@chiphead Надявам се не се изненадваш. Това е само едно тире, вятър работа. Някои от джурналистите тук, името си не могат да напишат правилно, ти ги хвърляш директно във висшата лига.
@chiman А ти какво точно искаш да се случи с футбола в България? Човекът дори не казва, че задължително за него трябва да се гласува, че той е месията. С малки изключения от онзи отбор '94, каквото ни дадоха, като положителни емоции, в последствие си го прибраха с лихвите. Хич да не бяха се захващали да ръководят, ама тежка е лакомията, тежкаааа ....
@hikuk Вземи ги ти. Лесно е. Кандидатираш се на следващия конгрес на УЕФА, печелиш и готово.
После магаретата били виновни, че късали синджирите!
Единственото с което, според мен не е добре, това е класиралият се на 7-мо място отбор да играе плейоф за евротурнирите. Изхожда се от идеята за някакъв стимул за отборите от втората половина на таблицата, но така се зачеркват усилията на останалите отбори през сезона за влизане в първата 6-ца, както и тези за по-предно класиране. Иначе всичко друго си е ОК.
@CSKAnaGANCHEV Прав си, чест и привилегия, но БЕШЕ да си треньор на ЦСКА. Да си треньор на Литекс aka ЦСКА-София не е много ОК с наличните ГГ и СС.
Не съм привърженик на ЦСКА (да не се бърка с ЦСКА-София), но винаги съм харесвал Любо Пенев като футболист, дори и като беше при червените (да не се бъркат с преоблечените люляци). Задавам си обаче един въпрос, след подобно назначение. Колко голям мазохист трябва да си, за да подвиеш коляно пред хора, гонили те няколко пъти от клуба? И от Литекс, и в последствие пак от Литекс, но вече преименуван на ЦСКА-София. Стамен Белчев, но на трета степен. Чудя се още, тия хора гордост и себеуважение нямат ли?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
"Видях положението за дузпата, чист жълт картон на техния нападател. Той тръгна да пада. Засадата не мога да коментирам, защото не съм я видял." - колко удобно!
@scb Оооох, той да е само Венци, на ръце щяхме да го носим, по земята нямаше да стъпва.
Тези, които допуснаха да се пренареди класирането са кръгли идиоти. Вместо това момче Христо Иванов да си остане на първо място и да си прибере приза за най-добър, защото най-много го заслужи, дадохте го не на когото трябва. Това, че някой е вкарал гол, не го прави автоматично най-добрият. Още повече, че дори не игра цял мач и дори не си изработи сам гола. Какво точно показа до края Енрике, че за 30мин. решихте, че е най-добрия? За това няма положителни отзиви за т.нар. журналисти в този сайт. Защото сте безсрамни измекяри. Само не се обяснявайте, че феновете така гласували, няма кой да вярва на това.
Тези, които допуснаха да се пренареди класирането са кръгли идиоти. Вместо това момче Христо Иванов да си остане на първо място и да си прибере приза за най-добър, защото най-много го заслужи, дадохте го не на когото трябва. Това, че някой е вкарал гол, не го прави автоматично най-добрият. Още повече, че дори не игра цял мач и дори не си изработи сам гола. Какво точно показа до края Енрике, че за 30мин. решихте, че е най-добрия? За това няма положителни отзиви за т.нар. журналисти в този сайт. Защото сте безсрамни измекяри. Само не се обяснявайте, че феновете така гласували, няма кой да вярва на това.
@CSKAnaGANCHEV Ей, орАнжав припок, значи Левски като бие, мача е купен, обръщалка, тото и т.н. А люляците като бият не е, така ли? Не е ли странно, че Етър ги беше страх да стрелят във вратата, да не объркат схемата? Един удар не отправиха за цял мач. Голяма изненада ли е, че Левски победи Ботев Вр., бе припок нещастен?
Имам питане. Къде в правилника е записано, че вратарят има право в спорна ситуация, каквато беше в случая, да се предпази с високо вдигнато коляно/крак срещу нападателят, идващ насреща му? Изобщо не коментирам дали е дузпа или не. По-склонен съм да кажа, че няма, защото вратарят стига до и играе първи с топката. Но при положение, че нападателят дори не посяга към нея, да му излиза с високо вдигнат крак е, най-малкото, неспортсменско. Стоп-кадърът на 4-та минута и 53-та секунда го потвърждава. Напълно съм съгласен, че вратарят има делегирани сериозни права, особено във вратарското поле, но да излиза с високо вдигнат крак напред не е едно от тях. За справка можете да си припомните изцепката на Шумахер на световното (не помня кое беше и не ми се търси сега) в мача Германия-Франция. Мисля, че по подобен начин спря откъсналият се Батистон. С високо вдигнат крак. Всички вратари го правят, без да се замислят до какви последствия може да доведе това.
Имам питане. Къде в правилника е записано, че вратарят има право в спорна ситуация, каквато беше в случая, да се предпази с високо вдигнато коляно/крак срещу нападателят, идващ насреща му? Изобщо не коментирам дали е дузпа или не. По-склонен съм да кажа, че няма, защото вратарят стига до играе първи с топката. Но при положение, че нападателят дори не посяга към нея, да му излиза с високо вдигнат крак е, най-малкото, неспортсменско. Стоп-кадърът на 48-та секунда го потвърждава. Напълно съм съгласен, че вратарят има делегирани сериозни права, особено във вратарското поле, но да излиза с високо вдигнат крак напред не е едно от тях. За справка можете да си припомните изцепката на Шумахер на световното (не помня кое беше и не ми се търси сега) в мача Германия-Франция. Мисля, че по подобен начин спря откъсналият се Батистон. С високо вдигнат крак. Всички вратари го правят, без да се замислят до какви последствия може да доведе това.
"Другите, които не искат Гергинов да остане начело на комисията, са Лудогорец ...." - стигнах до тук и загубих интерес.
Славия (под името Ударник) е играла в Б група един сезон - 1951г. Проведен е квалификационен турнир за новосформираната А група и въпреки, че отборът е бил на 8-ро място в последния шампионат (под името Строител) и се спасява. Въобще в края на 40-те и началото на 50-те години са ставали такива каши в българския футбол. Почвали са шампионати, спирали са ги, нов състав на А и Б групи са правени, без да се спазват спортни критерии, масово са преименувани отбори с имена Строител, Торпедо, Динамо, Червено знаме. Четете бре, хора!
@basler73 Не знаех, че ДС е съществувала още през 1914г. Интересен факт.
Давам официално старт на оранжАвото квичене ....... СЕГА! СТАРТ!
@IbreObre Ей, ти днес ли я научи тази думичка "илитерат", че под всяка статия я слагаш в коментарите си. Мноого си печен, прасе!
@IbreObre И сега ако ми кажеш, че ЦСКА-София не е преименуваният ЛИТЕКС, направо ще взема да ти повярвам, илитерате.
@CSKAnaGANCHEV ти наистина си умопомрачително зле. По логиката ти става ясно, че който и отбор да вземе четирибуквието, той ще е истинското ЦСКА, от нине и присно и во веки веков. До следващата смяна. Поне прояви малко уважение към истинските цесекари. Ония, за които умишлено фалираният и закрит ЦСКА, си остана автентичният и не припознаха ГМО-то на захарното жуже.
@IbreObre Я, написал си ЦСКА-София! Гледам и не вярвам на очите си. Това е просто уникално! Прозрял си! Леле майко, доживяхме!
Ха, че как стана така от -40млн. лв до +10-12млн. лв? Кога ги събра и даде тези 50млн.? Като ги е имал, що не спаси истинското ЦСКА, ами прави врътки с преименуване на Латекса? Захарчо, захарчоооо, има ли още някой да ти вярва?
Шампионатът завършва със слаломите за жени на 20 януари и за мъже на 21 януари. - някой спи по време на работа.
@Skumriev Имаш ли изобщо някаква идея как се прави стадион? Не говорим за селски такъв, където най-често наистина е нужна една равна поляна. Дори не става дума и за стадионите на големите отбори в Европа. Най-общо казано, за стадион на отбор от средна и под средна класа, за който се предполага, че биха се играли и международни мачове. Да речем за около 20 до 30 хил. зрители. Преди да пишеш глупости, вземи се ограмоти малко.
@ByKolio А колко отбора Реал (Мадрид) има?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не е изненадващо обичайните оранжАви ревльовци да са подредени на секундата под каквато и да е новина за Левски. Изненада щеше да е ако ги нямаше. Но както и да е, нека си осмислят деня. Друго ми е на ума. Ако са толкова сигурни, че някой урежда Левски със спонсор, нека да извади неопровержими факти. Защото мантри от рода "всички знаят ....." и т.н. просто олекват доста, ако не са подкрепени с нещо наистина солидно. Какъвто е случаят с преименуването и последвалото припознаване на люляковия отбор, в червен такъв. Което ще се помни, докато въобще има футбол изобщо, колкото и да се опитват припозналите да ни налагат тезата си, че са автентичното ЦСКА, мир на праха му. Аз ги разбирам, все пак. Донякъде. Но повече ми е тежко за истинските Червени (нарочно го пиша с главна буква, защото го заслужават), които нито за секунда не се замислиха кое ЦСКА остава в сърцата им. Така, както ще бъде с много Левскари, вкл. и моя милост, които, ако Левски стигне Голготата на онова ЦСКА, никога няма да се врекат във вярност на нещо изкуствено и насила създадено, с цел лична облага на съмнителни елементи от прехода, да не казвам и по-силни думи.
@CSKAnaGANCHEV Заблуден припок - не сте ЦСКА, а сте ЦСКА-София, преименуваният Литекс. Колкото и да се опитваш да твърдиш обратното, с всякакви имагинерни доводи, истината е просто неотменима и няма как да се неглижира.
  • 1