Тони Макгрегър, баща на бившия шампион на UFC в две теглови категории Конър Макгрегър, си позволи да даде много дръзка прогноза за предстоящата среща на сина му с шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов.

В интерес на истината не трябва да бъдем толкова изненадани от прогнозата и начина на изказване на Макгрегър-старши, все пак кръвта вода не става...

"Хабиб е бавен, тромав и предсказуем. В неговия арсенал от умения няма нещо, от което Конър трябва да се страхува. Синът ми е във формата на живота си - физически. Неговата мощ е изключителна. Когато удари Хабиб, той дори няма да види удара, защото е твърде бавен", заяви Макгрегър-старши.

"Конор е силен, бърз и точен, а Хабиб няма да има с какво да му се противостои. Той няма нищо. Всичко ще свърши в първия рунд – не се съмнявам в това. Хабиб няма шанс да доживее до втория рунд. Конър ще му счупи черепа и всичко ще свърши", продължи с дръзките прогнози ирландеца.

"Хабиб е аматьор. Дори не разбирам как стигна до това ниво. Той е аматьор, който се бие с аматьори, така че Конър ще го изпрати обратно в аматьорската дивизия. Не разбирам как изобщо той стигна до двубой с Конър. Битка ще приключи с нокаут в първия рунд", завърши Макгрегър-старши.

Очакваният с нетърпение двубой между двамата топ бойци в лека категория на UFC ще се проведе на 6-ти октомври в "Ти Мобайл Арена" в Лас Вегас и ще оглави събитието UFC 229.

Ето и всички двубой от основната бойна карта за вечерта:

Хабиб Нурмагомедов (26-0) - Conor McGregor (21-3) - за титлата в лека категория

Тони Фъргюсън (25-3) - Антъни Петис (21-7) - лека категория

Овинс Сейнт Прю (22-11) - Доминик Рейес (9-0) - полутежка категория

Дерик Люис (20-5) - Александър Волков (29-6) - тежка категория

Мишел Уатерсън (15-6) - Фелис Хериг (14-7) - категория сламка