Селекционерът на националния отбор на България - Георги Дерменджиев, говори ексклузивно за GONG.BG ден след като нашият отбор победи с 1:0 Чехия. В интервюто пред нашата камера опитният специалист, който за кратко успя да преобрази държавния ни отбор, сподели мнението си за тимовете на Левски и Лудогорец.

"Лудогорец е изключително различен като управление. Това е клуб на средно европейско ниво. Капсулован отбор, който има идея. Тя се следва от всички, от ръководство, от треньорско ръководство и футболистите. Затова ги има успехите, няма разногласия, няма коментиране. Европейски начин на управление и като ги има осигурените средства от Кирил и Георги Домусчиеви, които контролират процеса, и се получава всичко. Нека другите отбори да се опитват да ги догонват, а не да се опитват да ги съборят", заяви Дерменджиев.

"Левски с това управление, което има, с публиката, която има, постепенно ще вървят нагоре. Разбира се, ще е необходимо малко време, имат идеология, която следват. Като се има предвид собствениците, които има Левски, в скоро време те ще вдигнат класата на отбора и на управлението", добави опитният специалист.