@netsar Първо научи български и тогава пак ела.
Да го събарят вече и кой от където е. Да си се връщат в Лоич оранжадите и да се свършва тая мъка.
@CTEoloAH Как, бе? Каузата пори наред.
Тоя, откъдето и да го погледнеш, на прошляк прилича.
@31_Champions Мислех те за тъп и прост, ама ти се оказа кръгъл идиот.
@kotomir Кое му е българското на тоя отбор, че и да ги гледаме?
Силен Зографски преодоля квалификациите в Шчирк с осмо време - малоумнициииии, четете ли си заглавията? Айде сега напишете биатлонистите по колко метра са скочили и трагедията ви да е пълна.
@redfist Що да се напряга? Отваря ТР и чете. Къде е тук напрежението? Всичко си го пише черно на бяло.
@Bivol Свинье оранжАви, не може повече да бъде мърсено името на славната Българска армия и за това предложете на следващата сбирка да си върнете старото име ЛИТЕКС (Лч), клуб на мафиота ГГ.
@CSKAnaGANCHEV Извадка от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана:
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
Пък ти си ги приказвай ....
@toristo Изпревари ме. Точно това се канех да напиша.
@LOVECH_NE_E_SOFIA И тука си в грешка. Пак ти казвам - чети истинската история, ама с разбиране. Какво се случва, защо, кое го предизвиква да се случи. какво се цели с това. Само с бля-бля, тинтири-минтири и подобни глупости не става. Момченце!
@Sinuhe Съвсем правилно изписват името му - ХОланд. Защо ли? Ето защо - Håland, това е норвежката транскрипция на името му. Това "å" в норвежката азбука се чете като О. Много често при норвежките имена с такава буква, тя се заменя с двойно А, т.е. Хааланд. Но това не значи, че е Халанд. По тази логика, преди много години, в кръстословиците присъстваше шведски зимен курорт Аре, а такъв няма. Името му е Оре, поради същата причина - Åre (и шведите си имат такава буква). Успех в научаването на името на норвежеца.
@LOVECH_NE_E_SOFIA Рекох си, я да прочета, може да е нещо интересно. И още от първото изречение БАМ!!! Вселенска глупост! Изобщо не четох нататък. Мило момченце, вземи отвори дебелите книги по история и прочети какво точно се случва с АС-23 и защо. После прочети партийните документи как е създаден ЦСКА (Сф), защо и по кой модел. И най-накрая отвори ТР и прочети кой всъщност е отборът ЦСКА-София, как е създаден, от кого и с каква цел (ама истинската, не тази с която ви напълни главите с празни приказки и ви държи на каишка вече 7 години). Надявам се най-после да разбереш, че това са 3 (ТРИ!!!) съвсем различни отбора, нямащи нищо общо както в исторически, така и в спортен, и в какъвто си избереш друг аспект.
@salashchanin На Ролинг Стоунс любима песен вече става Хей Джуд! - чувал си ти за Роулинг Стоунс и Хей Джуд, ама друг път. Песента е на Бийтълс.
....собствениците ще коригират и Лудогорец отново..... - ей тука е заровено кучето. Демек, и да е треньор, и да не е, и да може нещо, и да не може, те, собствениците, ще коригират и т.н.
@koki9808 А ако жужака се направи на интересен и пропусне някоя вноска, ти досещаш ли се с вас какво ще стане?
@RedFist1948 Даже и макетата интерпретират историята в пъти по-добре от вас. Няма по-заблудени и мижави душици като оранжавите припоци. Напред към Екотой 2.0!
@CSKAnaGANCHEV Бяхте ЦСКА до 09.09.2016г. Сега сте това, което гномът поръча.
@REDscout, чакай малко. Какъв нов треньор? Тоя беше изгонен за некадърен, сега идва за хубав. Това при ГГ стана практика, откакто премести ЛИТЕКС в София, с ново име. То не беше Супата, Йешич (лека му пръст на човека), Стойчо, Стамен, сега и този, край нямат. Все мазохисти, ти го изритваш от работа, като куче, то подвива опашка и пак идва при първото подсвирване. Ама какво се чудя? Щом има толкова мазохисти сред феновете, да припознаят чужд отбор за свой, какво остава за треньорите.
@cvetelin Както и да го извъртиш си е факт. Заради онази дузпа станаха шампиони, заради тази отпаднаха от ШЛ. Това е.
Има футболисти и Футболисти. Този е от вторите.
@popi6868 Пич, ти пое ли си дъх, докато го писа това ужасно дълго изречение? Поне в средата една точка да беше сложил.
Съдбата си знае работата. Веднъж дава, веднъж взема. Турицов пропусна дузпа и каузата станаха шампиони. Каквото съдбата даде тогава, сега си го взе.
@REDscout Стига си срал едни и същи простотии бе, л@йнар! Тоя "Спартак" навремето ни го набута вашата майчица комунистическа, дето ви създаде, по подобие на съветското ЦСКА. Нито сме го искали, нито сме се натискали за него. И никого не сме припознавали. А вашето истинско си отиде в небитието, О-о-о-о-о-оранжево латексче, оранжево отборче, оранжеви прасета, оранжево квичат. Л+Е=ТИРЕ!
Не съм против да се отлагат мачове заради тези в евротурнирите. Дори си мисля, че програмата в първенството трябва да е съобразена с това и ако някой от отборите го желае, да си отлага колкото е необходимо. Просто миналата година голям рев падна откъм люляците. То не бяха клетви, обиди и подобни.Сега що не кълнете мишоци оранжАви? Научете се най-после, че всичко в живота е едно колело. Днес си горе, утре си долу. Няма да се филмирате, всичко с лихвите ще си го получите.
Къде сте ве, оранжадииии? Нали много ревахте миналата година, когато "Левски" искаше отлагане на мачове. Какво стана сега, кога се умориха футбалерите ви? Изиграха един келяв мач и айде, отлагане. Несретници сте всички вие, несретницииии!!!
@batigol Ще играе, ама през крив макарон. "Калиакра" - Каварна вече имат предварителен договор. Лично кметът Цонко се е договорил с М'Бапето. Цялата сага с Реал и Ливърпул беше извиване на ръцете на Цонко, ама той ги изпревари всичките.
Не се произнася Кяртансон, но измислените джурналисти-гонгаджии няма как да знаят това.
@sabale олигофренче, ти като не харесваш нито един отбор, що висиш постоянно тук? Малоумникоооо, селото отдавна никого не храни, ти в кой век живееш?
  • 1