Ако се смятате за големи футболни познавачи, ако Царят на спортовете ви е в кръвта, ако обичате да залагате на точни резултати – Gong.bg е вашата територия.

Включете се в играта ни „Познай резултата“. Отгатнете точно как ще завършат срещите на Световното от днешния състезателен ден и имате шанса да грабнете нашите награди. Бутилка водна или оригинална топка от Бундеслигата очакват всеки ден двама майстори, чиито имена се определят чрез специален жребий. Единственото условие, за да бъдат включени в него, е да са дали точна прогноза за резултата до 10 минути преди началото на съответния двубой.

Играйте с нас, защото това далеч не е всичко! Колкото повече познавате, толкова по-голям е шансът ви и за голямата награда - екскурзия до Словения за гостуването на родния национален отбор по футбол срещу словенските национали в новосформираната Лига на нациите.

Всички награди са осигурени със съдействието на Savoy.

Мачовете от програмата за 28 юни на Мондиала са: Япония – Полша и Сенегал – Колумбия от 17.00 часа, а от 21.00 часа са битките между Англия – Белгия и Панама – Тунис.

ДАЙ ПРОГНОЗИТЕ СИ ТУК!