Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира пред Гонг позицията на клуба във връзка с избухналия скандал с община Разград и вероятността шампионите да се преместят в друг град.

Лудогорец готов да мигрира от Разград още през март

„Аз не смятам, че има скандал. Нека не преувеличаваме нещата. Клубът днес е изразил своята позиция за концесията. Договорът, който ни предлагат, е пълен с безумия. Няма логика да се подпише такъв договор, а най-малкото при условията, които ни предлагат кметът и общината. За нас това предложение е доста обидно на фона на това, което сме направили за спорта, индустрията, имиджа и самочувствието на община Разград. Ние сме една от малкото фирми, които сме издържали този спорт. Това е една абсолютна глупост, примесена с тъп популизъм, който е на мода в България. На мен ми е най-лесно, даже е по-добре. Спираме всякакви инвестиции на базата в Разград, само ще довършим базата, за да тренират децата. Никой не ни кара да правим такава инвестиция. В крайна сметка общината и жителите трябва да преценят какво искат.“

Докладната за концесията на Лудогорец Арена пред бламиране

„Има хора с високо развит интелект, които мислят по друг начин, явно трябва да ги питате тях. Засега не сме започнали преговори с други общини. В момента съм много разочарован и съм оставил ръководството на клуба да ми дадат варианти и предложения и ще преценя кое бих финансирал. В момента ми е толкова горчив привкусът. Не знам дали дори е било по-добре да има промяна или да се разделим с община Разград. Досега от общината и предишния кмет винаги сме имали разбиране. Но откакто този кмет дойде, явно говорим на различни езици и живеем на различни планети. Достатътъчно срещи сме провели с тях, може и тях да ги попитате“, заяви Домусчиев.

Кметът на Разград разкри какви суми е внесла общината в Лудогорец

Може да коментирате случващото се и в нашия форум - ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS