Руските режисьори на мача между домакините на първенството и Египет не спираха да показват една руса красавица на трибуните. В рамките на пет минути, камерите я уловиха неколкократно, а през целия мач имаше кадри с нейната радост. 

Впоследствие феновете я разкриха като порнозвездата Наталия Немчинова, а славата ѝ избухна мигновено. Блондинката се оказа, че има страхотен бизнеснюх и веднага обогати значително банковата си сметка след този случаен момент на слава. 

Руската порнозвезда Наталия Немчинова

източник: Gulliver/Getty Images

Тя веднага се превърна в интернет-сензация и побърза да се възползва. Красавицата вече е заснела две предизвикателни голи фотосесии за водещи мъжки списания, от които в сметките ѝ са влезли петцифрени хонорари в евро. 

Освен това, продуцентите на порнофилми са засилили многократно интереса си към нея и не спират да ѝ правят предложения да се снима в продукциите им. Така само за седмица ангажиментите ѝ са се увеличили в пъти. 

Така само зараи няколко кадъра по телевизията, шумът който се създаде около Немчинова, ѝ помогна да обогати състоянието си с няколко десетки хиляди евро. А не изглежда интересът към нея да намалява.