Тайната, зад която се крие успеха на Франция стана обществено достояние. Фоторепортери щракнаха Адил Рами, който е пуснал ефирен мустак, който да донесе успех на „петлите” на Мондиал 2018, а преди всеки мач голямата звезда на Франция – Антоан Гризман си „играе” с лицевото окосмяване на защитника.

Всичко започва, когато Антоан Гризман започва да докосва мустака на Рами още в груповата фаза. Франция продължи, като победител в група С, а Рами остави своята придобивка на лицето и след това.

Гризман бе уловен да докосва Рами по време на разгрявката преди четвъртфинала с Уругвай в Нижний Новгород миналата седмица. Франция премина през „ла селесте” с комфортното 2:0.

В тунела на стадиона в Санкт Петербург, по време на полуфинала с Белгия, нападателят на Атлетико Мадрид отново повтори ритуала.

Защитникът на Марсилия Адил Рами, който е обвързан със сексбомбата Памела Андерсън не се е появявал с екипа на „петлите” на Мондиал 2018, но русокосата красавица го подкрепя горещо от трибуните, въпреки липсата на игрови минути на любимия.