Давайте, момчета и момичета, покажете на този помияр, че заради най-големия клуб в България, можете да прибавите още 10 лв към цената на билета, и ще напълните стадиона! Защото на фона на шепата роднини, които ще го подкрепят, трябва да се изправят хилядите привърженици на нашия отбор и да подкрепят момчетата на терена! ЦСКА е кауза, ЦСКА е любов, която НИКОГА тази измет, наречена ЦЕКА, няма да притежава!
Което си е така - факт!
Фен на ЦСКА София съм, но тази вечер ЩЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ на Левски да бие . Двата най-големи клуба в България е крайно време да изригнат и да спрат хегемонията на подпирания отвсякъде клуб! Успех, сини момчета!
Явно искате съдия на мача ви да е Сватбата! Ивайло Стоянов е най-добрия съдия за Лудогорец, с него няма проблем никога!
@Blyablya Отборът на Ловеч си е в Ловеч, а отборът на Армията си е ЦСКА. Нещо си спестяваш обаче да говориш за онзи, дето през 2016 г. с удостоверение, антидатирано, се пръкна на бял свят като ЦСКА,за да влезе в Първа лига, а сега уж генерален спонсор, но неофициално - собственик на клуба, стана спонсор на БФС. Това не те ли смущава? Не те ли дразни колко фалирали неофициално клубове има в А-група, но БФС ги дундурка? С какво ЦСКА и Ганчев са ощетили българския футбол и държавата, че нещо не се сещам? Клубът е изряден към НАП, към спортното министерство, където изрядно всяка година плаща наем около 100 хил. лв, и т.н.
Кога стана политик и задника ти позеленя. Много си повярва, че и анализи на отборит правиш,
Т.нар."защитен свидетел" много започна да си отваря устата. Точно заради това хайде да отговори за следното: 1. Поправихте ли с Борислав Попов от БФС удостоверението от 2016 г., издадено ДВА ДНИ след срока за това, с което ви разрешиха да играете в професионалната лига? Когато един спортен журналист повдигна този въпрос и в телевизионен ефир показа документа с датата, всички видяхме, че тя е просрочена с два дни. Обеща пак в ефир, че ще провери как е станало това и ще даде обяснение в следващото предаване. Е, обяснение не даде, но и спортният журналист повече не се появи в ефир. 2. Как стана, че това дребно човече стана спонсор на БФС, а неговите футболисти тренират на базата в Бояна? Спомня ли си някой от феновете друг отбор да е облагодетелстван по този начин? На мача с Ботев Пд съдията Георги Давидов защо не свири игра с ръка в нак.поле на 1948? Това беше потвърдено и от коментатора на мача, но повторение не се даде от телевизията. Умишлено ли DSp не даде повторение, за да се види от феновете пред телевизорите? Именно и затова треньорът на Ботев реагира и получи жълт картон. Дали предварително не е облагодетелстван за това свирене, при положение, че играта се накъсваше от измислени фаулове и симулация на червените, защо при свирено нарушение не даваше авантаж, а спираше играта във вреда на Ботев? Сега това дребно човече реши, че с някакви доноси и смешни сигнали ще влезе на бял кон на Армията, без да е броил 1 лв за емблема, задължения към НАП и т.н. А какво да кажем за мерака му да си пробута "дублиращ" отбор във Втора лига, за сметка на момчетата от 3-та, които играят мъжки за да влязат в по-горна дивизия? Нещо май се е главозамаял и е решил да завземе командването на българскя футбол от ръцете на Домусчиев. Но това дребно човече трябва да знае, че не всичко е пари. Защото хилядите фенове на двата софийски и двата пловдивски клуба едва ли още дълго ще го търпят. Няма да мине много време, когато може някое сигналче да се получи до централите, за да научат как става финансирането на някои институции във футбола в полза на т-нар. благодетел. Просто, човече, не си ял попарата на истинските фенове, защото твоите са 50-тина души, половината от които са роднини. Затова давай малко по-леко, защото Божков може да е в Дубай, но нали не си мислиш, че те е забравил? Може да дойде момента, в който сам да си пееш "не всичко е пари, приятелю"!
Момчета, правите чудесни хореографии, пеете песни, издигате транспаранти, за което всички червени фенове сме ви благодарни. Но, когато след всеки мач, заради крайното и неприемливо поведение на група от феновете, ръководството се бърка в джоба и плаща хилядарките за глоби, в графата "виновен" влизат всички, които са на стадиона. Колкото до транфрената политика, всички сме на мнение, че това е работа на този, който вади парите за клуба. Може би, ако стадионът винаги е пълен, феновете ще имат съществен принос във финансирането на клуба. Но кога секторите са пълни? Само на мачове с Левски, Лудогорец, ЧИСЛОТО и толкова. Вие организаторите имате това задължение - събирайте хора на мачовете, помагайте с това на Ганчев, като по този начин ще изразите подкрепата си към него. Декларацията не беше лоша в смисъла, който изложихте. Но там имаше и прекалено груби и обидни изрази, които Гришата не заслужава. Между другото, във футболните среди се коментира, че той е най-добрия футболен мениджър - взима качествени футболисти без пари или на безценица, а ги продава на печалба. Това му качество нямате право да усмивате, още повече, че той спаси клуба, когато вече нямаше никаква надежда за ЦСКА. Затова редовите фенове ви молим - върнете се на Армията и правете това, което признаваме, че най-добре умеете. Критикувайте и изисквайте, което е право на всички фенове, но не се месете в работата на собствениците, които, както се оказа, също най-добре умеят!
Добре дошъл, МЕНО! Вярваме, че ще помогнеш на най-великия български клуб!Успех!!!
А къде се скриха онези МИНДИЛИ с декларацията до Ганчев? Много смели, бе, а се спотайват като мишки! Кой и колко им плати, за да излязат с тези простотии !
Нов собственик ли? Към момента вратата е широко отворена за двама, така се коментира. Първият - отдавна искал да е собственик на ЦСКА, но не му се искало да плаща милиони чужди задължения, поради което прави собствен клуб. Вторият, без да се интересува от футбол, още по-малко от червените, решава напук да създаде свой отбор, за да натрие носа на опонента си, макар да е "син" привърженик, дори му докарва съдебно разследване. Сещате ли се кои са двамата? Е, ако някой от тях реши да си прави гаргара с ЦСКА и кандидатства за клуб без никакви задължения, дори само да си помисли за това, да бъде сигурен, че ще е гонен с камъни от червените!
Всичко, казано от клуба на футболиста, щеше да е така, ако не му дължаха няколко заплати, заради неплащането на които ги е дал на съд във ФИФА. В този случай централата уважава искането на футболиста и е въпрос на време той служебно да разстрогне договора си и да играе в ЦСКА.
Аз, като фен на ЦСКА Сф и всички наши превърженици на клуба са хората
Браво, ботевисти! Аз, като фен на ЦСКА Сф приветствам това,
Не съм от Локо Пд, но много ми се ще това "гето" да ви смачка самодоволните физиономии, пияндурници!
Т.нар. "футболист", който, по негово мнение, никъде не бил оценен, избива комплекси на уличните протести. Да продължават да го канят в DSp като коментатор и да му броят пари за това. Сега, като го приберат в ареста, ще говори как Полицията си превишавала правата! Да отиде в Германия или Франция и да види какво правят с такива простаци.
Дано да си изпълните обещаното, защото е крайно време да се съобразявате с отстъпките, които се правят за всички футболни фенове. Крайно време е футболните фракции да излъчат свои наблюдатели, които стриктно да следят реда на стадиона и всеки, който го нарушава, с два шута и извън стадиона. Не може след всеки мач ръководствата на клубовете да плащат глоби, заради шепа пияни и дрогирани лумпени.
Най-напред да покаже удостоверението на БФС от 2016 г., с което авиаторите имат разрешение да играят в професионалния футбол, но издадено два дни след законоустановения срок за това. И до ден днешен този, който го подписал от името на БФС не е отговорил как е станало това "недоразумение.
В.Стефанов, а ти, като си на всяка манджа мерудия, що не си отвориш устата и не ни светнеш - как през 2016 г. изпълкомът, на който си и ти член, издадохте удостоверение с два дни след указания срок, на ....48 за право да играят професионален футбол? Кой и защо разреши Първа лига да играе своите срещи по време на пандемията, а на Втора лига забранихте? И какво стана после - учтиво разрешихте на ...48 да тренира на базите в Бояна, а преди това служебно ги поканихте в Първа лига за следващия сезон. В същото време ФК Септември и Монтана, които бяха с мач по-малко, сега трябва да играят плейофи, за да играят в Първа лига? Кой, на кого и колко плати, за да уредите тази уйдурма? Играеш ми на чест, само дето не си мислиш, че по-възрастните фенове знаят кой стои зад мощната ти мазна гърбина!
Аз съм потомствен цесекар, но това плюене между сини и червени никак не ми допада. Силно се надявам Левски да успее да се спаси от фалита, защото това, което аз преживях, когато обявиха фалита на моя отбор, не го пожелавам дори на левскарите. Независимо, че тогава те обезумяха от радост, правиха какви ли не постановки с катафалки, попове и ковчези. Защото народът има една поговорка - не пожелавай дори на врага си това, което не искаш на теб да се случи. Или може би - Господ бави, но не забравя. Та, както футболът след нашия фалит в Първа лига не беше интересен, така и при евентуален фалит на Левски, футболът няма да е същия. Лудогорец не ги броя, защото тръпката и емоцията на мачовете между двата отбора - Левски и ЦСКА, в никои други мачове не е същата. Дори с Лудогорец! Затова, с риск да си навлека ругатните на моите колеги - фенове на любимия отбор ЦСКА, ще пожелая на сините фенове - дано да не изпитате това, през което минахме ние. Обръщам се към сините фенове - спрете да ругаете нашия клуб, защото удавник за сламка се хваща. Тук патриотизмът е излишен, защото пак казвам - ако изпаднете в нашата ситуация, може да се окаже, че взимането на чужд лиценз може да е спасението на клуба. Левски и ЦСКА трябва да са на барикадата в Първа лига, а не при селските отборчета.
Ако се вземат предвид пасиви и активи, интересно ще бъде дали стадионът ще влезе към активите, защото всички знаем, че той, заедно с помощни игрища и бази им беше подарен лично от Стефан Софиянски. И докато ЦСКА плаща на годишна база по 1,5 млн лв наем, Левски по това перо има нула лв разходи. Е, както казват хората - Господ бави, но не забравя. Защото, когато феновете на ЦСКА изпаднаха в същата ситуация преди години, говедата си спретнаха еуфоричен поход с кръстове, катафалки и поп.
Ало, Мунчо Газдов, ако отидеш в Ловеч, ще откриеш и стадиона, и отбора на Литекс. ЦСКА си е ЦСКА и играе на Армията. Междувпрочем, голяма ви е мъката, че не може да се докопате до стадиона. Храчите навсякъде, че има само един ЦСКА и той, видите ли, бил - къде??? - ти сам не можеш да кажеш. Нищо, че се водите софийски клуб. Що не вземеш да обясниш два спорни момента: 1. С какво удостоверение добихте право да играете професионален футбол при положение, че датата на издаването му от корумпираното БФС беше две седмици след изтичане на срока? 2. Как щяхте да издържате скапаното си отборче, ако не беше Цв.Найденов, който официално се води само спонсор, а неофициално.....? Освен това - нали не си мислите, че феновете пасат трева и не разбраха чия беше инициативата Втора ПЛ да не доиграе мачовете, а вие директно да влезете в Първа при положение, че има клубове с по-малко изиграни мачове? Естествено, това беше с благословията на главните в БФС - Домусчиев и В.Стефанов. Колкото до вашите мизерни 50 лв членски внос, внесени от 200 човека, само да ти напомня - при фалита на ЦСКА клубът събра над 4,4 млн лв от закупени акции. Защо след това ни върнаха парите, уж поради това, че нещо или някой се провалил, не разбрахме. Тогава целта беше - ЦСКА да обяви фалит. Това напомням и на левскарите, които всеки ден обявяват колко пари дали феновете, но пропускат колко пари са получили под масата, без да се обявяват сумите, за да се спаси клуба. И да се сетим за едно изказване /пак към левскарите/, изказване в ефир от Павел Колев: клубът е във фактически фалит две години преди идването ми на Герена. И пак се обръщам към теб Мунчо Газдов - вашата роднинска публика никога няма да е повече от 20-30 човека, но тази на ЦСКА София никога не е имала толкова малко хора на Армията. Дори и в най-тежките моменти на клуба. Вас ви създадоха напук и срещу нашия клуб, когато беше задействана унищожителната ръка на Домусчиев и хора край него. Цялата корумпирана сган, която ви издържа, тика ви напред и цели нашето заличаване, няма да успее да осъществи пъклените си замисли, защото имаме собственик - цесекар в сърцето, имаме и огромна фенска маса, която стои зад него и зад любимия си клуб. А вие, смотаняци, искате всичко това да придобиете като даденост със смешните 50 лв годишен членски внос!!!
Найденови, колко платихте на онзи от БФС, за да издаде на ЧИСЛОТО право да играят професионален футбол през 2016 г? Удостоверението всички го видяхме в едно спортно предаване, издадено ДВЕ СЕДМИЦИ след изтичане срока за това! От телевизията в телефонен разговор този ЧЛЕН обеща до седмица да отговори в ефир как е станала "грешката". До днес такъв не получихме! Защо никой не говори за това, а днес искате отново да разделите "червените", за да си оправите вие - Найденови, евентуалните далавери. Всеки, който е имал работа с Божков е ял попарата. Ние го видяхме колко е читав, когато заряза ЦСКА навремето и му остави 8 млн. лв дълг. Сега целта ви май е да разбиете феновете на ЦСКА, да влезете в нашия стадион, да ползвате нашата емблема. Нищо, че Ганчев е дал милионите, а вие ще седнете на софрата. Никакво обединение, точка! Всеки да си сърба попарата.
Ей, ало, вие станахте супер нагли! Днес чухме как Тити Папазов иска държавата да ви построи нов стадион. Сега пък искате и 100 млн. лв! Превърнахте се в някакви лигави чудовища, които само искат и искат! Не остана у вас нищо мъжкарско. Тези пари на държавата са от данъците на всички българи, които подкрепят други отбори. Има и икономика, която е изпаднала в световна криза. Не стига, че навремето Софиянски ви подари Герена и десетки години не плащате наем на държавата. МВР до преди 2-3 г. пък ви плащаше ток, вода, смет. Какво ще ви стане ако за година-две играете в долните дивизии, както го направи ЦСКА! Значи червените могат да платят за стадион 30 млн лв, който така или иначе си остава на държавата, а вие - да ви построят нов! Докога този "отбор на народа" държавата ще го дундурка за сметка на парите на всички нас? Пресолихте манджата с непрестанните си искания и Борисов ще бере ядове ако тръгне да раздава държавни пари. Както и БФС, които явно "ще се потрудят" да удължат срока за лицензиране.
Може да се играе в трета страна, която все още не е застрашена от вируса.
@Ranilist : Приятел, не падай на нивото на тези недорасляци, чиито малки мозъчета, освен злоба и завист, друго не могат да родят. Спомни си какви усилия бяха положени, за да ни смачкат, да ни унищожат, защото бяхме техния дразнител! Един цял живот няма да ни стигне, за да сме благодарни и признателни на Ганчев и Инджов, които ни измъкнаха от дъното - толкова желано от всички! Можеш ли да се сетиш дори само за един клуб, който с лични средства прави това, което тези двамата истински цесекари правят? Няма такъв! Герена беше абсолютно престъпно подарен на Левски от Софиянски, сякаш подарява собствения си апартамент. И като тяхна собственост мислиш ли, че плащат наем на държавата? Сам ще си отговориш. До преди 2-3 г. МВР им плащаше консумативите - ток, вода, смет. Лудогорец - за трибуна Моци държавата им отпусна 5 млн. лв!!! Нали уж собственикът им е най-богатия българин у нас? Пловдивските клубове - нали имат собственици? Откъде-накъде държавата ще им строи стадионите с парите на всички българи, не само от пловдивчани? Ами общинските клубове - Берое, Етър, Монтана и т.н.? Но, помни ми думата, ЦСКА, особено след построяването на новия стадион, ще се възроди като феникс - и по отношение на бази, на стадион, и по отношение на по-качествени футболисти. Но, ние сме длъжни да пълним този стадион с фенове, които с с парите за билетче, да помагат на собствениците. Не с хулигански прояви и вандализъм, за които ЦСКА носи най-големи глоби. А те отиват в джоба на БФС, заради което Перуката се хвали, че бюджетът им бил 18 млн.лв. Този бюджет се пълни до голямата си част от извадените от нашите собственици платени глоби. Ганчев и Инджов уважиха нашите искания, сега е наш ред - с европейско поведение да пълним стадионите. Това трябва да е в нашите глави. А тези просташки и злобни подвиквания показват само едно - вървим в правилната посока.
Радвайте се, момчета, на този велик празник - Рождество Христово! Благодарим за поздрава, който, както винаги е най-оригиналния сред футболната общественост! Много поздрави и от нас - тези, които с трепет очакват всяка среща! Понякога ви освиркваме, понякога плачем, понякога се радваме на всеки ваш подвиг. Но никога няма да ви изоставим, защото, ако не сме на стадиона по различни причини, всички сме пред екрана и ви стискаме палци. А тези, като Green 1916, които още не могат да преглътнат фактът, че не успяха да ни смачкат и не се примириха, че си върнахме емблемата, историята, а до година - и нов стадион-красавец, могат само да ДУХАТ СУПАТА, както преди много години каза един велик цесекар!
@Sin_Kiustendi: През 2016 г., десет дни след срока за издаване на лиценз за участие в професионалния футбол, авиаторите получават такъв от БФС. Всички видяхме това удостоверение за лиценз по една телевизия, подписано от член на крадливия Изпълком. Попитан по телефона от Кирил Веселински - спортен журналист, защо??? - отговор не се получи, като само се обеща, че до седмица ще отговорят на питането. След седмица устата на спортният журналист беше затворена, а въпросът повече не се повдигна. Скоро след това журналистът беше снет от екрана, а това момче водеше предаването си много професионално. Е, сега ти отговарям - защото това отборче е много дребничко, за да се занимава Гришата с него. Между другото, в Тема Спорт много повече се пише за авиаторите, отколкото в Мередиан мач, например.
Генчев, супер нагъл си, още повече, че трябва да си по-нисък от тревата и по-тих от водата. Това, че нямаш умствен капацитет да изкараш ПРО лиценз, е твой проблем. Но когато зад гърба ти стои цялото БФС и продължава да ти разрешава да си на тъч линията на всеки мач от българското първенство и на тези в ЛЕ, не е основание да говориш пълни глупости. Защото след мача всички видяхме таблицата, в която пишеше: притежание на топката - 50 % и за двата отбора, удари в противниковата врата - 4 за ЦСКА, 2 за Лудогорец. От тях - 2 точни за ЦСКА, 0 /нула/ за Лудогорец. Кое ви беше по-доброто, че май само ти си го видял? Да не говорим, че коментарът на Бойко Величков - гост в студиото, беше, че е втрещен от изказването ти и те посъветва да стъпиш здраво на земята. Спаси ви от загуба единствено Пламен Илиев. А страха у "червените" май само твоите злобни малки очички са го видели. Интересно е, обаче, докога БФС наистина ще продължава да си затваря очите за нарушението на Лудогорец - цяла година на тъч линията стои пом.треньор, без ПРО лиценз? За такова нарушение и то само за два мача, Крушчич беше глобен общо с 2 хил. лв , а клубът ЦСКА - с 20 хил. лв. КОГА този бардак БФС ще си влезе в ролята на такъв и ще има смелостта да спази закона, който явно за Лудогорец не важи? Това е една от многото причини всички членове нса това БФС да се изметат от Бояна и да се започне начисто. И понеже Венци Стефанов и сие отново очакват да се намърдат там, ще им припомня една приказка: със стари к...... нов бардак няма как да си уредите. Какво правят в Изпълкома хора като Лечков, чиито стадион и помощни игрища, а и хотела, редовно се ползват за различни спортни събития, Емил Костадинов, който редовно стои до коляното на Венци Стефанов на всички мачове на Славия, а той пък щял да го предложи на Конгреса за мястото на Перуката. Какво прави там членът на ДПС Каменов, проф.Герджиков, собствениците на Лудогорец, Спас Русев и т.н.? Как дадохте лиценз на тези 600 клуба и клубчета, в 2/3 от тях със сигурност няма и игрища, а в останалите, построени с евросредства сме виждали как пасат коне и овце. Но, за гласуването във ваша полза са крайно необходими. Дано прокуратурата се усети и провери и тези факти, защото на вашето живуркане някой трябва да сложи край.
Дерменджиев се взе нещо много насериозно. В Лугодорец който и да беше треньор, щеше да се радва на победите на отбора. Защото в Разград Домусчиев изсипа купища пари, за да закупи качествени футболисти. Към момента няма как другите отбори да им се опрат, след като всички те се оглеждат за футболисти свободни агенти. Но аз питам спортните журналисти - как пък един от вас, драги журналя, не се сети да го попита - по какви причини Митко Илиев го извика в националния отбор, а не му даде възможност да играе? Не съм фен от Локо Пд, но това момче показва на всеки мач, че е най-добрия нападател, а в националния търкаше пейката. За какъв чеп сложи отново Марселиньо като нападател, след като този вече пенсиониран футболист едва бягаше, да не говорим, че нищо свястно не показа. Явно Дерменджиев помага на Домуса да продаде тези футболисти, които са пред пенсиониране. Защо журналистите мълчат, а не питат - докога ще гледаме Станислав Генчев - пом.-треньора на Лудогорец, да стои на тъч линията на всички мачове, включително и на международните? Защо БФС си затваря очите пред този факт, а не глобява клуба, както го направи с треньора на ЦСКА, който плати 22 хил.лв за две срещи? Много хитро задавате неудобни въпроси на едни, а не ги задавате на други. Няма да се изненадам и ако този ми коментар бъде изтрит, имайки предвид чия собственост е този сайт.
  • 1