Седмият ден от Световното първенство по футбол през 2018-а вече е в историята, а в Gong.bg не сме забравили своя ангажимент в тази връзка. Дойде редът да обявим поредните двама късметлии от нашата игра „Познай резултата”, които ще се радват на наградите, които раздаваме ежедневно.

Ако можем да опишем накратко мачовете от 20 юни, може би е най-удачно да се спрем на „футболен минимализъм”. Три победи и трите с по 1:0. В ранния следобед тенденцията стартира с мъчната победа на Португалия над Мароко, където Кристиано Роналдо заби четвъртия си гол в турнира и продължава да води при голмайсторите. Последва не по-малко изстрадан успех за Уругвай над тоталния аутсайдер в група А Саудитска Арабия. Вечерта приключи с изключително напечения дуел между Испания  и Иран, в който европейците имаха късмет изчистената от защитата на иранците топка да улучи право Диего Коста и да влети в мрежата.

И двамата ни победители за деня познаха без грешка крайния изход и на трите мача. Жребият определи, че оригиналната топка от Бундеслигата отива при Иван Р., докато бутилка водка получава Борислав Я. Наградите са предоставени с любезното съдействие на Savoy. На щастливците – честито!

Всички други, дали поне една вярна прогноза в дните на Мондиала дотук, не унивайте. Дори и да не грабнете някоя от дневните ни награди, оставате с напълно равен шанс в томболата за най-големия приз – екскурзия до Словения за двубоя на родния национален тим по футбол срещу словенските национали от новоучредената Лига на нациите.

Играйте смело с „Познай резултата”!