С богата програма, интересни рубрики, актуални събеседници, новини, анализи и репортажи от днес, 11 юни, в ефира на DIEMA SPORT стартира предаването „Новините от Мондиала“, посветено на Световното първенство по футбол в Русия.

Зрителите ще могат да проследят вестите от най-значимото събитие в света на футбола това лято, като традиционните часове на излъчване ще са 20.00 ч. или 23.00 ч., спрямо програмата на предстоящите двубои.

Водещи на предаването ще бъдат Петър Виденов, Борислав Борисов, Илия Атанасов и Димитър Танев, които ежедневно ще запознават зрителите с актуална информация за най-значимото събитие в света на футбола това лято. „Новините от Мондиала“ ще включва коментари и прогнози на български и чуждестранни футболисти, информация за отборите, отзиви от фенове и звезди, както и още много интересни рубрики.

В пилотния епизод на предаването, който ще бъде излъчен тази вечер от 20.00 ч., зрителите ще могат да видят представяне на отборите в първите три групи на Световното и любопитна информация от първенството. С коментар и прогнози в „Новините от Мондиала“ ще чуем треньорът на Славия и бивш национал Златомир Загорчич, както и помощник-треньора на отбора Радостин Станев.

Гледайте всяка вечер по DIEMA SPORT „Новините от Мондиала“ с преглед на най-интересното от Световното първенство по футбол в Русия.