Един от новите асове на Цървена звезда Луис Ибанес очаква тежки мачове с Лудогорец в Шампионската лига, но е оптимист за тях. Разбира се, за да се срещнат в третия квалификационен кръг, те трябва да отстранят настоящите си съперници, съответно малтийския Ла Валета и черногорския Младост Подгорица. 

Според аржентинеца, който вече е играл срещу разградчани с екипа на Динамо Загреб, "звездашите" имат три големи оръжия, с които могат да се противопоставят на българския първенец. И едно от тях е фанатичната подкрепа от трибуните. 

"Лудогорец е много тежък съперник, има 7-8 футболисти, които в последните години постоянно играят заедно. Познавам половината им отбор още от мачовете с Динамо. Отделно от това собственикът им е много богат и дава умопомрачителни заплати."

"Но пък ние имаме три големи коза, с които да ги победим. Първият е, че сме гладни за успех, играем със сърцата си за този отбор и ще дадем много повече от 100% от възможностите си, за да победим."

"Вторият е, че ние имаме публика, а Лудогорец няма никаква. На стадиона им все едно си на театър. Има хора, но те си мълчат и пляскат. Когато феновете ни дойдат в Разград, ние ще играем все едно сме си в Белград."

"И трето - Лудогорец играе като нас, атакуващо и атрактивно. Обичам да се съревновавам с такива тимове и при такъв стил на игра си имаме нашите огромни шансове", сподели Ибанес пред изданието "Новости".