Отборът на ЦСКА се похвали с новината, че УЕФА снима филм по случай завръщането на тима в групите на турнира Лига Европа. "Червените" са отновосред най-добрите на европейската футолна сцена за първи път от 10 години насам.

Ето какво написаха от ЦСКА на официалния си сайт: 

Европейската футболна централа УЕФА снима филм за ЦСКА по повод завръщането на тима сред най-добрите на европейската футболна сцена и участието му в груповата фаза на Лига Европа.

УЕФА снима филм за ЦСКА

източник: cska.bg

Носителят на рекордните 31 шампионски титли на България по футбол се класира за групите на втория по сила европейски клубен турнир за пръв път от 10 години насам, след като в плейофния слбъсък с швейцарския гранд Базел армейците постигнаха победа с 3:1 като гост на стадион "Санкт Якоб Парк".

Целта на лентата е да представи отбора пред европейската футболна общност. Част от главните герои в лентата ще бъдат капитанът Валентин Антов, голмайсторът Али Соу, както и един от най-великите български футболисти, носили червената фланелка, чието име засега ще запазим в тайна. Ще видите още разходка из музея на спортната слава на ЦСКА, стадион "Българска армия" и част от тренировката на тима ни на клубната база в Панчарево.

Очаква се филмът да е готов до началото на следващия месец. Не го пропускайте!