Скъпи драскачи,защо се подигравате с ситуацията по скамейките на българските стадиони?Не осъзнавате ли,че и Вие сте част от проблема?Не може да има кръг от Българския шампионат,а Вие да слагате като основни заглавия,мачове от други първенства.Единствено,като играят така наречените грандове,им отделяте внимание.Славия.Верея,Дунав,Пирин,Локо ГО.,и всички извън ИЗБРАНИТЕ,кучета ги яли.Ами като толко не Ви харесват празните стадиони,погривете се за рекламата и на останалите клубове.Аз съм Ви редовен слушател,и не мога да Ви опиша,колко ми е омръзнало да слушам само за Левски и ЦСКА-София.ХАЙДЕ ДА СВАЛИМ КАПАЦИТЕ И ДА ВИДИМ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ И ДРУГИ ОТБОРИ.
Въпроса не е коректно зададен.Няма как да има дузпа за ЦСКА,поради простата причина,че няма ЦСКА.
Косъмчето,тъкмо влезе в ритъм,и тези селяци го контузиха.А на всичко отгоре ни картон ни чудо за ИЗБРАНИТЕ.Е за това всички ги мразят.Смешна история.
Леле кви сте смешници.Ама друго си е да си фен на държавното тимче с местонахождение-авгиевите обори.Смешницииии!
Само СЛАВИЯ!!!
Ми добре де.Ясно е,че от 100 кладенеца вода ще се донесат,за да има ЦСКА в А група.Ама ще признае ли червената общност,че поредното дружество с име ЦСКА-нещо си,няма нито една купа или титла(без да коментираме,колко са заслужени,тези на автентичното до 89г).
Не съм левскар.Говоря си с познат,привържаник на ЦСКА,той сам започва:"гледам някакъв отбор в червено,ама това не е ЦСКА.Нека да се изяснят накрая има ли,няма ли .Това за мен не е ЦСКА". Нормално и трезвомислещ човек,на който му е болно че не може да гледа любимия си отбор,и не се самозалъгва че това произведение ПФК ЦСКА АД ООД,ЕТ,ЕООД( :) ),е неговия отбор.Разберете че наистина това не е ЦСКА(без да коментиам колко истински отбор е по принцип това).Марката ЦСКА принадлежи на НАП.Няма ЦСКА.Толко.Всичко друго е художествена измислица.А пък и ултиматуми ще поставят.Съберете 30 млн. бгл.,откупете марката от НАП и си ръководете(генералското) отборче.Надявам се да не съм обидил никой.Просто факти,и то само малка част от тях.
Добре че Суарес не е изял някое от децата. :)
След ЦСКА,Левски и Лудогорец са другите тумори в Бг. футбола.За ЦСКА е ясно,че са изкуствен тим и 95% от титлите трябва да не се броят(от 1948 до 1989г.)А Левски и Лудогорец са си държавни тимчета,и ще ги бутат докато или не свършат парите,или докато не се смени власта.Хайде сега,левскарчета,покажете си манталитета и ме хранете на воля.А иначе вив вчерашния мач,отново здраво ни ощетиха с/у Разград.При втория им гол-неодсъден фаул за нас,а при втория Велков не докосна техния за дузпата.Днес за Левски,същите вересии.
СлаВия никога не е лягала на тия.Дори и последния мач на Овча Купел,ако не беше традиционното съдииско бутане(очевадно),нямаше да ни бият.
Тъкмо си помислих,като прочетох заглавието,че и от управата на Левски искат някаква промяна за доброто на БГ футбола,но уви не,то било за да не вземат да ги ощетят тях горките случаино.
Сега заседават за да отсъдят3:0,после ще заседават за да анулират досегашните резултати.Само си преливаме от пусто в празно,а футболът затъва.Направо да се съберат на един изпълком и да си кажат окончателно кой ще е шампион,кой втори и т.н.т.и да се приключва.Не че ми е приатно,аз гледам само и единствено бг футбол(колкото и да му е смешно на някой),но това неможе да продължава така.И всички говорят само за БФС до сега.А къде е прокуратурата.Няма ли за какво да се сезира,не само за този случай.
Кво му е на последното изречение?Факт.А зад вас е цялата диржавна машина и лафка и КОЙ ли още не,и въпреки това не можете да си вържете връските сами.Един гол Ви отмениха с/у Литекс и се превирнахте в декларатори като ЦДНА.
Головете на годината,не на кръга.Така наречените грандове да се учат.Ако я нямаше спирачката Венци,Славия щеше да е истински фактор.Освен това е единствения отбор,който наистина налага юноши.В последната част на мача имаше само Българи в отбора на Славия.КОЙ друг отбор го има това.ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ НАС!!!
Вече изглежда се изяснява,с каква деиност ще се занимава за напред,новото дружество на ЦСКА-рекламна агенция.КОЙ?! ли плати това грандиозно шоу,пред което се прекланят и най-великите агитки по света? :)))))))))
Кво за Славия бе?СЛАВИЯ е може би най-ощетения отбор от съдиите в полза на Левски.
Стига сте ревали само Вас като ви ощетят.Що не пуснете някоя декларация относно феърплея като ощетяват други отбори във Ваша полза.А примерите са много.Нали сте сила.Силните не гледат назад,а продължават,иначе ако почнете с декларациите и Вие като ЦСКА,
по-добре да ходите при тях.