Страхотно! Никой не ги вика, но те са склонни да не се отзовават:)
@CTEoloAH Без да знам какво точно се е случило и почти убеден, че нищо не е можело да го спаси, когато прочетох, че са му давали вода, се ужасих. При този камшичен удар, с най-вероятна тежка увреда на шийни прешлени, да му доразбуташ врата е...Понякога желанието да помогнем, свързано с ниска подготовка, е достатъчно да ритнем столчето, макар и с най-добри намерения. Жалко за Милен.
Няма публика, защото хората не усещат това нещо, което играе на Армията, като свой отбор.И колкото и да се пени Никито, то няма да промени факта, че се е самонастанил един селяндур от Мукре на място, което никой не го иска!
Видеото на Томислав е старо!
Ама просто не може да не е мачът на Марселиньо!Само не разбрах като зрител или като какъв???Абе това журналистите като обуете наколенките и нямате спиране.Поне си проверявайте фактите.
Не е ли редно за една уважаваща се медия да даде трибуна и на другата страна да разберем за какво става дума?Още повече от празнословните брътвежи на Домусчиев въобще не става ясно какъв му е проблема?!
Ама просълзих се!
Не е лошо,като му се подиграва,да е постигнал поне 1/10 от успехите му,като треньор.А не да го гонят отвсякъде като мръсно коте-...
Ами естествено,че ще се махне.В тази футболна аборигенщина не може да вирее нормален треньор!Да не е паднал от небето Реге-видя как стават нещата у нас и реши да не задрасква това, каквото е градил досега.
Ники,безкрайно сте нагли,типче!
50 мил?Не си спомням да са печелили шампионска лига:)
Този е такова дърво,че няма накъде повече.В един нареден мач за Стяуа вкара 5 гола и веднага го шитнаха за малко пари на арабите,които се чудеха после какво да го правят и ето на...Да им е честит:)))
Хубчев е един от най-смешните треньори!
Лудогорец ще продължат без никакъв проблем.
Да,със сигурност!
Става ебаси В групата!
Това УЕФА никога няма да го позволи...
Този вероятно е носил куфарите на Жозе...Баси простотиите пишете!И много ми е странно как никой не иска да води КАУЗЪТЪ!!!!???
Щом един министър не се съсредоточава върху това как държавата ще бъде отново завлечена,а се е съсредоточил толкова явно над поредната далаверка какво въобще има да коментираме!Ебахти и държавата и всичко!
Възраждайте си се,НО по правилата!Разпасана,мазна свиня!
А някой въобще дали се замисля какво се подготвя в червено???От една страна да се мине държавата с няколко десетки милиона лева,а от друга да се даде на новото уродче бази за още няколко десетки милиона!И само оттук,новото дружество ще бъде несъизмеримо напред...Въобще някой в тази държава нормален ли е???
Гонзо,Гонзо,няма да се научиш!Марш от Герена!Това не е училище за спортни директори!