ММА боецът Бен Аскрен не вярва, че бившият двоен шампион Конър Макгрегър би могъл да спечели отново титла в UFC. Ирландецът стана първият боец в историята на UFC, който държи две титли в различни категории едновременно. Това се случи през 2016 година, когато той нокаутира Еди Алварес и спечели титлата в лека категория.

Макгрегър отказа да защитава титлите си и те му бяха отнети, а миналата година той загуби от Хабиб Нурмагомедов и така и не успя да си върне титлата в лека категория. Ирландецът няма победа от 3 години и Аскрен, който е бивш шампион на две различни организации, смята, че най-добрите дни на Макгрегър са в историята.

"Нека бъдем сериозни. Макгрегър направи прекалено много пари, за да има желание да тренира на високо ниво. Той няма да стане по-млад и дните му като шампион са в славните дни от миналото."

"Съветвам го да бъде по-мил с възрастните хора и да се бие с Порие, защото едва ли иска Хабиб да го смаже отново. Той го би цели 18 минути и всеки път, в който се изправи срещу Нурмагомедов, го очаква същото", заяви Аскрен.