Вчерашният натоварен ден от Мондиал 2018 ни въведе във финалния етап от груповата фаза. Крайните класирания в групи А и В вече са известни, а това значи, че имаме първите осминафинали: Уругвай-Португалия и Испания-Русия. Четири мача оформиха двойките в този им вид, а резултатите от тях донесоха награди на двама щастливци, впуснали се през глава със смели прогнози в „Познай резултата”.

В група А Уругвай приземи много болезнено домакините от Русия, като ги разби с 3:0, за да узурпира върха с пълен актив от 9 точки. В другата среща, която се игра по същото време, Саудитска Арабия осъществи страхотен обрат от 0:1 до 2:1 срещу Египет. В група В събитията бяха далеч по-нажежени, тъй като три отбора имаха шанс за първите две места. Португалия едва опази класирането си напред с 1:1 срещу Иран, докато Испания за трети пореден мач демонстрира колебания, стигайки до драматично 2:2 срещу играещия само за честта си тим на Мароко.

И след кратката рекапитулация вече сме длъжни да отдадем заслуженото на майсторите при прогнозите от вчерашния ден. Шапки долу за Филип Ф., който без проблеми закова точните резултати на двете срещи от група Б. По тази причина той ще може да се похвали с оригинална топка на Бундеслигата.

Вторият ни печеливш пък е Любомир Б., който освен точния резултат на Иран-Португалия прогнозира също и победите на Уругвай и Саудитска Арабия (този път не така прецизно). Той получава бутилка водка.

Всички награди в „Познай резултата” са предоставени с любезното съдействие на Savoy.

В това число включваме и големия приз, който ще бъде разигран накрая. За него с равен шанс участват всички, които са дали поне една точна прогноза в хода на Мондиал 2018. А наградата е екскурзия до Словения за мача на родния национален тим по футбол срещу словенските национали в Лигата на нациите.

Играй и печели с „Познай резултата”!