@niks_el Явно, освен стадион, ще има и тоалетни.
Аз предлагам "Етрополе Арена".
Ееее, то бива липса на себеуважение, но това вече прехвърля всякакви граници. Вярно, че гладен не се заспива, ама да те гонят няколко пъти като куче и ти пак да искаш да се върнеш. Основно са трима такива - този красавец, супата и петорчо. Колкото и както да ги изгонят, пак ще тичат с изплезен език обратно да целуват ръка на благодетеля.
@kakasia Има, на лайф-стрийм.
Умирам си да видя как изглежда това Бугатри.
Закривай и обратно в лоич!
@replay Това дали УЕФА признава нещо или не, няма никакво значение. Вие сте и ще си останете преименуваният ЛИТЕКС. Марш в Лоич!!!
@hattrick83 Кви армейци сте, бе, припок? Вие сте вмирисани люляци. Бегом при жужака за захарно петле!!!
А, бе, джурналистчетата, изписвайте правилно имената на отборите! Отварям статията за М. Деянов, заглавието на която е: Деянов: В ЦСКА сме уважавани и сплотени! Ще възпитаваме армейски дух и се оказва, че чета за ЦСКА-1948. Отварям тази статия, с горното заглавие и чета вече за тирето. Айде, моля ви се, отнасяйте се малко по-професионално със задачите си и с малко повече уважение към отборите ЦСКА.
.... а победителят от тази двойка ще научи с кой ще играе ..... - алооо, изтривачите, като ми изтрихте коментара, по-грамотни ли станахте? Несретници! Вместо да си отворите учебника по Българска граматика, триете коментари за по-лесно. Отчайващо!!!
Глупости на търкалета! На всички е ясно как гелосания натрупа първият си милион. Нататък е лесно. А за терени изобщо да не отварят дума. Като ти ги прави държавата е лесно да се приказва. Колкото до родните им таланти от школата, що така сякаш никой не пробива. Или не са таланти, или ...
@Bivol Вие с чии пари се издържате, бе припок?
Така ще е до пенсия. Някой и друг проблясък и до там. Изпусна момента, когато бе в топ 3. Но когато си там се изисква много работа. Кой ще гони кучките?
Ето с кой балкански..... - тъпи, тъпи, тъпи, тъпи джурналисти в Гонг. Това "българска граматика" за вас е terra incogкоgnita.
Лек, тежък - жребий. Дори съм доволен, че се паднахме с ПАОК. От останалите има тотално неизвестни имена, никой не знае какво да очаква от такива отбори. Както навремето с БАТЕ-Борисов. Докато имаха пари изобщо не си поплюваха. "Левски" върви по правилния път. Дори и да отпаднем, очаквам да са два хубави мача. Не знам защо люляковите другарки толкоз злорадстват. Да си смучат на хобита оранжадата и да си гледат лоичкото отборче. В интерес на истината, най-добре всички отбори да вървят напред, ако може и в групите да влязат. Това не е ли предпоставка за поне малко израстване на националния отбор? Или максимата "всички да се дънят, само нашите да са добре" е по-работеща в случая. В крайна сметка, няколкото оранжАви припока от постоянното присъствие в статии за "Левски" са твърде далеч от каквато и да е представителна извадка на лоичките фенове. Така че, нека си пишат, кухите им глави едва ли ще родят нещо смислено.
Интригуващ състав на Италия.
@chemg3ev2 Да ти кажа ли какво очаквах? Очаквах наистина да се вземе решение за ограничаване на чужденците при започване на мач. Например не повече от 4. Очаквах задължително трима до 21год. цял мач, а не оная порнография със смените на младежите до 5-та минута. Твърде накриво приложиха правилото "Босман" всички собственици на отбори. Очаквах във Втора лига да е позволено не повече от 2-ма чужденци за цял мач. В трета лига - нула. Ако ще излизаме от тая футболна дупка, то тогава да се реже до кокал. Всичко казано в статията е преливане от пусто в празно.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Очаквайте различно лице на България – с подготвени, дисциплинирани, физически издръжливи футболисти, които да играят за страната си по същия начин, по който го направиха в Тбилиси. - с това ако почваше статията, изобщо нямаше да я чета. Всичко останало е от сорта конгресни директиви БКП.
Статията е пусната от цели 5 часа. Все още нито един от постоянното присъствие оранжАви люляци не се е из...коментирал. Що така?
@cmexypko Неспасяем си!
@cmexypko Оффф, аз тебе те карам да мислиш, ти на БФС-то ме прехвърляш постоянно. В коментара си визирам единствено участието на Н. Михайлов в мача. Правя сравнение между двете срещи, с участието на две различни защити. Повтарям - според мен крайно време е да се дава възможност за изява на младите ни вратари. Ако ще се обиграва отбор, това да включва и вратарите. Кое не разбираш от това, което пиша, че все едни и същи тъпотии ръсиш?
@cmexypko Прочети внимателно коментара ми, осмисли го, после отговаряй.
На оранжАвите специалисти ще кажа - хубав, лош, Михайлов си свърши работата. И аз съм на мнение, че трябва да са младите вратари в националния. Но за този мач, човекът се справи на ниво. Максимата "мач с мач не си приличат" беше потвърдена в днешната среща. С онази "палава" защита от първия мач с грузинците, нима някой е имал големи очаквания? Не знам дали някой от коментиращите Н. Михайлов някога през живота си е заставал под рамката на футболната врата. Направете го поне веднъж, ей така, от любопитство. Вярвайте ми, коментарите ви относно вратарите ще бъдат поне с една идея по-меки. Не защитавам Н. Михайлов, не смятам, че попада в графата велики вратари, дори и не много добри. Но когато няма пред себе си добре подбрани защитници, дори и най-добрите вратари ще са в ролята му от първия мач с Грузия. Колкото до самия мач - дефанзивно, страхливо, без идея в нападение, мач, в който нищо не губим, дори и да го загубим и вместо да се опитат да смачкат грузинците, нашите лежат по терена и бавят играта. На тоя етап, в този турнир, борба да не изпаднем в най-долната група. Големите форуми - може би някой друг век.
@sotirikon Добре, не е държавна структура. Откъде идва финансирането й?
А, чекай бе, баце, каква оставка? Ами стадиона? Ами Панчарево, базите? Нали обеща? Ко праим ся? Лелеее, отиде коня у реката! Въй, въй, въй, въй!!!
@CSKAnaGANCHEV Кво се репчиш, бе, охлюв? Бегом за захарно петле при хобита!
@paramone54 Ти сериозно ли написа, че БФС-то трябва да помага финансово на клубовете? БФС е държавна структура. Как така държавна структура, ерго държавата, ще дава пари на частна компания? Айде, аз да си направя фирма и държавата финансово да ми помага финансово. Тая глава, дето ти е на раменете, мислиш с нея или я ползваш само да пазиш равновесие? Виж, ако клубът играе на общински стадион, би било нормално да се водят разговори за подобряване на базите, стадиона и т.н. Ако държавата каже - ние поемаме футболните школи, автоматично те трябва да са неутрални. Все едно спортно футболно училище. И после, както в НБА - правила за избор на състезатели, драфт. Това е. Пишеш откровени глупости.
И преди съм го казвал, ще го кажа пак. Тук има 3-4 припока, а може би е само един, с няколко ника, които висят постоянно в темите за „Левски“ и ръсят едни и същи глупости до втръсване. Дори и в теми за ЛИТЕКС-София успяват да намерят начин и да коментират сините. Започнах до някъде да ги разбирам. Действителността и фактите около отборчето им са ги озлобили дотолкова, че едничката радост, която им е останала, е да плюят по „Левски“. Футболът ни загуби неимоверно много от унищожаването на ЦСКА. А и не само футболът, държавата ни загуби, милиони левове при това. Ако микренският исполин беше спасил истинското ЦСКА, щеше да бъде Бог во веки веков. Него, обаче, го интересуват само имоти и пари от трансфери и изобщо не му пука дали отборът му печели първенство или купа, дори не го интересува дали ще има отбор. Да, „Левски“ има задължения, но „Левски“ е тук и си плаща, направил е договорка за разсрочване и спазва финансова дисциплина, а не прави врътки с тирета, за да завлича държавата с милиони. Много ще ми е интересно да прочета коментарите на оранжадите, когато „Левски“ изчисти всичките си задължения. Сините вървят по път, по който трябваше да върви и ЦСКА, това за люляците е ясно. И понеже не им се получи на тях, за това хвърчат плюнки под темите за „Левски“. Люляцииии, вие сте отдавна прочетен вестник! Най-добре ще е да се хванете за ръце и да запеете дружно: Оооооооооо, оранжАво небето, оранжАво морето, оранжАва тревата …… и т.н. Бегом за захарни петлетаааааааа!!!
Дано се измете по-бързо! Това ще е една чудесна новина за българския спорт.
  • 1