@CSKAnaGANCHEV Ганчев отдавна разбра че купуването на мачове е улица без изход. - ей това е вицът на века!!!
@31_Champions изсраното е рай за лоичките свинье, те от там си папкат, там си спинакт, къпят се в него. Не напразно играят на Екотой Арена. Толкова сте озлобели в припознаването, че чак себе си, отбора си и треньора си мразите, пък какво остава за другите. Ти хвърля ли камъни по децата, дето ви спечелиха Купата на България? Няма по-долна сган от вас, да замеряте с камъни победители деца. Това никои фенове по света не са го правили. Само изчадия като вас го могат.
@31_Champions милиционера е на м@йка ти в шортите, прост чукундур! Помня го разбира се. И за Берое помня. А ти помниш ли Металург? Или викаш то се отнася за ЛИТЕКС, не за вас.
@CSKAnaGANCHEV няма драми, това са неща от футбола. - като няма драми, какъв ви е проблема как и с кого са играли "Левски"? Турицов да си беше вкарал скандалната дузпа. Тогава мачът в Разград се обезсмисляше. В случая "Левски" за нищо не ви е виновен, злобеете щото така сте свикнали.
@CSKAnaGANCHEV добавил съм, където трябва.
@CSKAnaGANCHEV смешко!
@CSKAnaGANCHEV дупедавецо оранжАв! Искаш ли и аз да ти отговоря? Помниш ли мача между сегашния ти любим отбор, подвизаващ се тогава под името ЛИТЕКС и несъществуващия вече отбор на ЦСКА? Как на полувремето резултата беше 2-0 за ЦСКА, а мачът завърши 2-3 и ЛИТЕКС станаха шампиони. Ако не беше тая обръщалка, шампион ставаше "Левски". А после договорката продължи на финала, където без напъване ЛИТЕКС даде купата на България на ЦСКА. Лесно е да не се помни, нали люляк осмърдян!!!
@CSKAnaGANCHEV Кво става, припок? 1-2!!!
@CSKAnaGANCHEV Портокалчо, гледаш ли мача? 1-1 на полувремето. Ако не беше измислената дузпа, агите нямат полезно отиграване. Бий чело у земята и се моли "Левски" да играе така до края, че почти сте нахлузили калъфката. Припок нещастен!
@1973red А, бе, не си попадал ти на ченгета и милиционери! Голям бабаит си, анонимен пикльо!
@REDscout Напаст е захарното ДДС-жуже и подобните му, оранжадо!
@Kritichen Колко си жалък!
Счупени са им главите на джурналистчетата в тая "медия".
Дано по-скоро си намери. Имаше някоя и друга година, в която показа качества, но трябва и много, много труд. На светлинни години е от добрите вратари в "Левски". Вратар за долната половина на Б група.
А, да! Порциите лайна да ги яде drelic1 и drelic2, докато не ни закрият!
Добреееее, айдеее, ние сме галениците на всички власти, НАП ни е спонсор во веки, нас ще ни дундуркат и наблюдават, но няма да ни фалират, всички съдии само за нас свирят, за да сме шампиони всеки път, ние сме виновни, че направиха нова лига и вкараха ЛИТЕКС служебно, като ЦСКА-София, ние сме виновни, че закриха комунистическото ЦСКА и сега припоците кръв пикаят, ние не съществуваме, щото някакво куче имало някакъв документ, за който не се знае официален, нотариално заверен ли е или е някаква хвърчаща бележка, всички доносници в България са от "Левски", за това никога няма да фалираме, БФС-то е синьо, мокета да иляди, докато е жив, живи ще сме и ние. Пропуснах ли нещо? Айде, мирясайте вече и лапайте захарното петле на ГГ!
@Sinuhe Ти 100% ли си сигурен, че милионът беше причината за изгарянето?
@ssam2 По темата ли искаш? Ами чети бе, лай...нар! Човека точно преди тебе го е написал. Ама, то, от вмирисани люляци, четене с разбиране, кога?
@XOTAHCA_BG Пословицата за крушата не винаги е в сила. И за Сабонис важи.
Еееех, оранжавелки сладки душици! С х..., ааа пардон, с люляк да ги сочиш! Дрискайте, оп, пак се обърках, драскайте, драскайте, че да не ви спрат сладкото!
Във форума има един, явно много болен, припок, който си е поставил за подпис следното: Призовавам козирката в сектор А в Подуене никога да не се завършва! Нека слънчо да им напича празните глави:)Време е за СИН ФАЛИТ !
Аз, от своя страна в отговор на горенаписаното, искам да заявя следното: Призовавам Екотой Арена никога да не се построи (или поне докато ЛИТЕКС не се върнат там, откъдето са дошли). Нека слънчо да им напича кухите оранжАви кратуни. :) Време е за ЛЮЛЯКОВ ФАЛИТ!
Много насериозно се е взел Петев. Чак милиони гледали .... Айде, да слезе за малко на земята. Това финал за ШЛ ли беше или мач между измислени отбори в измислено първенство на страна, класирана на 34-о място в Европа (от 55 членуващи в УЕФА).
Жстоко!!!
Едно нещо не мога да разбера. Ставаш собственик на клуб, демек той е твой, както е твоя къщата ти, колата ти, гаража за колата ти и в един светъл ден се оказва, че клубът ти дължи пари. Все едно да имаш да вземаш пари от собствената си кола. По-мафиотска схема от тази няма!!! Като имаш пари да вземеш клуб, почваш да развиваш бизнес с него. Като не можеш, махаш се. Просто е като гъбено семе, ама а де.....
Де го оня припок, с червените юмруци в г...з@? Айде пак да излезе и да каже, че фенове на "Левски" са изпочупили стъклата. Боклук долен!!!
Под всички статии за Меси и Роналдо, се появяват коментари от четири типа коментиращи. Такива, които харесват Меси и не харесват Роналдо, такива, които не харесват Меси и харесват Роналдо, такива, които не харесват и двамата и накрая такива, които харесват и двамата. Последните са най-рядката порода, според мен. В много малка част от коментарите се поставят на първо място футболните качества на двамата и приноса им към футболната игра въобще. Нито Меси, нито Роналдо щяха да са толкова обсъждани, харесвани, оплювани и т.н. ако не бяха много, много добри футболисти. След не много време и двамата ще окачат бутонките. Тук-таме ще се появяват статии за тях, но вече ще има нови Меси и Роналдо, които да бъдат обсъждани, харесвани и оплювани. А всеки, който веднъж поне е ритнал футболна топка на футболно игрище, предполагам е наясно какво и колко струва да си Меси или Роналдо. Да, и аз, като повечето фенове на футбола, харесвам единия и не харесвам другия, но това няма общо с футболните им качества, като цяло. Не се хабете напразно, наслаждавайте се на играта.
Армията им била дом?!?! Смешко!!! На Армията вие сте натрапници, не домакини. Смотан като футболист, смотан и като директор.
Много странно. На някои от видеозаписите се вижда секторът за гости. Ами там няма нищо за чупене. Какво ли толкова са повредили 50-ина фена, че и да плащат щети. Или май покрай сухото, да гори и мокрото.
Поредната разпоретина-еднодневка.
@CSKAnaGANCHEV Е, ГГ като ви предложи този вариант, припознаването, що се биете в гърдите, че сте онова ЦСКА? Къде беше 40-годишното приятелство, когато направиха нова А група само за да ви вкарат служебно в нея (отново)? Мерите си го вие с Лудогорец, щото ви наливат милионите от ДПС и ГГ си плаща редовно членския внос. За какъв Бойко говориш? Забрави ли далаверата с китайските тенекета как стана?
  • 1