Новият ден, предлага нови предизвикателства в играта Познай резултата. Време за още емоции на Мондиал 2018, а Gong.bg е вашето място! Освен добро настроение с готовност раздаваме и награди. Как ли? Много просто – чрез нашата игра Познай резултата, посветена на Световното първенство.

От името ѝ става ясно какво се очаква от вас – всеки ден дайте своите прогнози как ще завършват двубоите по терените в Русия и можете да спечелите някои от нашите чудесни награди.

Дания и Австралия се изправят един срещу друг от 15 часа в мач от група „С“. Датчаните постигнаха успех в първия си мач на Мондиал 2018, но „кенгуратата“ се намират в много деликатно положение и се нуждаят от победа, за да съхранят шансовете си на Световното първенство. В другия мач от групата, от 18 часа един срещу друг се изправят Франция и Перу. От 21 часа е най-завързаният мач за деня, в който ще вземат участие Аржентина и Хърватия.

За да участваш в „Познай резултата” трябва да дадеш своята прогноза предварително, най-късно до 10 минути преди началния час на съответния мач. Колкото повече точни резултата регистрираш в хода на деня, толкова по-голям шанс имаш да се окажеш сред двамата късметлии, които ще получат оригинална топка от Бундеслигата и бутилка водка. Наградите са предоставени с любезното съдействие на Savoy.

Дори и да се разминете с дневните „отличия”, само една-едничка вярна прогноза в хода на целия Мондиал ви включва с равни шансове в жребия за голямата награда – екскурзия до Словения за гостуването на родния национален отбор по футбол срещу словенските национали в новосформираната Лига на нациите.

Играй и печели с Познай резултата!