Не съм привърженик на нито един от двата отбора, но това е практика при вас.Горе-долу кои бяхте вие,че определяте кой какво заслужава и кой,не?
Не знам колко е звяр,но...смятам,че работата на коментатора е да коментира играта в мача,а не да изразява пристрастия към даден отбор.Кой какво заслужавал и кой не.Много,много грозно звучи.
Този друг фронт сме ние феновете.Винаги сме били повече и винаги ще бъдем.Пловдив е Жълто-черен.Само Ботев!
Хайде говеда,отивайте да празнувате незаслужената победа.Не коментирайте тук,че пишете само глупости.
Безочливи нагляри сте от Левски.Когато и да ви заплюе човек във физиономията все е късно.Точно така казвам физиономия,защото нямате лица.Пълни боклуци.И съдиите и БФС.
Ти си смешен.Точно ти ли говориш за правила?Гонзоооо.Нагли сте.Срещу вас и Киро Гела трябва да се заведе дело наречено не Наглите 2,а Наглярите.Повръща ми се от вас.
Чернобял,ама друг път 40% за Данчо Христов,или оправданието ви е,че циганите нямат нет и немогат да гласуват😱😱😱
Браво на Даната и на жълто-черния град.Ето от това гласуване трябва да ви стане ясно колко Ботевисти има в Пловдив.Казвам го на вас господа измислени коментаторчета от Диема.Вие сте срам за журналистите в България.Вашите пристрасни коментари са смешни и жалки.Големи разбирачи сте.Поръчкови клоуни.Коментирайте играта,а вашето мнение за футболистите си го запазете за себе си,никой не ви го е искал,ама не трябва да ви слушаме простотиите за този или онзи футболист или треньор,или отбор.Самозабравихте се ми нали и ние гледаме.Може да се опитвате да ни правите на малоумни,обаче не сме.Само БОТЕВ Завинаги.
Румънски циганин мамалигар.Оня Домуса и паметник да му вдигне.Олигофрени нещастни.После защо ги псуваме.На тия и боя им е малко.
Напред Канари...! Вяра,Красота,Борба! И само БОТЕВ-завинаги!!!
Малеее,ужас тихо то ясно се ясно се вижда как онова квазимодо Петричев скочи на човека.Така ли ги обгрижвате с шамари?Ама тоя съвсем ни прави на луди.То и отношението към гостуващите агитки е "обгрижващо" затворени като животни на един км.от игрището.И към народа също,да кръстиш трибуна на името на един румънски циганин,който показа средни пръсти на цяла България,е това е много умно.Е господин Гел,няма начин да не ви "обичаме".
Благодаря! И ние ще сме на стадиона без да ни призовават измислени медии.Ботев напред с Вяра,Красота,Борба.Напук на съдиите.
Незнам вече коя институция трябва да се сезира.Вие имислени "спортни" журналисти",които не познавате футболистите и говорите пълни глупости в коме тарите си по време на мач.Обаче не ми е ясно как имате наглостта да ни правите съвсем на луди,като ние все гледаме за разлика от вас кой кого напсува.То е очевадно,че сте подлизурковци,но поне си стойте галошите и не правете народа на олигофрени.
Първо,ако е удобно вашите коментатори да научат имената на футболистите, кой в кой отбор играе и на какъв пост и да коментират безпристрастно,защото вече даже не е смешно,а е дразнещо и изнервящо.Скъпо платени "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ" жалки сте с с това подмазване и невежество.Аз простичкия фен съм възмутена жалко,че нищо не мога да променя.Остава ми само огорчението и удоволствието да отида на стадиона,където не ви слушам простотиите и мога спокойно да викам по продажните съдии.Дано не изстриете коментара ми.