Pantotko, киче е коса късо подстриган отпред и отстрани и оставена дълга отзад. А кече е вид шапка.
Истината е, че дойде време да избират за пред УЕФА дали са фалиралото ЦСКА или са си Литекс!!! Ако приемат първото ще трябва да плащат задълженията им!!! И айде ЧАО!!! Пък вие си вервайте!!!
За какво да ги купуват като скоро ще ги припознаят и ще им излязат без пари!!!
Още преди месец написах, че сценарият е от 2016г., само имената на отборите са сменени!!!
@Радо, има закони и правила, които за да си в цивилизована страна трябва да се спазват!!! Няма значение колко клуба ще създадат на мястото на фалиралият и няма значение кой от тях ще бъде харесван от феновете!!! Има си правила, които трябва да се спазят!!!
@IbreObre , много добре казано, но много грешиш за УЕФА!!! На УЕФА им прави впечатление и затова там официално ЦСКА-София се води наследник на Литекс!!! Това е по документи представени лично от ръководството на отбора!!! Истинското ЦСКА отдавна го няма!!! Аз лично му бях фен до края!!!
@didami84 ,
Прав си!!! Но на Лудогорец, както и на Литекс им липсва фенска маса!!!
Хубава работа, ама българска!!! По целият цивилизован свят има правила, които се спазват, само ние се българиним!!! Има ли вписана неустойка в договора, тя се изпълнява!!!
В момента гледате нов сериал със стар, от 2016г., сценарий!!! Към последните серии от Левски ще обявят фалит и ще се припознаят с някой, може би Лудогорец!!! И както всяка сапунка ще завършат с щастлива сватба!!!
А нали никой не е забравил за кой отбор се представят официално собствениците на ЦСКА-София пред УЕФА??? Всички спорове са излишни!!!
Само си чешете езиците!!! Преди 4г. същото театро беше и с ЦСКА преди да фалира!!! Бъдете готови за "изненадващото" при познаване с Лудогорец!!!!
Преди няколко дни написах--двата ЦСКА се обединяват след някакъв скалъпен цирк и бла-бла-бла обяснения, а Лудогорец при познава Левски
Тоз празноглав тиквеник казва, че Септември бил безсмислен отбор!!! Абе Люляк ти знаеш ли колко звезди е създал този клуб???
Ivaannnnn, Още ли не си разбрал??? Сагата е следната: ЦСКА 1948 и Припознатото тире се обединяват в името на нещо бла-бла-бла, в което феновете да се навият да повярват!!! А Левски след като фалира, е припознат от Лудогорец и всички яли пили и се веселили!!!
А Левски ко ши почерпи за ЧРД???
Тоз тюфлек Тити използва силни думи за да прокара глупостите си!!! Ма само ще попитам истински ли са косите на Апостола в музея, щото никой още не знае къде е гробът му???
Скъпи, PAAZO,
За НАП не се притеснявай!!! Ако Левски фалира НАП първи ще си прибере задълженията при разпродажбата на активите на клуба!!! И пак не се притеснявай от фалита, защото по познат и отработен вече сценарий клубът ще бъде припознат може би от лудогорец или някой друг!!!
Споко бе!!! Нас ни припозна Литекс, а тях ще припознае Лудогорец!!!
На конференцията ръководството ще погледне феновете си в очите и най-искренно ще им обясни защо зад границите на България твърдят, че са Литекс!!!
Хахаха.... Тези журналисти май скоро не са гледали мачове на националите...Извадете си главите от задни..те и спрете с фантастиката!!!
Кат прочетох "изригна мощно" си помислих, че нещо се е издрайфал, пък то-нищо не казал!!!
@exsix Нямам спомен той да е водил Литекс!!!
Ми то както се върти колелото в този отбор, трябва да очакваме Любо Пенев да отработи някой и друг месец!!!
Показателен за криворазбраната цивилизация в България е един факт при смените!!! За Англия влиза като резерва 20 годишно момче от Челси с 6 гола до момента и твърд титуляр!!! Веднага след него за България влиза момче от Щурм Грац, който от няколко месеца не е помирисвал терен!!! Да не говорим за Бодуров и т.н.!!!
Не че нещо, но журналистите трябва да са актуални и неутрални и затова правилно да изписват имената на отборите!!! Останалото е г.зоблизане!!!
Правилното изписване е ЦСКА-София!!! Нямат никакъв шанс с/у Зоря!!!
Само Революция може да изрине тез л..на от обора наречен БФС!!!
Хахаха... То и в кучешки години да ги смяташ пак 2,5 години не се равняват на 71.
@mudyr , И как точно ги купи??? ами пасивите??? Когато купиш нещо с дългове, ти автоматично се наемаш с погасяването им!!! Те няма да се изпарят или самозабравят!!! Виж в УЕФА ЦСКА-София на кой е приемник!!! Данните са от ръководството!!!
@YanXantos , Това за феновете е голяма глупост!!! При фалити на клубове си има закони, които трябва да се спазват!!!Ако всички фенове на ЦСКА-София вземат шалчета на Ливърпул и скандират това име отборът вече Ливърпул ли ще се казва???
  • 1