека не е разбрал. Ама той не е виновен, научно доказано е, че мозъка на тревопасните е недоразвит и разбират само от бой. но моля, вие все пак пояснявайте
Когато играе добре трябва да му се отдаде дължимото. Стискам му палци и браво и на него и на този човек,който очевидно му е променил мисленето.
Дано да се върне пак в топ 10 и да спечели колкото може повече точки и титли.
Я, форумният идиот изпълзял отново и ръси мозък по юридически въпроси. Защо бе колега се упражняваш в материя, която не ти е ясна?
Гелдай там да станеш абонат на Виваком, ако не се станал вече и не си пъхай муцуната във всяка статия за великия ЦСКА.
Я, форумния дървен философ изпълзял от обора отново. Абе кухорог многознайко кой играе на армията, носи червен екип и на мач събира толкова, колкото вие от факултета събирате само на сватба на някой роднина?
ЦСКА го има и ще го има колкото и да не ви се иска на жалките фенове на отбора на всички власти... Ако не ви харесва не се занимавайте с него, а си гледайте собственика и тичайте да правите договори с виваком, смешници жалки.
Говеда защо не се занимавате с вашият си отбор, а сте се вторачили в нас? С тире, без тире на кой му пука? ЦСКА си играе, върви си по пътя и феновете му си му се радват. Защо не си гледате назначения собственик и не му слушате широко рекламираното от спортно шоу Гонг и лично Томислав Русев пространствено интервю за процесите в ЛеФски? Или сте се вторачили в следващия си мач за купата? Нещастни душички, от злобата Ви към ЦСКА ако се правеше вятър всички щяхте да сте вентилатори.
Очевидно специалистите по търговско право в този форум са повече от феновете и аз прекратявам дискусията. Тона й отива в посока, която не ми е приятен и не желая да влизам в него. За обичащите ЦСКА ще кажа да са спокойни, автентичността ще бъде осигурена както трябва, за останалите колкото и да не ви се иска ЦСКА ще го има. Хайде със здраве.
Това е точно така, но не промена факта, че собственика е един и съш нали? И защо бъркате лиценза със собствеността?
ЦСКА не е закрит, а строто дружество е в ликвидация. Има разлика. Плана не го приеха криминални кредитори, които искат всичко или нищо. Е сега ще вземат нищо и половина. А държавата ще си получи своето. Спокойно.
Щом искаш да правим копи/пейст чети и се ограмотявай:
Дейността на ликвидатора не е заместваща дейността на органите на дружеството, а е насочена само към обслужване на ликвидационното производство. Само органът общо събрание би могъл да възобнови дейността си и то само за вземане на решение за възобновяване на дружеството.
С други думи във всеки един момент след разпродажба на имуществото ОС на дружеството може да възобнови дейността. Вдяна ли сега или пространството между ушите ти служи само за да минава конеца, който ги държи изправени?
Тук си в голяма грешка.
Ако знаеше смисъла на името, което ползваш за да пишеш тук щеше да си осъзнал две прости неща.
1. ЦСКА е по-жив отколкото можеш да си представитe и ти и останалата малоумна кухорога сган.
2. Колкото и да ви се иска на всички фенове на вечно вторите футбола у нас не се върти около вас, а въпреки вас
И кое е различното в момента бе гламар? Я чети внимателно какво съм писал още тогава - ако можеш да го разбереш. Само че БФС не разреши на новорегистрираното ЦСКА с шеф Пламен Марков да работи и се стигна ситуацията в момента. Пътя пак е същият само дето смениха формата на първенството и няма да с еминава през всички групи. И да всички криминални спасители и кредитори на ЦСКА ще му ядат косматите ташаци на ГГ. Чети и се ограмотявай, не стига че си говедо, ама си и просто говедо.
Говедата сте много прости хора. Все търсите кой ви лъже, а не четете и не се ограмотявате. После пак не сте разбрали. Литекс не е ЦСКА, а дружеството притежаващо ФК Литекс притежава и ЦСКА. Отбора на Литекс играе в друга група за д аняма конфликт на интереси. Ако следите внимателно хронологията БФС не разреши първото дружество с изп. дир. Пламен Марков да оперира докато минат процесите по изкупуване на фалиралото такова. Заради това се предложиха оздравителни планове, които не се харесаха нито на баба ви Дора, нито на кредиторите. ОК, заради това се промени първенството и се стигна до ЦСКА София в ППЛ. Дотук няма нищо незаконно. Нищо незаконно няма да има и в последващите действия на юристите на ГГ, с които ще придобият фалиралото дружество и за ужас на всички говеда и осеменители ще придобият и автентичността. Това е единственият законен начин за това. А емблемата има само сантиментална стойност. Тя вероятно е само част от сделката с държавата. Какъвто е и наема при концесията... Никой не прави нещо незаконно, а тези процеси изискват време и докато изтекат ЦСКА щеше да изгние в А окръжна или във В защото нямаше как да покрие лиценза за Б заради дълговете и сроковете. А дали на говеждата сган й харесва или не няма никакво значение.
Мъртвец приятелю има в анатомията и биологията. В икономиката имаш фалит, несъстоятелност и т.н. Купува се дружеството от кредиторите му, които след като се е стигнало дотук вече го притежават. Това е и ролята на синдика по закон - идва да осребри имуществото и да удовлетвори кредиторите - с по колкото се договори или ртазбере с всеки. И за да не питаш пак ще ти дам жокер - колко от дълговете вече са изкупени от ГГ?
Разбира се, че емблемата има само сантиментална стойност. Никой не спори за това. А който си мисли пък, че купувайки емблема се купува история се лъже още повече. Автентичност се придобива с покупката на активите и пасивите на фалиралото дружество. А това върви по план, но просто иска технологично време. Има си законов ред и баба Дора много добре знае какво следва. Да подскажа ли? Два търга за активите на дружеството и после директно договаряне с кредиторите. Ама не искаш ли еди какво си да получиш, а директно - имам купувач, заповядай удовлетворен си. И на финала ЦСКА София купува фалиралото старо дружество с изчистени и осребрени към старите кредитори задължения. Шах и мат. А да и говежди вой. Безценно
И преди да ми се обидят тримата фена на Лудогорец искам да спомена, че няма нищо обидно в коментара по-горе. Историята твърди, че ингилизина с най-голям принос за политическото статукво на Балканите след втората световна война, Чърчил казва: Европа свършва там, където започва да мирише на шкембе-чорба. А тя, шкембе-чорбата се яде с много чесън. Та или на Етихад и в цяла Англия са започнали да ядат шкембе или просто балканския колос идва там и те са решили да му устроят своеобразен подарък. Днес на Етихад, утре на Емирейтс. Така де и без това всички треперят от балканските лъвове.
Хората са гостоприемни, чакат националната кауза и искат тя да се чувства като у дома си.
Пичове защо не си гледате вашите отбори, а сте тръгнали да коментирате великия ЦСКА? Радвайте си се там на вашите си отборчета и оставете ние да си обсъждаме нашия. А?
Абе 1 и 2 защо не си гледате кенефа наречен Левски София, а се занимавате с ЦСКА? гледайте си там обора и не се месете където не ви е работа.
А този Еди ли е, Едуардо ли е какъв е знае ли къде е дошъл? Нямаше ли българин за треньор? Сега ще се напълним с румънци и латино-педали ли? ЦСКА е най-силен когато в отбора има само горди българи и български треньор. Другото е ташак.
Автора, ти на заплата при Домусчиев ли си? Само питам. Ако си извадиш топките му от задника си и прочетеш какво си написал или трябва да престанеш да се занимаваш с журналистика или, ако от това си решил да се прехранваш на секундата трябва да започнеш да вършиш някаква друга работа в редакцията.
Извинете ме г-да, но какво точно е направил Лудогорец? Победи един много много слаб отбор. И какво? колко Българи имаше в състава? Колко от тях стигат до националния отбор? Как помага това на футбола ни? Извинете ме, но точно Лудогорец няма нищо българско в себе си. Скъпоплатени чужденци, които, ако ги попиташ къде на картата на България е Плевен няма да ти отговорят защото са тук само за пари. Това е бизнес проект и носи печалба само на собственика си. А за другото - прави сте. Играят и печелят. Имат и късмет, но аз си спомням няколко такива проекта - без минало, с временна публика припознаваща силния на деня и знам къде свършиха. За справка бойкия отбор на Артмедия Петржалка в чужбина и Литекс у нас. И каква беше ползата от тях? Нулева, каквато е и ползата от Лудогорец. И 5 пъти да влезе в групова фаза, ползата е само за собственика. И стига вече дитирамби защото, ако преди няколко години този отбор беше симпатичен на повечето хора, сега нещата са далеч по-различни. Не заради играта му, а заради поведението на собственика, обкръжаващите го кохорта сервилни журналисти и други дреболии.
Хайде успокойте се малко всички плюещи. Искам да попитам, ако след 2 месеца автентичното ЦСКА чийто собственик е Гриша Ганчев предложи на кредиторите 2ст. за 1 лев дълг и те се съгласят щото няма как, по-добре да вземеш нещо отколкото нищо и от двете стане 1 вие от кое ще сте?
Защо ми се струва, че тенденциозно някой се опитва да ни раздели. Никога не сме били по-обединени, видя се на финала за купата, а сега непрекъснато се говори за разединение. Журналята, в търсене на сензацията в заглавието да не объркате темата
Не за, а ЗАД. Да си уважаваме езика, моля. Поздрави
Шах и мат по всички фронтове. Тези трябва или да седнат и да се разберат или да сложат кръста на отбора... няма полезен ход в момента - направо не ми го побира главата.
  • 1