Сагата от изминалата боксова галавечер в зала „Хангара” в Коста Меса, Калифорния, продължава с пълна пара. За съжаление обаче драмата не е боксова, а бе предизвикана от американска репортерка, която бе целуната от българския боксьор Кубрат Пулев след триумфа му над Богдан Дину.

Братът на Кобрата – Тервел, продължи с подкрепата и яростната защита към по-големия си брат, като зададе риторично въпрос във Фейсбук, отправен към Джени Суши. Там той попита дали ако една жена е сексуално пресилена, насилена или застрашена по някакъв начин, от някой в компанията, дали тогава точно ще седи в скута на различни мъже. Тервел публикува и снимка, която е явно след боя на двамата братя в Коста Меса, на която Суши е направила снимка на себе си, в компанията на Тервел Пулев и двама здрави и едри господа. Вляво от госпожицата стои и гологлав мъж, който образ обаче е замъглен. На фотоса присъства също така и друга дама, която внимателно си гледа в телефона.

Репортерката от медия в Лас Вегас назначи адвокат Глория Олред, като дамата на достолепна възраст, е една от най-върлите защитнички по темата за правата на жените в САЩ.

Публикуваме писанието на Тервел Пулев във Facebook без редакторска намеса:

"Ако една жена е сексуално пресирана, насилена или застрашена по някакъв начин, от някой в компанията, вероятно не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на различните мъже на въпросната компания."