Поредният ден от Световното първенство в Русия предоставя отлична възможност на най-добрите познавачи да се включат в играта  Познай резултата.

Четирите мача са с непредизвестен край и изключително голяма интрига. Все още нищо не е решено нито в група „E“, нито в група “F”.

От 17 часа започват мачовете първо в група “F”. Мексико постигна две победи до този момент на първенството, но ацтеките все още не са се класирали за осминафиналната фаза. Победата им срещу Германия може да няма никаква цена, ако в крайна сметка Чичарито и компания отпаднат още в групата. За това Мексико ще излезе да спечели поне точка срещу Швеция, който обаче го устройва само победа. Германия също няма право на повече издънки и ще преследва задължителна победа срещу Южна Корея.

От 21 часа Бразилия се изправя срещу Сърбия. Селесао се нуждае от трите точки, ако иска да спечели групата. В същото време само победа устройва сърбите, но таква ще изхвърли Неймар и звездната бразилска селекция от Мондиал 2018. В другия мач от групата Швейцария излиза срещу вече отпадналия тим на Коста Рика.

Играй с нас! Колкото повече познаваш, толкова по-голям е шансът ти и за голямата награда - екскурзия до Словения за гостуването на родния национален отбор по футбол срещу словенските национали в новосформираната Лига на нациите.

Играй и печели с „Познай резулата”!