1976 Ули Хьонес
Добре, а ако стане така с Англия дали ще поддържа тази теза, когато си на високо ниво , журналист , бивш играч, трябва добре да се подбират думите, защото те рефлектират по целия свят ! Хората ги приемат като чиста монета. Не е тайна за никой , че топ дестинация на тема расизъм са именно англичаните, и е меко казано цинично именно те да сочат с пръст други държави
Какви преговори ... оставка кога?! Той дърпа надолу цялата структура ! Крайно време е да се обединим и тоя да го разкараме ! Обосновката ми затова е мн мн голяма, няма да ми стигнат няколко часа. Подписка и няколко групи в соц мрежи са да стане вълна , срещу най-големия наглец и безпардонен тип в бг футбола !
Не Ви ли е срам ! След два мандата, чак сега ли заложихте план за действие , преди това какво свършихте !? Заедно с Михайлов , трябва да си тръгнеш първо ти ! Затри футболния си отбор, за малко и града на който беше кмет, и говори за морал и за принципи ! Най-безпардонния и нагъл тип , не те е ли срам ! Със сигурност не иска да пусне кокала, защото знае че го чака районната прокуратура.