Бъди жив и здрав, Мъри! Успехите под твое ръководство са гарантирани! Успех!
В предишните си коментари /преди мача/, посочих точния резултат и познах. Не е лесно да победиш германеца.....
Загубата ни е гарантирана! Германия - България 3:1.
Толкова ли са чупливи близнаците, или контузиите им идват от неправилна подготовка?
Този треньор няма да се задържи дълго в Лудогорец. Скоро ще го уволнят.
Подозирам, че Джоузеф Диксън ще постави неизпълними условия. Намирисва ми на провал. Дано да не се окажа прав!
@gacony , освен това купата бе спечелен от коалиционен, преименуван отбор на ЦСКА, който няма нищо общо с онова ЦСКА, в което играеше ти.
С каква уста говориш и с коя глава мислиш, Кама? Да стигнеш до падението да играеш финал с Арда
Гриша Ганчев да не е магьосник, да вади пари от всеки джоб и да издържа един клуб, който му носи само загуби? Не забравяйте, че светът е в криза, бизнесът не върви, коронавирусът промени света. При Новия Световен Ред никой не раздава така парите, понеже пшоследните са на свършване.
@Messiah, в условията на коронавирус, бизнесът страда. Гришата си е направил сметката, че финансира един клуб, от който приходите, са в пъти по-малко от разходите. Ама вие какво искате, ЦСКА /доколкото това е ЦСКА/ да го фалира ли? От вас файда, НИКАКВА. Гришата ве спаси, създавайки едно ГМО. От тук нататък, се оправяйте сами. Купете си акции от любимия отбор и го издържайте.
@gmo, покрай младите трябва да има опитни играчи. Така младите се учат.
Ти знаеш какво правиш, вярвам ти! Времената са изключително трудни. Коронавирус, безпаричие, липса на собственик милионер. Въпреки всичко, за сега се справяш.
И на тоя му трябват пари. Кубрат няма да му откаже. От една черга са, но нашия е по-добрия.
Не зная защо, но на Кобрата не гледам като на сериозен претендент. Гледай го Джошуа каква фигура има, фигура на атлет, боксьор, спортист. Въпреки предстоящия нокаут, пожелавам на Кобрата успех! Аз този мач съм го гледал - Кличко 2, но по-кратък. Боксирал се за българския народ. Бла, бла.........
@baobao, той не играе за парите. Той е мераклия да яде бой. Така излиза.
@Fen54, Сираков го прокуди. Той иска да командва, като силовак. Ще избягат и други. Сираков се взе на сериозно, че е собственик на отбор, но по-добре без отбор, отколкото с отбор без пари.
Правилно решение, пич! Там плащат редовно, там добре плащат, там плащат в "зелено". Ти си младо момче, трябват ти пари. Вместо да се мъчиш тук, заминавай. Пожелавам ти успех! Животът в България винаги е бил и ще остане трагедия. Спасявай се и не се връщай!
Моуриньо винаги на втората година от поемане на отборите, печели купи.
Първо, нямаме отбор. Второ, трябва да сглобяваме от нищо нещо. Трето, щеше да ни отнесат с 10+. Добре, че имаме заразени, за да отложат мача.
@PapiLiverpool, все пак е дерби, но между столичен и провинциален отбор. Тия от Ловеч, след като откраднаха името ЦСКА, защо си мислят, че са ЦСКА? Ама тях не ги създаде партията майка през 1948-ма!
@CTEoloAH, мачът може да се започне и да не се доиграе. Но ще има глоби...
@bsz1916, връщането на жеста ще бъде загуба, която не е разгромна. Ако мачът се играе, очаквай 10+ гола. Левски няма отбор!
Направете всичко възможно, да не играете и загубите служебно с 3:0. Иначе резултатът ще е баскетболен!
Няма пари, няма отбор. За щастие, има коронавирус. Ако не бяхме отложили мачът с Локо, щеше да инкасираме поредната загуба. Дано да отложим и мачът с "армейците" от Ловеч. Този път ще ни бият с разлика. Слаби сме, нямаме играчи! Братята се контузиха. Само с мерак, не става. Трябват ни момчета с опит.
Добре ги посрещаме. Шепа простаци крещят. Бай Ганьо е навсякъде.
@IbreObre, не съм ли прав? Това ли ЦСКА със славните мачове в миналото?
Христо, това не е твоето ЦСКА, то умря. Това е Литекс. Не успя ли да разпознаеш твоя клуб?
Носителят на рекордните 31 шампионски титли на България по футбол не съществува. Сегашното ЦСКА е преименувания Литекс. филмът ще бъде лъжа.
@blue_bear , Боко задължи Божков, да издържа Левски.
efbet ????
  • 1