Божков ще остане личност, а ти винаги ще бъдеш underdog, какъвто си бил, когато те е мачкал. Сега отново си underdog, но в ръцете на прокуратурата. Рано или късно ще бъдеш употребен и ще попаднеш под ударите на закона, ако дочакаш този момент. Играеш опасна война с човек, който не вярвам да те остави ненаказан. Ти плюваш по този, който те създаде за благодарност. Аз не бих го направил, понеже предпочитам да бъда наказан според закона за нарушенията си, вместо да се навеждам.
хайде Васко, идвай и връщай онези 700 милона които отклони през отворената врата и им ги даде. Защо ти? Да ги върнат те!
Със или без Миланов, мачът е двойка.
Първо трябва да пристигнат акциите от Дубай........
Ще следя с интерес централния нападател на бистришките тигри, ако играе. Не зная дали не е вече ветеран.
Винаги съм харесвал далавераджийте, понеже те са с ум и качества. Поради тази причина харесвах и Божков, но след като се подигра с любимия ми клуб, симпатиите са в миналото. Предпочитам любимия си отбор, пред Черепа.
Да е жив и здрав, човека! Дари милиони на болници в труден момент, дари и на нас, в още по-труден момент. Голям мъж, с голямо сърце!
Ако Васко не джироса акциите, тръгваме от 3-та дивизия. Борисов до сега помагаше, Божков пари даваше. Сега ще видим дали замисълът не е бил погребение на великия Левски. Те вече погребаха ЦСКА, след което я възкресиха в чуждо тяло.
В интерес на истината, Бойко Борисов винаги намираше някой да поддържа Левски. От Щатите привикаха "бухалките" и им казаха да се поинтересуват от Божков и неговия бизнес. И послушните скочиха и съсиаха всичко, което притежаваше Божков. Сега Борисов ще намери друг, който да ни издържа.
Като му взе бизнеса, вземи и акциите му.
Целта на Божков е да се подиграва с Борисов. Вече го направи. Сега да върне акциите и да продължи да заголва задника на Горанов.
Пари няма, тренирайте.
Горанов си е затварял очите, понеже е под крилото на Борисов. В един момент са решили да вземат бизнеса и парите на Божков и са видяли закононарушение
Не ти, Роналдо не би! Не си от неговата черга, няма да те допусне до себе си. За какъв се имаш, стоичков? ти отдавна си забравен
@kakasia, всеки си има цена!
Сигурно у нас го смятат за луд.....
Ето това е мъжка дума! Като кажеш веднъж НЕ, НЕ. На негово място пих постъпил по същия начин.
Гешев в находчив и твърде ентусиазиран, но не така умен, като Божков. Всичките му закани, ще се окажат пушилка. Да видим кой - Черепа или прокурора.
@mils56, Гуардиола никога не е изградил отбор! Той ходи на готови отбори.
Борисов, заминавай си! Ти прекали!
Дреме му на бате Бойко за Левски. За него имат значение само две думи - власт и пари.
Това момченце ще бъде заковано на резервната скамейка. Той не знае на кой вдига скандал.
Контролите не са важни. Те показват състоянието на отбора. Срещу Лудогорец, резултатът ще е по-впечатляващ.
@pipon, ражда, ражда. Само че плодовете са уродливи - ГМО.....
Какъв мошеник се оказа Спас Русев, с физиономия на светец, но с манталитет на кадър на бившата ДС и БСП. Изучили са тези типове всички схеми за задлъжняване та тези, които са в затруднено положение. И сега какво, Васил Божков се налага да бърше лайната на този посерко, който като е срал, е покривал "продукта" си, за да не се вижда. Откъде накъде?
Живко Миланов е дошъл на стари години да помогне на отбора и дава всичко от себе си, Пешо Курдов тръгнал да го критикува. Отборът изигра само 1 слаб мач и загуби. Няма голаджия! Левски не е Лудогорец да бие всеки мач, въпреки че и Лудогорец в някои мачове едвам бие, пък и като видят зор, съдията помага.
Отличен 6! Тази оценка е за отличници.
„Дано се събудим"................... Ще се събудим след първия гол и ще гледаме как англичаните играят.
След като Моуриньо изгражда отбор за около 2 години, на Хубчев ще му трябват поне 3, а може и повече. Все пак той няма онези скъпи играчи, от които се нуждае, за да направи Левски шампион. Второто място е равносилно на 1-во. Първото е резервирано за Лудогорец. Там се хвърлят милиони за добри играчи, а ние търсим свободни агенти. С тризи маймуни не се ловят....
не се притеснявай, пич! Чехите имат добър отбор и не е изненада, да загубите. Ние нямаме достатъчно добри играчи, както и добър отбор. Утре ще биете без зор.
  • 1