Все отбор юнаци са се събрали в този ОС.
@shark4uk Я пак за Динамо Тбилиси.
@CSKAnaGANCHEV Като си прав, прав си! Специално за тоя мач гном-гном явно е закъснял с вноската. Случва се.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@REDscout1 Викаш, друго си е да се шмугнеш, без да плащаш. В Лоич така ли влизахте на мачовете?
@hattrick83 А румънския швепс с колко ви разпори, бе люляк вмирисан? Бегай за захарно петле при ГГ, лизач оранжав!!!
Така и не мога да схвана смисъла на това, че когато има явна засада, не се свири веднага и да се спре играта, а играта продължава до не знам кога и после се свири. И време се губи, и публиката се изнервя, въобще доста малоумно решение. Във видеото имаше три такива засади, с метри зад защитата и се оставя играта да продължи. Защо???
@netsar Първо научи български и тогава пак ела.
Да го събарят вече и кой от където е. Да си се връщат в Лоич оранжадите и да се свършва тая мъка.
@CTEoloAH Как, бе? Каузата пори наред.
Тоя, откъдето и да го погледнеш, на прошляк прилича.
@31_Champions Мислех те за тъп и прост, ама ти се оказа кръгъл идиот.
@kotomir Кое му е българското на тоя отбор, че и да ги гледаме?
Силен Зографски преодоля квалификациите в Шчирк с осмо време - малоумнициииии, четете ли си заглавията? Айде сега напишете биатлонистите по колко метра са скочили и трагедията ви да е пълна.
@redfist Що да се напряга? Отваря ТР и чете. Къде е тук напрежението? Всичко си го пише черно на бяло.
@Bivol Свинье оранжАви, не може повече да бъде мърсено името на славната Българска армия и за това предложете на следващата сбирка да си върнете старото име ЛИТЕКС (Лч), клуб на мафиота ГГ.
@CSKAnaGANCHEV Извадка от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана:
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
Пък ти си ги приказвай ....
@toristo Изпревари ме. Точно това се канех да напиша.
@LOVECH_NE_E_SOFIA И тука си в грешка. Пак ти казвам - чети истинската история, ама с разбиране. Какво се случва, защо, кое го предизвиква да се случи. какво се цели с това. Само с бля-бля, тинтири-минтири и подобни глупости не става. Момченце!
@Sinuhe Съвсем правилно изписват името му - ХОланд. Защо ли? Ето защо - Håland, това е норвежката транскрипция на името му. Това "å" в норвежката азбука се чете като О. Много често при норвежките имена с такава буква, тя се заменя с двойно А, т.е. Хааланд. Но това не значи, че е Халанд. По тази логика, преди много години, в кръстословиците присъстваше шведски зимен курорт Аре, а такъв няма. Името му е Оре, поради същата причина - Åre (и шведите си имат такава буква). Успех в научаването на името на норвежеца.
@LOVECH_NE_E_SOFIA Рекох си, я да прочета, може да е нещо интересно. И още от първото изречение БАМ!!! Вселенска глупост! Изобщо не четох нататък. Мило момченце, вземи отвори дебелите книги по история и прочети какво точно се случва с АС-23 и защо. После прочети партийните документи как е създаден ЦСКА (Сф), защо и по кой модел. И най-накрая отвори ТР и прочети кой всъщност е отборът ЦСКА-София, как е създаден, от кого и с каква цел (ама истинската, не тази с която ви напълни главите с празни приказки и ви държи на каишка вече 7 години). Надявам се най-после да разбереш, че това са 3 (ТРИ!!!) съвсем различни отбора, нямащи нищо общо както в исторически, така и в спортен, и в какъвто си избереш друг аспект.
@salashchanin На Ролинг Стоунс любима песен вече става Хей Джуд! - чувал си ти за Роулинг Стоунс и Хей Джуд, ама друг път. Песента е на Бийтълс.
....собствениците ще коригират и Лудогорец отново..... - ей тука е заровено кучето. Демек, и да е треньор, и да не е, и да може нещо, и да не може, те, собствениците, ще коригират и т.н.
@koki9808 А ако жужака се направи на интересен и пропусне някоя вноска, ти досещаш ли се с вас какво ще стане?
@RedFist1948 Даже и макетата интерпретират историята в пъти по-добре от вас. Няма по-заблудени и мижави душици като оранжавите припоци. Напред към Екотой 2.0!
@CSKAnaGANCHEV Бяхте ЦСКА до 09.09.2016г. Сега сте това, което гномът поръча.
@REDscout, чакай малко. Какъв нов треньор? Тоя беше изгонен за некадърен, сега идва за хубав. Това при ГГ стана практика, откакто премести ЛИТЕКС в София, с ново име. То не беше Супата, Йешич (лека му пръст на човека), Стойчо, Стамен, сега и този, край нямат. Все мазохисти, ти го изритваш от работа, като куче, то подвива опашка и пак идва при първото подсвирване. Ама какво се чудя? Щом има толкова мазохисти сред феновете, да припознаят чужд отбор за свой, какво остава за треньорите.
@cvetelin Както и да го извъртиш си е факт. Заради онази дузпа станаха шампиони, заради тази отпаднаха от ШЛ. Това е.
Има футболисти и Футболисти. Този е от вторите.
@popi6868 Пич, ти пое ли си дъх, докато го писа това ужасно дълго изречение? Поне в средата една точка да беше сложил.
  • 1