Флойд Мейуедтр-младши води юридическа война с бившата си приятелка Шантел Джаксън от години, а последният изстрел бе изстрелян от непобедената боксова легенда.

Мейуедър е завел дело срещи Джаксън, като твърди, че актрисата е откраднала неназована сума пари от него, докато двамата са имали връзка. Мейуедър твърди, че Джаксън е взела пари от къщата му без негово разрешение и е имала достъп до сметките му.

Адвокатите на Мейуедър твърдят, че Флойд не е разбрал за предполагаемата кражба, докато един ден негови приятел не му казал, че Джаксън се хвалела с тези си действия.

Мейуедър заяви, че е имал доверие на Джаксън заради начина, по който тя го е защитава публично, когато е бил критикуван най-много.

"В резултат на това доверие Мейуедър, който има завършен само осми клас, не е извършвал одит и не е проверявал паричните си средства, нито е правил отчет на кредитните си карти", се казва в документите по делото.

Джаксън пък има заведено дело срещу Флойд Мейуедър от 2014-та година, обвинявайки го, че я е заплашвал с пистолет и я е нападал многократно, но този случай все още не е решен.