За разлика от огромната част от българите, котето ВладИмир си поспа добре в понеделник сутрин и се събуди гладно за нови успехи в прогнозите. Буквално! Пухкавият оракул на GONG.BG даде своите предвиждания за последните мачове от Група А и Група В на Световното. 

ВладИмир започна с любимата си Русия и лакомо ѝ предрече успех в мача с Уругвай, което означава, че домакините ще завършат първи в групата си. А в мача без значение определи, че победител ще е Саудитска Арабия, а Египет и Мохамед Салах си тръгват с пълен провал от форума. 

По-шокиращи бяха прогнозите на котарака за втората група, в която предстои развръзката тази вечер. В нея Испания и Португалия са лидерите и им трябват победи съответно над Мароко и Иран, за да си подпечатат визите за 1/8-финалите. 

Но според ВладИмир, двата фаворита ще минат през тежки мъчения, за да стигнат до там. Те все пак ще го сторят, но след като стигнат само до равенства срещу съперниците си. Такава развръзка определено би била изненадваща, но на нашия оракул не му пука, защото така вижда нещата.