Красивият посланик на Мондиала в Русия Виктория Лопирева работи още по-активно в последните дни преди Световното в родината ѝ. Хубавицата не се спира в опитите си да популяризира максимално предстоящи шампионат, а междувременно и страната си.

Лопирева даде специално интервю пред WWD, където говори за живота си в последната година и половина и за стремежите, които има.

„Аз съм гражданин с куфари. Можете ли да си представите? Москва, Мароко, Ню Йорк, Рио, Буенос Айрес, Судан, Дубай, Шанхай, Бейрут – всички ми казват, че живия в самолета“, разказва Лопирева за последните близо 18 месеца от живота си.

„Аз просто искам да популяризирам страната си по света. Политиката си е политика, сега говорим за футбол. Това страст“, добавя Лопирева, която отхвърля и всяка форма на дискриминация:

„Ние всички сме равни, ние сме хора. Да, говорим различни езици, живеем в различни страни, с различни граници, понякога сме разделени от океани, но сърцата ни бият по един и същ начин. По един и същ начин преживяваме и щастието и тъгата“, казва още Виктория.

Световното започва на 14 юни и ще продължи до 15 юли.