Нигерия има невероятния шанс да стане първият африкански отбор, спечелил световната титла! И това ще стане срещу скромната сума от 2000 евро и благодарение на... горещи молитви. 

Тази бизнесидея на века разкри в национален ефир пред стотици милиони нигерийци местният пастор Томи Иса Аика. Той се е самопровъзгласил за месия и е категоричен, че може да измоли от небесата световната титла за родината си. 

Единствено му трябвали въпросните 2000 евро, за да се снабди с "необходимите за целта спиритуални предмети". Иначе останалата част от молитвата му щяла да бъде безплатна, подарък от него за всенародната радост. Просто му трябвало само вложението за "материалите". 

Думите му дойдоха само минути след победата над Исландия, благодарение на която "суперорлите" имат шанс да се класират на 1/8-финал. Пасторът твърди още, че първата загуба на нигерийците от Хърватия е била наказание свише за назначението на бял треньор начело на тима, но той можел да обърне негативната енергия във Вселената за националния отбор на Нигерия.