Ако се вземат предвид пасиви и активи, интересно ще бъде дали стадионът ще влезе към активите, защото всички знаем, че той, заедно с помощни игрища и бази им беше подарен лично от Стефан Софиянски. И докато ЦСКА плаща на годишна база по 1,5 млн лв наем, Левски по това перо има нула лв разходи. Е, както казват хората - Господ бави, но не забравя. Защото, когато феновете на ЦСКА изпаднаха в същата ситуация преди години, говедата си спретнаха еуфоричен поход с кръстове, катафалки и поп.
Ало, Мунчо Газдов, ако отидеш в Ловеч, ще откриеш и стадиона, и отбора на Литекс. ЦСКА си е ЦСКА и играе на Армията. Междувпрочем, голяма ви е мъката, че не може да се докопате до стадиона. Храчите навсякъде, че има само един ЦСКА и той, видите ли, бил - къде??? - ти сам не можеш да кажеш. Нищо, че се водите софийски клуб. Що не вземеш да обясниш два спорни момента: 1. С какво удостоверение добихте право да играете професионален футбол при положение, че датата на издаването му от корумпираното БФС беше две седмици след изтичане на срока? 2. Как щяхте да издържате скапаното си отборче, ако не беше Цв.Найденов, който официално се води само спонсор, а неофициално.....? Освен това - нали не си мислите, че феновете пасат трева и не разбраха чия беше инициативата Втора ПЛ да не доиграе мачовете, а вие директно да влезете в Първа при положение, че има клубове с по-малко изиграни мачове? Естествено, това беше с благословията на главните в БФС - Домусчиев и В.Стефанов. Колкото до вашите мизерни 50 лв членски внос, внесени от 200 човека, само да ти напомня - при фалита на ЦСКА клубът събра над 4,4 млн лв от закупени акции. Защо след това ни върнаха парите, уж поради това, че нещо или някой се провалил, не разбрахме. Тогава целта беше - ЦСКА да обяви фалит. Това напомням и на левскарите, които всеки ден обявяват колко пари дали феновете, но пропускат колко пари са получили под масата, без да се обявяват сумите, за да се спаси клуба. И да се сетим за едно изказване /пак към левскарите/, изказване в ефир от Павел Колев: клубът е във фактически фалит две години преди идването ми на Герена. И пак се обръщам към теб Мунчо Газдов - вашата роднинска публика никога няма да е повече от 20-30 човека, но тази на ЦСКА София никога не е имала толкова малко хора на Армията. Дори и в най-тежките моменти на клуба. Вас ви създадоха напук и срещу нашия клуб, когато беше задействана унищожителната ръка на Домусчиев и хора край него. Цялата корумпирана сган, която ви издържа, тика ви напред и цели нашето заличаване, няма да успее да осъществи пъклените си замисли, защото имаме собственик - цесекар в сърцето, имаме и огромна фенска маса, която стои зад него и зад любимия си клуб. А вие, смотаняци, искате всичко това да придобиете като даденост със смешните 50 лв годишен членски внос!!!
Найденови, колко платихте на онзи от БФС, за да издаде на ЧИСЛОТО право да играят професионален футбол през 2016 г? Удостоверението всички го видяхме в едно спортно предаване, издадено ДВЕ СЕДМИЦИ след изтичане срока за това! От телевизията в телефонен разговор този ЧЛЕН обеща до седмица да отговори в ефир как е станала "грешката". До днес такъв не получихме! Защо никой не говори за това, а днес искате отново да разделите "червените", за да си оправите вие - Найденови, евентуалните далавери. Всеки, който е имал работа с Божков е ял попарата. Ние го видяхме колко е читав, когато заряза ЦСКА навремето и му остави 8 млн. лв дълг. Сега целта ви май е да разбиете феновете на ЦСКА, да влезете в нашия стадион, да ползвате нашата емблема. Нищо, че Ганчев е дал милионите, а вие ще седнете на софрата. Никакво обединение, точка! Всеки да си сърба попарата.
Ей, ало, вие станахте супер нагли! Днес чухме как Тити Папазов иска държавата да ви построи нов стадион. Сега пък искате и 100 млн. лв! Превърнахте се в някакви лигави чудовища, които само искат и искат! Не остана у вас нищо мъжкарско. Тези пари на държавата са от данъците на всички българи, които подкрепят други отбори. Има и икономика, която е изпаднала в световна криза. Не стига, че навремето Софиянски ви подари Герена и десетки години не плащате наем на държавата. МВР до преди 2-3 г. пък ви плащаше ток, вода, смет. Какво ще ви стане ако за година-две играете в долните дивизии, както го направи ЦСКА! Значи червените могат да платят за стадион 30 млн лв, който така или иначе си остава на държавата, а вие - да ви построят нов! Докога този "отбор на народа" държавата ще го дундурка за сметка на парите на всички нас? Пресолихте манджата с непрестанните си искания и Борисов ще бере ядове ако тръгне да раздава държавни пари. Както и БФС, които явно "ще се потрудят" да удължат срока за лицензиране.
Може да се играе в трета страна, която все още не е застрашена от вируса.
@Ranilist : Приятел, не падай на нивото на тези недорасляци, чиито малки мозъчета, освен злоба и завист, друго не могат да родят. Спомни си какви усилия бяха положени, за да ни смачкат, да ни унищожат, защото бяхме техния дразнител! Един цял живот няма да ни стигне, за да сме благодарни и признателни на Ганчев и Инджов, които ни измъкнаха от дъното - толкова желано от всички! Можеш ли да се сетиш дори само за един клуб, който с лични средства прави това, което тези двамата истински цесекари правят? Няма такъв! Герена беше абсолютно престъпно подарен на Левски от Софиянски, сякаш подарява собствения си апартамент. И като тяхна собственост мислиш ли, че плащат наем на държавата? Сам ще си отговориш. До преди 2-3 г. МВР им плащаше консумативите - ток, вода, смет. Лудогорец - за трибуна Моци държавата им отпусна 5 млн. лв!!! Нали уж собственикът им е най-богатия българин у нас? Пловдивските клубове - нали имат собственици? Откъде-накъде държавата ще им строи стадионите с парите на всички българи, не само от пловдивчани? Ами общинските клубове - Берое, Етър, Монтана и т.н.? Но, помни ми думата, ЦСКА, особено след построяването на новия стадион, ще се възроди като феникс - и по отношение на бази, на стадион, и по отношение на по-качествени футболисти. Но, ние сме длъжни да пълним този стадион с фенове, които с с парите за билетче, да помагат на собствениците. Не с хулигански прояви и вандализъм, за които ЦСКА носи най-големи глоби. А те отиват в джоба на БФС, заради което Перуката се хвали, че бюджетът им бил 18 млн.лв. Този бюджет се пълни до голямата си част от извадените от нашите собственици платени глоби. Ганчев и Инджов уважиха нашите искания, сега е наш ред - с европейско поведение да пълним стадионите. Това трябва да е в нашите глави. А тези просташки и злобни подвиквания показват само едно - вървим в правилната посока.
Радвайте се, момчета, на този велик празник - Рождество Христово! Благодарим за поздрава, който, както винаги е най-оригиналния сред футболната общественост! Много поздрави и от нас - тези, които с трепет очакват всяка среща! Понякога ви освиркваме, понякога плачем, понякога се радваме на всеки ваш подвиг. Но никога няма да ви изоставим, защото, ако не сме на стадиона по различни причини, всички сме пред екрана и ви стискаме палци. А тези, като Green 1916, които още не могат да преглътнат фактът, че не успяха да ни смачкат и не се примириха, че си върнахме емблемата, историята, а до година - и нов стадион-красавец, могат само да ДУХАТ СУПАТА, както преди много години каза един велик цесекар!
@Sin_Kiustendi: През 2016 г., десет дни след срока за издаване на лиценз за участие в професионалния футбол, авиаторите получават такъв от БФС. Всички видяхме това удостоверение за лиценз по една телевизия, подписано от член на крадливия Изпълком. Попитан по телефона от Кирил Веселински - спортен журналист, защо??? - отговор не се получи, като само се обеща, че до седмица ще отговорят на питането. След седмица устата на спортният журналист беше затворена, а въпросът повече не се повдигна. Скоро след това журналистът беше снет от екрана, а това момче водеше предаването си много професионално. Е, сега ти отговарям - защото това отборче е много дребничко, за да се занимава Гришата с него. Между другото, в Тема Спорт много повече се пише за авиаторите, отколкото в Мередиан мач, например.
Генчев, супер нагъл си, още повече, че трябва да си по-нисък от тревата и по-тих от водата. Това, че нямаш умствен капацитет да изкараш ПРО лиценз, е твой проблем. Но когато зад гърба ти стои цялото БФС и продължава да ти разрешава да си на тъч линията на всеки мач от българското първенство и на тези в ЛЕ, не е основание да говориш пълни глупости. Защото след мача всички видяхме таблицата, в която пишеше: притежание на топката - 50 % и за двата отбора, удари в противниковата врата - 4 за ЦСКА, 2 за Лудогорец. От тях - 2 точни за ЦСКА, 0 /нула/ за Лудогорец. Кое ви беше по-доброто, че май само ти си го видял? Да не говорим, че коментарът на Бойко Величков - гост в студиото, беше, че е втрещен от изказването ти и те посъветва да стъпиш здраво на земята. Спаси ви от загуба единствено Пламен Илиев. А страха у "червените" май само твоите злобни малки очички са го видели. Интересно е, обаче, докога БФС наистина ще продължава да си затваря очите за нарушението на Лудогорец - цяла година на тъч линията стои пом.треньор, без ПРО лиценз? За такова нарушение и то само за два мача, Крушчич беше глобен общо с 2 хил. лв , а клубът ЦСКА - с 20 хил. лв. КОГА този бардак БФС ще си влезе в ролята на такъв и ще има смелостта да спази закона, който явно за Лудогорец не важи? Това е една от многото причини всички членове нса това БФС да се изметат от Бояна и да се започне начисто. И понеже Венци Стефанов и сие отново очакват да се намърдат там, ще им припомня една приказка: със стари к...... нов бардак няма как да си уредите. Какво правят в Изпълкома хора като Лечков, чиито стадион и помощни игрища, а и хотела, редовно се ползват за различни спортни събития, Емил Костадинов, който редовно стои до коляното на Венци Стефанов на всички мачове на Славия, а той пък щял да го предложи на Конгреса за мястото на Перуката. Какво прави там членът на ДПС Каменов, проф.Герджиков, собствениците на Лудогорец, Спас Русев и т.н.? Как дадохте лиценз на тези 600 клуба и клубчета, в 2/3 от тях със сигурност няма и игрища, а в останалите, построени с евросредства сме виждали как пасат коне и овце. Но, за гласуването във ваша полза са крайно необходими. Дано прокуратурата се усети и провери и тези факти, защото на вашето живуркане някой трябва да сложи край.
Дерменджиев се взе нещо много насериозно. В Лугодорец който и да беше треньор, щеше да се радва на победите на отбора. Защото в Разград Домусчиев изсипа купища пари, за да закупи качествени футболисти. Към момента няма как другите отбори да им се опрат, след като всички те се оглеждат за футболисти свободни агенти. Но аз питам спортните журналисти - как пък един от вас, драги журналя, не се сети да го попита - по какви причини Митко Илиев го извика в националния отбор, а не му даде възможност да играе? Не съм фен от Локо Пд, но това момче показва на всеки мач, че е най-добрия нападател, а в националния търкаше пейката. За какъв чеп сложи отново Марселиньо като нападател, след като този вече пенсиониран футболист едва бягаше, да не говорим, че нищо свястно не показа. Явно Дерменджиев помага на Домуса да продаде тези футболисти, които са пред пенсиониране. Защо журналистите мълчат, а не питат - докога ще гледаме Станислав Генчев - пом.-треньора на Лудогорец, да стои на тъч линията на всички мачове, включително и на международните? Защо БФС си затваря очите пред този факт, а не глобява клуба, както го направи с треньора на ЦСКА, който плати 22 хил.лв за две срещи? Много хитро задавате неудобни въпроси на едни, а не ги задавате на други. Няма да се изненадам и ако този ми коментар бъде изтрит, имайки предвид чия собственост е този сайт.
Действията на Л.Пенев и решението му да напусне клуба в края на първенството, говори за манталитета на един посредствен човек, който буквално ИЗЛЪГА червената общност, че е приел поканата на ръководството именно от любов към ЦСКА. Това е единствената грешка на Гришата, че му повярва и му гласува доверие. На практика действително отбора започна да играе така, както се харесва и на феновете, но нищо повече. И в тази смешна декларация да обвиняваш, че някой друг ти е виновен за последните загуби на отбора, е смешна и нелепа. Защото само един посредственик ще нареди отбора му, водейки до последно с 3:2 срещу Ботев, да продължава да напада, а не да паркира целия отбор пред вратаря ни. Освен това, преди да реши да поеме отбора, Пенев знаеше, че това са футболистите, с които ще разполага до края на първенството. Но, вместо да се съсредоточи в играта на момчетата, той реши да използва клуба за разчистване на стари сметки с БФС и Перуката.И понеже ръководството не влезе в неговата игра, реши, че е предаден?!? Оказа се, че Пенев трябва малко да поработи върху интелекта си, защото поведението му в случая, меко казано, е смешно. Особено като се има предвид, че той много добре знаеше с какви футболисти ще разполага до края на първенството. А на тези "големи" фенове на ЦСКА ще кажа - молете се Гришата да не се откаже. Защото май много бързо забравихте как чакахте да плати 8-те милиона за емблемата. Забравихте в какво състояние беше базата в Панчарево и какво направи този "престъпник", както един го нарече. Май забравихте как след всеки мач именно той вади пари от джоба си да ви плаща глобите, заради лумпенските ви изцепки на стадиона. И вие, дрисльовци, да му нареждате да дава пари или да се маха, е меко казано - нагло и безотговорно. А на Любо можем да кажем - благодарим за работата ти в клуба за, както се оказва, за немалко пари, и прав ти път. Защото нямаш право да ползваш ЦСКА като параван за разчистване на лични сметки с когото и да било. ЦСКА ще го има и без теб, бъди сигурен! Но предателството няма да ти бъде простено.
А защо не покажат момента, в който Джеси е в наказателното поле на сините, когато пак Горанов го е хванал за шортите, дърпа ги и без малко да ги свали. Жалкото беше, че Джеси не се строполи на земята, както толкова лесно си падат сините, за да получи наказателен удар в полза на червените.
Да, имаше засада, която, ако беше отсъдена, може би, мачът щеше да отиде в друга посока. Но, при тази абсурдна игра, без визия, без подредени играчи, които се лутаха като мухи без глави, дори и да беше бил, ЦСКА щеше да е в заблуда, че изобщо игра нещо. Пиша това с голямо съжаление, защото съм фен на този клуб, но не можеш да пишеш неща, които не отговарят на истината. Пълна трагедия! Нито схемата беше спазена, нито футболистите играха качествен футбол. За съжаление, решението Маестрото да бъде сменен толкова неочаквано, е грешка на собствениците и то голяма. Да не говорим, че изцепките на ЛПенев колко е велик, са поредното замазване на ситуацията. Има достатъчно доказателства за това, че и да си отличен футболист, не е задължително да си отличен и като треньор. Голяма грешка, че Маестрото беше сменен, защото с "неправилната" игра на отбора, както някои твърдят, той докара клуба до второто място. След вчерашната нескопосна игра на всички футболисти, Пенев, който се чувствал като у дома си, предрича ужасяващи неща за всички фенове. Л.Пенев да си затвори устата, а да оправи незабавно кашата, която сам забърка. Защото, ако феновете бяха видели качествена игра на футболистите, дори и при загуба, трагедията нямаше да е толкова голяма.
За сведение на говедата - клубът се е договорил да получи за Обертан 100 хил. лв, а останалите пари от сделката, за които не се знае колко са, ще ги получи футболиста, при условие, че ще се откаже от законните неустойки, с оглед сключения нов 3-годишен договор. Като се има предвид каква е заплатата му, клубът е длъжен да се откаже от цялата сума по трансфера, защото отново ще отиде на съд. Още повече, че заплатите на футболистите за декември още не са изплатени. Голяма мъка-а-а, пари НЕМА!
На кого да се вярва - на вестникарски писаници или на официалното изявление на клуба, в което се казва: "Малко по-късно ръководството на Рапид (Виена) излезе със следното съобщение на своя официален сайт:

“Мауидес отпада за утрешното отпътуване. Във вторник не се стигна до споразумение между Рапид, представляван от изпълнителния директор Фреди Бикел, и мениджърите на играча, заради което преговорите са прекратени засега. Мауридес е един от трите най-добри кандидати за позицията на нападател, където търсим нов футболист.”
Дотам ли стигна Левски - да разчита на хора, обичащи ЦСКА? Вярно е, че парите нямат мирис, но човек, който се снима с фланелката на ЦСКА с надпис "Само ЦСКА", купува си ВИП талони за мачовете на "червените", да бъде в ръководното тяло на "сините" не е ли притеснително и не навежда ли на мисълта, че участието му е с някаква друга цел? Всички помним събличането на един треньор, само за това, че като дете обичал ЦСКА. Много лесно феновете приемат тези промени с отворени обятия, без да се замислят какво може да се случи. Ако афишираният от Павел Колев нов собственик се окаже Васил Божков, забравихме ли как, като собственик навремето на ЦСКА, избяга от клуба, оставяйки му дълг от 8 млн. лв. минимум? Прав е Томислав Русев да се притеснява от неяснотите, защото неща, които се вършат на тъмно и се поднасят на седмица по лъжичка, е причина да ни светне червената лампа.
И накрая какво се оказа - Лудогорец трябваше да има 10 гола по-малко от началото на този сезон, ако не беше подпиран от съдиите. А ако не бяха те, вечно подпираният "шампион" щеше да бъде най-много на четвърто място в класирането.
А какво стана с двайсетината чужденци, взети миналото лято в клуба? Май започнаха старата песен на нов глас. Взимаме пак на килограм, после се чудим как да се отървем от тях. А последните нови, взети като свободни агенти, някой пита ли се защо чуждите отбори гледат да се отърват от тях като са се разделили "по взаимно съгласие" или не са сключили нови договори?
@hfdhfza А като ви напълни вратата, дали ще го харесате?
Селските реакции на Загорчич и В.Стефанов отдавна ги знаем. Който иска, може да гледа още два-три пъти този мач и ще се убеди за кого е свирил некадърника Чинков. За головете на Мауридес няма какво да се коментира - Звяр пред гола. Но не може да се подмине и заслугата на Светкавицата Десподов . Изключителен футболист с голямо бъдеще в големите световни клубове. А Загорчич, с неговото злобно изказване, показа какъв задръстеняк е. Че Маестрото е по-добър треньор от Загорчич, няма две мнения. Цесекарите се радват, че имат такъв треньор - с гореща кръв, също като феновете си, а който не го харесва - ДА ДУХА СУПАТА.
Най-после един приличен коментар на Н.Александров, за което го поздравявам и твърдо стоя зад него, както и, надявам се, хиляди привърженици на ЦСКА! Коментарите на треньора и на В.Стефанов са абсурдни и смешни. И не, защото не разбират от футбол, а защото злобата и ядът им, че не са взели поне точка от мача, се вижда на лицата им. Успяха по някакъв начин да бият Левски и да вземат Купата, и решиха, че са най-великите. Защото играели само с българи, което е достойно за уважение. Само че, когато във всеки нов сезон продаваш по няколко от най-добрите си футболисти, няма как да очакваш останалите отбори да ти лягат, за да биеш. Достатъчно е, че част от съдиите редовно те подпират, като мача в неделя. Какво трябваше да се случи с Жоржиньо, че Чинков да извади поне жълт картон за зверското влизане с бутонките в крака на футболиста? При положение, че свириш нарушение, означава, че наистина има такова. Ако със Славия не играеше ЦСКА, а Лудогорец, например, щеше да има картон и то с червен цвят. Ако си припомним мача на ЦСКА с Копенхаген и видим за какво нарушение извадиха директен червен картон на Чорбаджийски, коментарите са излишни. А треньорът и В.Стефанов паднаха още по-ниско след мача, като коментираха, че футболът на "червените" не им харесвал и до никъде нямало да стигнат. На тях човек само може да каже - гледайте си в собствената паница и не надничайте в чуждата. И понеже някои клубове разбраха, че с доносите срещу клуба не им се отвори парашута, минаха на друга вълна - директна сеч и скачане с бутонките, а "услужливите" съдии си знаят работата.
@pasullica2 Вярно е това. Но има и още една причина. Откакто е в Първа лига, Лудогорец непрекъснато се "подпира" със съдийски решения в тяхна полза. Всички видяхме при последните мачове навън какво става, когато няма съдийско подпиране. Докато собственикът на клуба върви по тази наклонена права, лично той може да си затрие клуба. Защото мекеретата, които редовно свирят в тяхна полза, са няколко, но те няма да са безкрайно в съдийската комисия. А и на собственика, колкото и пари да има, накрая ще му писне и ще спре да дава, като няма резултати.
За кой ли път, един некадърен съдия, който незнайно как не видя чиста дузпа срещу Левски за игра с ръка, донесе победата на "сините". Защото тогава не се знаеше как ще продължи срещата до края.
@ZeroHedge Много си зле с фактите, но и много ти се иска ЦСКА да се затрие. Да те запозная с фактите, а и другите, които изобщо не са запознати с тях, продължават да коментират неща, които много искат да се случат на червените. Първо - Борносузов отдавна е получил призовката си. Второ - клубът не е виновен за това, че няма съдийско произнасяне, защото съдилищата са в лятна ваканция и ще започнат работа в началото на м.септември. Едва тогава ще има решение. Относно емблемата - тя ще бъде платена, когато съдът се произнесе. И както cesabo е написал, дори Ганчев да иска да ги плати, по закон няма право да му ги вземат. Защото тогава едни неграмотници като теб ще кажат, че е занесъл едни пари, подкупил съдията и пак са се уредили. Няма как да изпълниш съдебно решение, което не е излязло. Докато това не стане, кой ще е този собственик, който ще вади милиони за нещо - ремонт на стадион и т.н., което не се знае дали ще е в негова полза. На всичкото отгоре, за разлика от "сините", ЦСКА плаща хиляди левове за наем на стадиона, отделно за консумативи и т.н. Впрочем, има един клуб, който си построи сектор за 14 млн. без да плати на фирмата-изпълнител, от тях собственикът, след като пое клуба, изплати 4 млн, а останалите 10 млн разсрочи за 10 г. Сметни за тези 10 г. колко лева са с лихвите. И още един факт. Дали в крайна сметка тези пари ще се изплатят, след като уж чрез спечелена поръчка именно от тази фирма, заедно с една на Виваком ще изпълнява строителство на пътна отсечка с дължина 12,5 км за половин милиарда лв от евросубсидии? ! А дали се сещаш, че събственикът, взимайки клуба и след финансов одит, в ефир заяви, че задълженията му са 39 млн.? Дали е изплатил нещо от тях? Затова не гледай в паницата на ЦСКА, че наистина накрая може да ползвате вашия ковчег, с който бяхте тръгнали за мача с ЦСКА. Тогава нали знаеш кой умря - вашия човек, преоблечен като поп. Затова не копай гроб другиму, че можеш да паднеш в него!
Авторът, като е решил да прави разбор на този мач, да беше написал и за НЕсвирената дузпа за игра с ръка срещу Копенхаген. Защото, ако беше свирена и имаше реализиран гол, не се знаеше дали щяхме да четем за "трудна победа" или заслужена загуба.
А дали проблемът е само Роси? Как пък никой не се запита, след като Русев в прав текст заявява, че няма да дава лични пари за издръжка на клуба, а той трябва да се самоиздържа, по какъв начин става това? Не се ли взимат пари от Виваком под формата на кредити, с идеята един ден /когато и да е той/, тези кредити да се връщат? Няма ли да се повтори историята на ЦСКА? Защо с лека ръка феновете приеха излъскания финансов отчет на клуба, а не обърнаха внимание на последните няколко изречения на изготвилите финансов одит? Червената лампа отдавна е светнала, но феновете се занимават с падането от Вадуц! Това е пълен абсурд, хора!
@Georgpetrov Ей, умник, кой съд и кога ги е заличил, че нещо не се сещам?
@makedonski Ами не ходете на мачовете с ЦСКА. Толкова е просто! Ха-ха-ха........
По-полека умници. Много удобно показвате таблицата, само дето не споменавате, че е от сезон 2017/18 г., именно тогава 5 мин. преди жребия ни извадиха от листата. Днес ситуацията е съвсем друга и затова, когато някакви норвежци възразиха срещу ЦСКА, от УЕФА им отговори, че има нови факти, които доказват, че няма основания ЦСКА да не играе в ЛЕ и то, забележете - не с лиценз и каквото и да е от името на Литекс. "Оранжевите" и сега си съществуват и точка. И да вземете да се разровите в актуалните таблици на централата, които със сигурност знаете, където ще видите, че и Литекс, и ЦСКА са изписани поотделно с различни коефициенти. А тарикатът Александров, който се пише голям цесекар, да спре да се появява в ГОЛ, че заради него хиляди цесекари не гледат, иначе интересното предаване.
Позьорът Дяков, имитираш Каранга ли? Колко пъти си целунал или поздравил дете-фен на твоя отбор, че си седнал да поздравяваш фен на най-големия ти опонент? А тези под мен, които определят майката като селянка, да си гледат техните отборчета, а не в чуждата паница. Който и друг да беше, щеше да постъпи по същия начин. Нали никой не си мисли, че Дяков е доволен от крайния резултат или че му пука на колко години е ЦСКА?
  • 1