Наставникът на Миньор Перник, Христо Янев, поздрави отбора си за борбения дух при равенството 1:1 в гостуването на Миньор Перник от втория кръг на Втора лига. Треньорът обаче не остана доволен от съдийските изяви. 

„Два равностойни отбора излязоха да се надиграват. Създадохме положения с лекота и се радвам, че стигнахме до този резултат, защото бяхме догонващи и се върнаха в мача“, започна специалистът.

„За нас това са нормални неща по време на един мач, не спадове. Играхме срещу равностоен отбор и шапки долу за всички играчи на терена, които се справиха въпреки тежките условия“.

„Не искам да коментирам участието на съдиите, но те със сигурност повлияха на резултата на мача и това е работа на журналистите да го коментират. Нашата работа е да се опитаме да се върнем в мача, както и го направихме. Поздравявам играчите си за това“.

„Ние се борим да играем добър футбол във всеки мач, да радваме феновете и да се изграждаме стъпка по стъпка като отбор. Искаме да надградим това, което правихме през миналата година и се надявам да сме доволни като отбор в края на сезона, завърши Янев.