Значи щом не играят в картонени те ни грандове, и не могат да станат играчи съответно футбола ни страда, нали така 😁😂😁😂😁😂😁😂😁, вземете се събудете, че отдавна сте отборче та със затихващи функции, сладури
Защо се излаготе пак бе, "журналисти", докога ще сте наведени !? Днес е 24 май, всичките ви други глупости и пропаганди остават на заден план! Проглушихте ни ушите и очите с тия крадци, които съсипаха Левски, все едно всички имаме вина за това. Между другото, други два отбора също са в много тежко състояние, но за тях ни дума ни вопъл ни стон, ей така между другото и мимоходом го споменахте ! Това е безобразие и безхаберие ! Понятия като морал, чест, достойнство са ви чужди, за съжаление ! Поне дрес не се
Определено играете техничен футбол хахахахах топ отбор били титли щели да печелят хахахах срадур
И какъв точно е резила,не е срамно да паднеш от футболисти,резил е че.въобще ви създадоха
За съжаление цялата ни така наречена журналистика е на това ниво
Значи другите вече си знаят съперниците,или няма да участват в турнира..уточнете как да разбираме заглавието
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Кое точно е куп бисери
АФК Уимбълдън съвсем не е онзи Уимбълдън..
Големи сладурчета сте,бе,журналистчетата,във всяко заглавие за бг футбол,под една или друга форма все ще вкарате,я левски или левскар,я цска или цесекар..какво общо има левски с тая тренировка !?
После що ги мразели ...и какъв точно левскар е тоя ? Много ниско дваляте летвата,ама иначе гранда това гранда онова,а 10 години го няма на картата тоя гранд,в будна кома..
За пореден път сте неадекватни.Как решихте че е сърбин Перниш !?
Хубаво ги наказвате,на защо само когато са ощетени някой измежду първине три отбора
Сега,да уточним : Бригидо учавстваше при изработването на първия гол,или се появи малко преди края на мача !?
А голмайстора е Вандерсон Коста или Вандерсон Виана !? 🤔
Оправете си заглавието ,сладурчета
Гостуващият отбор СПЕЧЕЛИ една точка ,мишки
@ntodorov две думи : ВЪЗПИТАНИЕ и МАНТАЛИТЕТ !!!!!!!!!!!!!
@Spiro Spirov неподготвен де изказваш..
Левски побеждава напълно в реда на нещата отбор от В група и изпадате в някакъв безсмислен екстаз и превъзнасяне..Берое прави същото нещо , и резултата е странен...Големи карикатури сте,момчета..гледайте батковците които коментират английското първенство,учете се от тях..
Що за въпрос,странен ли е резултата !? Кое му е странното !?
Като се опитвате да сте компетентни,ами отчитайте само новия сезон..една загуба навън,не мисля че е някаква драма за когото и да било..Да ви кажа дотягате с опитите вечно да се неглежират и омаловажават всички различни от Левски Цска София и Лудогорец
Защо все търсите под вола теле !? Все гледате да измислите нещо пикантно сензационно или нещо от рода...Вадите някакви статистики,ама и включвате миналия шампионат,без да отчитате обстоятелствата от края на миналия шампионат . Като ви се опитвате все да сте компетентни
Въобще не е работа на коментаторите да коментират отсъжданията на съдиите,а само това което се случва на терена.Въобще не са компетентни да го правят,и често говорят пълни глупости,което понякога има много неприятни последствия...Като какви си позволяват да изказват крайно мнение за определени игрови ситуации !? Некомпетентни сте,господа ! А в конкретния случай,Балъков е напълно прав !
Ама вече ставате смешни..колко време още ще го дъвчете това..Ако беше играч на отбор различен от така наречените грандове,щеше да е усмиване,ирония,подигравки,бомбастични заглавия...Сега от девет баира вода носите ,да го оправдаете..Защо продължавате да падате толкова ниско пред определени хора и отбори !?
Добре бе,журналистите !!! Кому са нужни подобни заглавия !? Тук пишете за свиреп дуел,другите специалисти пък за жестока битка ....Настройвате и настървявате всички срещу всички,след което ще излезете пак с опечалени и компетентни физиономии след поредния инцидент,да разпъвате локуми и да ананализирате !!! Разбира се че далеч не е само във вас вината,но основната е ваша..Все си мисля че основната ви работа не е само да информирате,а и да възпитавате !!! Не е ли време и за морала си да помислите,в допълнение към финансовите си облаги !!!
от диемата едно и също..бъдете сигурни..видя се в реално време..и други такива не на място постоянно..да не говорим че въобще не са наясно с тая проста игра за умни хора..Мъри е повече от прав за всичко !!!
титла хахахах...ех тези хапченца бе
пич,ти си болен,честно..
съдиЙте...е как е съдиЙте да се гаврят с вас,че прасета и говеда 50 години така се гаврихте с всичко живо..неграмотници
стига сте ни занимавали с тоя циркаджия
да разбираме ли че само левски ще учавстват,или само те са получили такъв документ или само те са изпълнили необходимите изисквания,или.....въобще каква е целта и новината в случая в тази статия ?
снимката към статията какво точно трябва да покаже ?
  • 1