А кой ще му плаща заплатата?
Много асистенции бре, аз си мислех че са 13, а то цели 31. Хайде по-сериозно, едва ли в историята на футбола има толкова асистенции, а сезонът дори не е приключил.
130 харесвания си е постижение
Датчанинът игра половин час... Датчанинът започна от първата минута и остана на терена цял час... Та колко време е играл?
Доста е младолик за 35 годишен :) Сигурно се дължи на въздуха в Швейцарските Алпи. Много ми е чудно колко процента от швейцарското население са наистина швейцарци? Или поне последните три поколения да са родени там.
ПСВ Айндховен изтъква „коронавирусA” и ...
Както е известно, той е роден от близкото село Ключ... Е това не знам как да го разбирам. Явно са много задружни в селото, ако една мома ражда, цялото село ражда.
ХарВи... моля за корекция, имайте уважение. Благодаря
ХарВи... моля за корекция, имайте уважение. Благодаря
Тъжно
От тази статия се разбира, че Миньор Перник са гостували на кой... на Миньор Перник :) Наистина два равностойни отбора.
Коутиньо взема по 12 милиона евро на месец в Барса... Явно има много добър мениджър Филко, най-скъпо платеният футболист в света (СПОРЕД ГОНГАДЖИИТЕ) :) :) :)
Спестихте едни 10 годинки на Адрианчо, трябва да ви почерпи момчето :)
Twarog на полски е вид млечен продукт наподибяващ извара, много интересна фамилия...
И как Барса вкарва два гола до 35тата минута, а Рафа Мир изравни в добавеното време на първата част с единствения гол за Уеска.?.?.? Драскачите видимо са отново във върхова форма.
Смятам, че ние би трябвало да им платим. За благодарност, че ни измъкват от Анфийлд. Защото въз основа на случващото се напоследък, вероятно щяха да имат поне един гарантиран гол, ако играеха в Англия.
И ето как г-н Тоти пресича на червен светофар...
Хей Гонг, хайде стегнете се вече. Не може една статия от три абзаца да произведе толкова неточности. Моля редакторите да проверяват дори малките статии, защото това е толкова объркана статия , че човек незапознат с тема не би разбрал нищичко:
"Това, което е постигнал Меси, може да бъде сравнявано с постигнатото от Меси и Роналдо..."
"...нападателят на Реал Мадрид - Мохамед Салах..."
@gado Подкрепям те с две ръце. Аз лично бях на доста престижна и добре платена длъжност, но през 2016г. напуснах нашата красива страна (но грозна държава), точно заради този манталитет. Нямах твоята смелост да остана, УСПЕХ и бъди все така добър човек.
Шюрле се оттегли на 29, напрежението и лицемерието не му понасяли ;)
А какво означава ""загаТка""? Може би: За Патка, За Батка или пък нещо друго, гадаем... Гонг, хайде по-сериозно, ОТНОВО.
@zwanzig И не само ;)
Биа'
По-възрастен съм от Божинката с няколко годинки, израстнал съм сред футболисти и до ден днешен контактувам с много от тях. Разбирам поведението им, хумора им и всичките глупости които правят, просто за да оцелеят в тяхната си среда ТЕ трябва да са такива. Но Божинка, бивша съпруга ти е все пак, отправи едно мило пожелание, не се дръж с жената (каквато и да е тя...) както се държиш с всеки друг ритнитопковец. Да, на нея и е ясно какво искаш да покажеш, но все пак... УСПЕХ
Бате, тази я гледах когато бях юноша... За 45 годишна успява да поддържа огъня. Вярно е, че вече не прилича на себе си ( пластики, хиалурони и тн.) , но поне не се предава жената ;)
@ROBIN Ти си мазохист ;)
@gado Дай боже всеки му такова барбекю :)
Той е разочарован от ситуацията и смята, че е оценен на "Бернабеу". БРАВО, отново сте във форма ГОНГ...
И за тях писахте преди седмица-две, че отново се събират и изведнъж алей-хоп, оженила се за друг...
Нали уж беше в Италия миналата седмица, да държи изпит за определяне нивото му на италиански. Даже бяхте качили някакъв клип, как слиза от такси и влиза в колеж или Уни. за изпита. Но явно с тези маски фалшивите новени ще стават все повече и повече
  • 1