Американската репортерка Джени Суши, която съди Кубрат Пулев за 600 хил. долара заради целувката му по устата ѝ след мача с Богдан Дину на 24 март, може би всъщност си е вкарала автогол с това дело. Според американски подкаст, спортистите вече полека-лека ще започнат да я отбягват за интервюта. 

Суши е известна с провокативния си стил на правене на интервюта, при който не спазва дистанция и навлиза в личното пространство на интервюирания по време на разговора им. Те обаче все повече започнали да се притесняват тя да не заведе евентуално дело и срещу тях с оглед случая с Кобрата. 

А какво ще се случи с иска ѝ срещу българина, ще се разбере съвсем скоро. Изслушването пред Атлетическата комисия на Калифорния е на 14 май. Тогава трябва да стане ясно и дали ще се възстанови лицензът на родния боксьор на територията на щата. 

Суши нае маститата адвокатка Глория Олред и съди Пулев за сексуално посегателство за целувката след мача с Дину. Претенциите ѝ са за 600 хил. долара, а хонорарът на българина от мача с румънеца беше 250 хил. долара. Тя обаче може да се наложи да смени попрището след това дело.