Броени дни ни делят от старта на Мондиал 2018. Светът мисли за шампионата в Русия, но отборите в България вече се работи здраво за новия сезон. От Славия изразиха мнението си за предстоящия шампионат.

„Форумът се очаква с огромен ентусиазъм в Русия. Вложиха се много средства в инфраструктурата. Надявам се Бразилия да спечели – те са моят фаворит на турнира", сподели треньорът на вратарите на Славия Радостин Станев.

"Германия е най-големият опонент на Бразилия, както и Аржентина. Моят любим вратар е Мануел Нойер. Той е много класен вратар, както и Давид де Хеа. Най-желаният финал за мен е Бразилия - Аржентина”, завърши Станев.

„Много е трудно да прогнозираме. Франция, Бразилия и Германия са фаворитите според мен. Те са винаги на върха на световния футбол. Сергей Милинкович-Савич бе голям талант още във Войводина, по време на моя престой там. Той изигра една година при мъжете, а после отиде в Белгия. След това замина за Лацио, а това, което се пише за бъдещия му трансфер е много хубаво. Дано излезем от групите и да направим някоя изненада. Финалът според мен ще е Германия и Франция”, заяви сръбският треньор на Славия Златомир Загорчич.

"Фаворитът ми е Франция. На всеки пост имат по трима добри футболисти. Селекционерът Дидие Дешан има голям избор. Кристиано и Меси са топфутболисти. Хари Кейн ми харесва, като нападател, и може да е в борбата за Златната обувка, стига Англия да стигне по-напред. Според мен финалът е Франция – Бразилия”, завърши голмайсторът на Славия Ивайло Димитров.