Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов  призна, че има напрежение върху него преди голямата битка. Звездата ще се бие срещу временния шампион Дъстин Порие в главната битка на UFC 242 в Абу Даби този уикенд. За първи път от много години Хабиб ще се бие пред очите на баща си Хабиб Нурмагомедов старши, който заедно с Хавиер Мендес ще наблюдава срещата от неговия ъгъл.

Абдулманап е изпуснал много от битките на сина си, защото има проблеми с визата за САЩ. Сега обаче всичко е уредено и Хабиб е притеснен да не загуби пред очите на баща си.

"Битката е много важна за мен. Семейството, баща ми ще бъдат в моя ъгъл. Вълнувам се заради това. Чувствам вълнението и на баща ми. Вечерта ще бъде много, много добра за нас. Баща ми и Мендес ще бъдат в моя ъгъл и с тези двамата  до мен, трябва да победя. Това е много важно", заяви дагестанецът. 

"Разбира се, че има напрежение, ще излъжа, ако кажа, че няма. Изпитвам положителни емоции, но в същото време и напрежение. Баща ми винаги ми дава положителна енергия. Ще видим какво ще стане. Не искам да разстройвам баща ми, който за първи път ще бъде в моя ъгъл", каза Хабиб. /mma.bg