Старши треньорът на Мексико Хуан Карлос Осорио е доволен от представянето на отбора на Мондиал 2018 досега. Латиноамериканците постигнаха две победи след 1:0 над световния шампион Германия и 2:1 днес над Република Корея.

"Представяме се много добре на това Световно първенство. Направихме два хубави двубоя. След победата срещу Германия имаше голямо внимание към нас и много похвали. Често се случва след такъв мач, когато след това се срещнеш с малко по-слаб съперник, да има отпускане и да играта ти да не се получи. Радвам се, че ние  не позволихме на еуфорията от успеха над Германия да ни повлияе", сподели Осорио. 

"Започнахме много добре мача, вкарахме два гола и смятам, че победата ни е заслужена. Доволни сме. За съжаление имаше и някои грешки, които се надявам да изчистим. Не смятам, че ги пресирахме добре в някои ситуации, дадохме им възможности, както в момента при попадението им. Това не ми хареса", добави селекционерът на Мексико. 

"Все пак Република Корея е доста добър отбор. Вярвам, че имат отлично бъдеще. Те се бориха и могат да бъдат горди от показаното срещу нас. Но ние имахме подробна информация за тях и бяхме подготвили три варианта за игра в зависимост от това в коя част от терена ще оперира Хьон-Мин Сон, защото той е страхотен играч.  Сега вече мислим за третия мач, защото още нищо не е решено. Следващата среща ще бъде изключително важна", каза още Хуан Карлос Осорио.