Пълна загуба на време. Няма смисъл от подобна класация.
Правилното заглавие трябва да бъде: Голяма драма в самия край! Хранач сътвори обрата за Португалия.
Не мога да повярвам, целият съм в потрес, направо не мога да дойда на себе си от изумление. Гонгаджиите са изписали правилно името на ловешката трупа. Всъщност, те вече нямат общо с Ловеч, етрополска трупа ли са сега?
@LITEX_N0T_S0FIA Нъц, не вървиш, аз първи си я заплюх. ;)
@sly Само това ли успя да се пръкне в оранжАвата ти кратуна?
Отърваха голямата бухалка от "синьото" БФС и сега веят розовите знамена и надуват големия розов балон. Припошките фенчета ще сложат розовите очилца и така да следващия бой с метални прътове. Хубаво им предложих във форума на припоците, след погрома направо да припознават "Партизан" Подгумер, ама все ми триеха коментарите. От щастие сигурно. Тъкмо и името щеше да им отива, и тирето щяха да махнат, и изпразнената от съдържание абревиатура също. За едно им свалям шапка на БФС-то до сега - винаги изписват правилно името на ловешката сбирщина. Да се знае! А твърдоглавите джурналисти от ГОНГ-а да си го пишат както си искат. Отдавна стана ясно, че нямат топки, няма и да имат.
Ловешки ментета - крадци на история.
Тоя Стипич, дали е разбрал къде ще бъде треньор? Не знаех, че умрел може да има треньор. Ама, от друга страна - боли го фара. Като му ритнат столчето, ще гушне неустойката и чао.
Изборите минаха, резултатите горе-долу са ясни и новото БФС явно е посъветвано от високо място да внимава с наказанията. И виждаме резултата. А, бе, къде са припоците от постоянното присъствие тук, да ревнат, че синьото БФС е заклало ловешката трупа? Прави са и Kiri13 и DESTROYER, това ако бяха отбори от провинцията, нямаше да помиришат топка и терен за десетилетия. Само не разбрах едно, приносителите на метални тръби чупачите на ТВ камери и биячите на служебни лица, въобще всички, позволили си погрома на стадиона, дали са минали бързо производство в съда и вече са с доживотна забрана за посещения на мачове? Набедените в ГОНГ за журналисти, дали са потърсили тази информация и да ни осветлят по въпроса? След подобни скандални, меко казано, наказания, очаквайте още по-големи ексцесии по стадионите. Докато някой не умре и не ни изхвърлят от всякакви ФИФИ, УЕФИ и подобни, който и да управлява БФС-то, трябва да е наясно, че с милване по главата, както в случая, проблемът с агитките няма да се реши. А оня, дето го поканили на пресконференцията, само като му чуеш прякора и ти става ясно що за индивид е. Че и има наглоста да казва, че случилото се имало положителна страна. Хайде, ходете си по стадионите и си гледате н@ср@ния български футбол, с дивата му фенщина!
@sabale Пръдльо, гелосания как спечели първият си милион и от кого? Не се отваряй много, калмук! Нагъввй кренвирши и си трай!
Голям праз! Някъде, на някого сигурно му пука, ама тука - нъц!
@31_Champions Чавдар ------ Микре ------- тире - ТРИ СЪРЦА В ЕДНО!
@CSKAnaFONDACIATA Кое от трите? Скоро може и четвърто да се пръкне.
Все отбор юнаци са се събрали в този ОС.
@shark4uk Я пак за Динамо Тбилиси.
@CSKAnaGANCHEV Като си прав, прав си! Специално за тоя мач гном-гном явно е закъснял с вноската. Случва се.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@REDscout1 Викаш, друго си е да се шмугнеш, без да плащаш. В Лоич така ли влизахте на мачовете?
@hattrick83 А румънския швепс с колко ви разпори, бе люляк вмирисан? Бегай за захарно петле при ГГ, лизач оранжав!!!
Така и не мога да схвана смисъла на това, че когато има явна засада, не се свири веднага и да се спре играта, а играта продължава до не знам кога и после се свири. И време се губи, и публиката се изнервя, въобще доста малоумно решение. Във видеото имаше три такива засади, с метри зад защитата и се оставя играта да продължи. Защо???
@netsar Първо научи български и тогава пак ела.
Да го събарят вече и кой от където е. Да си се връщат в Лоич оранжадите и да се свършва тая мъка.
@CTEoloAH Как, бе? Каузата пори наред.
Тоя, откъдето и да го погледнеш, на прошляк прилича.
@31_Champions Мислех те за тъп и прост, ама ти се оказа кръгъл идиот.
@kotomir Кое му е българското на тоя отбор, че и да ги гледаме?
Силен Зографски преодоля квалификациите в Шчирк с осмо време - малоумнициииии, четете ли си заглавията? Айде сега напишете биатлонистите по колко метра са скочили и трагедията ви да е пълна.
@redfist Що да се напряга? Отваря ТР и чете. Къде е тук напрежението? Всичко си го пише черно на бяло.
@Bivol Свинье оранжАви, не може повече да бъде мърсено името на славната Българска армия и за това предложете на следващата сбирка да си върнете старото име ЛИТЕКС (Лч), клуб на мафиота ГГ.
@CSKAnaGANCHEV Извадка от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана:
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
Пък ти си ги приказвай ....
  • 1