Завръщането на ирландската съперзвезда Конър Макгрегър в света на смесените бойни изкуства най-вероятно ще се случи в Лас Вегас. Това заяви самият той пред репортери в Ню Йорк.

"Ще видим какво ще се случи. Бих искал отново да се бия в "Медисън Скуеър Гардън", но за сега вярвам, че завръщането ми ще бъде в Лас Вегас", коментира той.

Това поставя събитието UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври, на върха в списъка. Дръга възможност е събитието UFC 232, което ще се проведе на 29-ти декември. И двете галавечери за насрочени за "Ти-Мобайл Арена" в Лас Вегас.

Макгрегър не пожела на отговори на въпроса дали негов опонент ще бъде настоящия шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов, но за сега това остава най-вероятната опция. 

Ирландеца никога не е губил своята титла в Октагона на UFC. Неговият колан бе отнет, след като не пожела да го защити нито веднъж, откакто го спечели през ноември 2016-та година след победа с нокаут над Еди Алварес. Нурмагомедов от своя страна спечели титлата след категорична победа чрез съдийско решение над Ал Якуинта в UFC 223 през април тази година.

Във видеото Макгрегър също заяви, че "настоява" да се завърне в клетката преди края на 2018-та година и че потенциална сделка за това е "много близо".

"За сега няма нищо официално, но сме много близо", коментира той.