Голямата новина на вчерашния ден е, че репортерката, която Кубрат Пулев целуна, Джени Суши, си е наела адвокат, който да защитава интересите ѝ в казуса с българина. ​

Това се случва въпреки изявленията на Кобрата, който при пристигането си в България разкри, че Джени е празнувала с тях до 5 часа сутринта победата му, както и, че се е целувала с още двама души. Освен това пък правила разни неща в тоалетните, които боксьорът не разкри какви точно са. ​

Адвокатът на Джени поиска да се проведе пълно разследване на случая, като докато тече работата на службите в САЩ Кубрат Пулев е с отнет състезателен лиценз за щата Калифорния.

Но по-интересното тук е кой е адвокатът на Джени? Това е Глория Олред. А срещу нея на хората на Пулев няма да им е никак лесно. ​

Защо? Олред е 77-годишна, лидерка на движение за равноправие на жените в САЩ, пише VBOX7. ​

Към момента състоянието ѝ се оценява на 20 милиона долара.

Завършила е право в университета в Пенсилвания, като получава още куп квалификации от университети в Ню Йорк.

Олред има един куп успешни дела зад гърба си. Така например през 2002 г., след като Майкъл Джексън провесва сина си през балкона на хотела си в Берлин, тя поставя на дневен ред адекватната грижа за децата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You must always be ready to fight for what is right. What will you do to work for equality? 🥊🥊

A post shared by Gloria Allred (@gloria.allred) on

Също така защитава интересите на младо момче, което през 1993 г. обвинява Джексън в сексуален тормоз. ​

Сред по-скорошните популярни случаи, с които се занимава, са обвиненията срещу голф легендата Тайгър Уудс, когато представлява порноактрисата Джослин Джеймс.

Освен това води дела срещу Роман Полански. Клиентката ѝ Шарлот Люис обвини световноизвестния режисьор в сексуален тормоз. 

И още: Олред е съдила хора като Арнолд Шварценегер, Саша Барън Коен и Доди ал Файед. Представляваше 33 жени в дело срещу Бил Козби.