Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли обяви, че единственият недосегаем в неговия състав е голямата звезда на отбора Лионел Меси.

„Ако Аржентина не се бе класирал за световното първенство в Русия, щеше да бъде много тежко, все едно да изпаднеш една дивизия по-надолу“, коментира Сампаоли.

„Сега задълженията ни вече са съвсем по-различни. Предстои ни много сериозна работа до началото на Световното първенство в Русия“, добави селекционерът на Аржентина.

„Единственият недосегаем в моя състав е Меси. Нито един друг футболист не може да се чувства сигурен за мястото си в моя тим. Има много фактори, които предстоят да бъдат анализирани преди да обявим имената на играчите, които ще вземат участие на Мондиала. Никой не си ни представя без Лионел. Вратата е широко отворена за Гонсало Игуаин. Планирам да му изпратя повиквателна за предстоящите ни две контроли през февруари. Мауро Икарди не се възползва от своите шансове, които получи по време на квалификациите и не успя да вкара голове“, каза още Хорхе Сампаоли.