Официалният собственик на Левски - Георги Попов, заяви че е разговарял с Наско Сираков, който е изразил готовност да поеме отговорността за собствеността на "сините". 

Lap.bg
17 снимки

В сряда стана ясно, че Попов е джиросал акциите на Левски на премиера Бойко Борисов. Книжата бяха занесени до Министерски съвет от Сашо Диков. Борисов отказа да приеме документите, които след това бяха предадени на изпълнителния директор на "сините" Павел Колев. 

"Проведох личен разговор по телефона с господин Наско Сираков, който изяви желание в общата ни цел за спасение на клуба, да поеме акциите от господин Борисов. И със съдействието на Павел Колев да продължат в борбата за спасяване на любимия ни клуб. Благодаря на феновете за всичките им усилия и за това, което правят в този тежък момент за клуба. Ние няма как да помагаме, тъй като всичките ни сметки са запорирани", заяви Попов пред бтв.

БГНЕС, Lap.bg
24 снимки

"Мен ме интересува бъдещето на Левски. Застанах на Общото събрание с лицето си, с обещанието пред синята общност да сме хората, които ще извадим Левски от дъното, след всички тези натрупани дългове. Левски беше на дъното в момента, в който аз застанах пред феновете, поемайки акциите. Клубът имаше 32 милиона дългове, включително най-тежките към НАП", завърши мажоритарният акционер в Левски.