Бразилия ще покаже пълната си офанзивна мощ в последната контрола преди световното първенство, след като Неймар, Вилян, Филипе Коутиньо и Габриел Жезуш получиха титулярни места срещу Австрия. Нападателният квартет ще изиграе първия си мач на стадион "Ернст Хапел". Мнозина смятат, че това е перфектната нападателна линия за световното първенство, но четиримата имат едва 60 минути заедно, разделени в три мача. 

Тите пък не обеща, че този състав ще бъде титулярен на световните финали. 

"Не мога да кажа, че това ще бъдат стартовите 11 за световната купа. Мачът срещу Австрия и представянето на отделните играчи ще определят това", каза националният селекционер преди контролата. 

Неймар, който е най-скъпият футболист в света, ще започне за първи път мач от 25-и февруари насам, когато получи контузия. 26-годишният нападател се завърна на терена едва миналата неделя и вкара гол за победата над Хърватия, но го направи като резерва. 

"Следим внимателно неговия прогрес в тренировките и мачовете. Казах му да не избягва единоборствата и да тренира усилено, защото само така може да върне ритъма си на игра", добави Тите.