Бранителят на Лестър Сити Хари Магуайър показа мили спомени за него в "Insagram" как преди две години е наблюдявал националния отбор на Англия на Европейското първенство във Франция, а сега има шанса да е част от селекцията на Гарет Саутгейт. Бившият защитник на Хъл Сити смята, че отборът има своите шансове в идната кампания.

"Това е първото Световно, което очакванията към нас не са толкова високи. Няма да чуем - "Стигни финала и спечели надпреварата". Хората просто искат да видят как ще се представим. Ние не желаем, обаче, да отидем в Русия и да предложим скучна игра и слабо представяне. Даже напротив. Искаме да накараме феновете да се чувстват горди и всеки работи много върху това", каза Магуайър.

"Гарет Саутгейт ни помага много да се сближим. Държи много на тази химия в отбора. Всички съотборници сме много задружни и си помагаме във всичко. Иска да бъдем сплотена група, която да постига заедно целите си. Имаме група в "WhatsApp" и дори там говорим и си пишем много".

"Световното е наистина вълнуващо. Бразилия може би са фаворити, но не можем да забравим Германия, които имат невероятен опит в подобни надпревари. Франция също са топ фаворит", добави Хари Магуайър.