Българска Асоциация Мини Футбол и партньори организират най-голямата фен зона в историята, където феновете на футбола могат да гледат мачовете от Световното първенство на огромен LED екран с размери 8x4 метра. Входът разбира се е безплатен и освен гледането на мачовете, посетителите могат да се насладят на бар в Средиземноморски тип и засуканите специалитети на легендата на сръбската скарата майстор Миро, игри, музика и забавления за малки и големи.

Футбол от световна класа и колоездене вървят рък за ръка в сърцето на "Борисовата градина". Основна част от нашата инициатива е пълно възстановяване на столичния Колодрум, за това всеки 10 % от всяка поръчка отиват във фонд за неговото реновиране, на място може да намерите и кутия за дарения. Вярваме, че заедно ще превърнем това страхотно място в зона за спорт и забавление за всички жители на столицата.

Мероприятието е подкрепено от спортната общественост на България, както и дипломатиченсите мисии на участващите държави. Чести гости са бивши и настоящи футболни величия, както и известни личности.

Вчера старът на първенството бе даден с шумна победа на домакините над Саудитска Арабия, а днес Португалия и Испания влизат в битка за доминант на Иберийския полуостров.

Станете част от приключението Russia World Cup 2018 и посетет столичния Колодрум.